Овен

Мечтите ви няма да рухнат, ако се откажете от нещо любимо и погледнете на живота по нов начин. Звездите ви предупреждават, че собствените ви убеждения могат да блокират щастието, което търсите.

Днес вероятно ще се срещнете с приятел или роднина, който не подкрепя вашите цели и идеали. В случай, че темата ви на разговор е разочарованието ви от повърхностни хората, които ви заобикалят, това е подсещане, че трябва да отворите съзнанието си за нова информация. Изберете компанията на хора, които изповядват вашите възгледи и са искрени с вас.

Телец

В случай че сте пред нервен срив от пренатоварването ви на работното ви място и стремежът ви за кариерно израстване, днес е време да се отдадете на заслужена почивка.

Прекарайте денят си с близките и семейството ви, и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Понякога забравяте колко е важно да прекарате времето си с най-близките ви, които ви дават толкова много безусловна любов.

Близнаци

Независимо дали сте обвързани или не, сега е моментът да се отървете от мисълта, че нещо не е наред в живота ви, тъй като не сте срещнали перфектният за вас човек. Неудовлетворението ви ще се изпари, едва когато осъзнаете, че промяната трябва да започне от вас самите.

Отнасяйте се с внимание и нежност към любимият ви човек. Излезте някъде да обядвате, съживете връзката ви или сложете ново начало на взаимоотношенията ви.

Рак

С нетърпение чакате този почивен ден, макар и да нямате много ясен план за прекарването му. Не очаквайте вашата половинка да поеме цялата работа по подготовката на празничната трапеза.

Включете се с каквото можете в готвенето, за да премахнете излишното напрежение. Свършете нещо полезно вместо да се чудите как да се скатаете. Само така ще може да се насладите пълноценно на денят.

Лъв

Ако вие и вашата половинка сте се изморили от еднообразните дейности обичайни за вас през почивните дни, то днес не е изключено да имате малки спорове и разногласия. Ако вършите нещо по задължение, то бързо ще се отегчите и ще трябва да заложите на нов план за прекарване на денят ви. Мястото, където ще се почувствате добре и няма да ви мелят на главата, е сред вашите най-добри приятели.

За необвързаните, звездите предоставят шанс да срещнат любовта, но за целта трябва да излязат от домът си и да общуват с по-широк кръг от хора.

Дева

Натрупаният стрес от последните няколко дни може да окаже влияние на душевното и здравословното ви състояние. Не чакайте до последният момент, в който ще сте капнали от умора и вероятно ще имате усещането, че нямате сили за нищо, за да се погрижите за здравето си.

За да върнете баланса и в душевният ви свят, ще е добре да се насочите към медитация, йога, смирение и молитва. Наложително е да възстановите връзката между ума и тялото, за да върнете хармонията в живота си. Струва си, днес да се погрижите за себе си.

Везни

Ако усетите някаква неудовлетвореност днес ще е само, защото се ограничавате и си слагате рамки, които свободолюбивият ви дух не може да понесе. Време е да се отпуснете и да опознаете нови места извън страната ни. Осъществете една от мечтите си и отидете на така жадуваното пътуване в чужбина с вашата половинка, за да опознаете нов свят и култура и да разгледате различни забележителности.

Преминете на ново ниво в любовната си връзка и погледнете на живота по нов по-ведър начин. Възможностите са пред вас, използвайте ги разумно.

Скорпион

Не е нужно да сте аутсайдер и да се криете от хората. Не бъдете жертва на навикът ви да бъдете в зоната си на комфорт и да не споделяте нищо с никого. Със сигурност близките ви хора оценят това, което правите за тях, затова не отказвайте покана за събиране с роднини. Забравете за разочарованието от работата ви, тъй като при един по-задълбочен анализ ще откриете, че това, което ви дърпа назад в кариерата е липсата на смелост.

Време е да заявите на света кой сте и да покажете на какво сте способни. Затова си починете днес, забавлявайте се и се заредете с нови сили за предстоящите работни дни. Звездите ще са на ваша страна идните дни.

Стрелец

Днес ще имате усещането, че сте развили невероятни мускули от тежестта и отговорността, която носите на гърба си. Толкова сте свикнали да вършите всичко сами по вашият начин, че не забелязвате, че има и други хора, които могат да ви помогнат.

Не можете да отречете, че сте стресирани, така че най-добре позволете на някой да ви помогне с товара, който носите. Не се страхувайте да се доверите на друг. Работохолизмът ви е ненадминат, но и вие имате нужда от почивка.

Козирог

Днес отношенията с партньорът ви могат да бъдат малко напрегнати особено, ако не разбира вашите желания и това, от което имате нужда. Налице ще е объркване, което е във вас самите и не е причинено от външни фактори. Както се казва и вие няма да знаете какво точно искате.

Не обвинявайте другите за лошото ви настроение днес, няма как да знаят от какво имате нужда след като вие самите не сте наясно. Нужна ви е почивка и време, в което да останете насаме със себе да помислите над ситуацията, от която непрестанно ви боли главата.

Водолей

Ако ви е обзело мрачното настроение, най-вероятно ще е грешка да излезете с приятели. Няма смисъл да ходите на едни и същи места с едни и същи хора и да правите едно и също нещо всеки път. Не се чувствайте виновни да откажете да излезете с приятелите ви.

Да се отдадете на хобито си или творчески индивидуален проект ще бъде много по-ползотворно за вас днес. Прекарайте по-голяма част от времето си като излезете с любимият ви човек и децата ви.

Риби

Има вероятност днес да вложите парите си в нещо, в което не сте сигурни и може да ви разочарова. Може би ще останете неудовлетворени от обслужването на хотела, в който сте отседнали или вечерята, за която сте платили не малка сума пари. Не се вглеждайте само в негативните неща, които могат да развалят настроението ви.

Позитивното мислене днес, ще привлече повече положителни емоции за вас. Предоставят ви се нови възможности, така че не се страхувайте да направите нещо ново, което не сте правили до момента. Отпуснете се и поне един ден се постарайте да не сте чак толкова перфектни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.