Овен

Вашите мисли рядко са били толкова ясни и в хармония. Проблемите във взаимоотношенията, които доскоро изглеждаха непреодолими, сега се разрешават без допълнителни спорове. Дойде време за съживяване на личните връзки. Насладете се на тази фаза и опитайте живота с други хора. Спомените ще останат дълго време.

 

Телец

Имате нужда от пари, за да инвестирате в нови проекти? Тогава продължете с плановете си, защото обстоятелствата са благоприятни. Приятелите, които ви дават съвети, са честни с вас в по-голямата си част. Ако искате да закупите нещо, можете да го направите сега. Ще направите правилния избор и няма да бъдете подведени от търговския персонал.

 

Близнаци

Вашите финанси преминават през положителна фаза. Ако се притеснявате, че сте затънали в коловоз и неуспех, животът ви ще започне да се променя сега. Старите препятствия ще отпаднат и скоро ще осъзнаете как бизнес инстинктите ви се събуждат отново. Няма да се налага да чакате дълго за правилните възможности.

 

Рак

Бъдете внимателни, когато работите с пари. Инвестирането на капитал точно сега може да има много негативни, ако не и катастрофални последици, тъй като е много вероятно да подкрепите грешния кон. Ако сте планирали покупка от дълго време, изчакайте още малко – вероятно скоро ще се случат събития, които да нарушат плановете ви.

 

Лъв

Бъдете малко по-предпазливи по отношение на финансите. Дръжте под контрол делата си и особено парите си. Би било жалко да ги харчите за неща, които не ви доставят удоволствие в дългосрочен план. Ако имате достатъчно късмет да имате спестявания, би било добра идея да ги инвестирате изгодно.

 

Дева

Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Вашите планове и идеи не напредват и не можете да убедите другите в техните предимства. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте с нещата, защото те могат да имат обратен ефект и в крайна сметка да загубите.

 

Везни

Вашите финанси няма да вървят толкова добре днес, така че бъдете внимателни или може да претърпите загуби. Някои хора ще се опитат да ви хванат на езда. Бъдете скептични към съветите, които другите ви дават. Някои от тях биха могли да бъдат егоистични и нечестни, мислейки само за собствените си интереси.

 

Скорпион

Избягвайте финансовите рискове и играйте на сигурно. Не влизайте в инвестиции и не приемайте сделки, за които се предполага, че са безрискови. Днешното съзвездие може да има неочаквани пречки, нарушавайки най-добре начертаните планове или показвайки недостатъците на финансовите проекти, които сте смятали за ясни.

 

Стрелец

Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно бъдеще. Дори ако просто търсите изгодни предложения, ще можете да различите добри от лоши оферти. Възползвайте се от тях, преди някой друг да го направи.

 

Козирог

По отношение на бизнеса нищо не ви върви. Хората ще се опитат да се възползват от вас във важни преговори, контакти и пазарът ще се опита да ви продаде лоши продукти. Естествено сте раздразнени, но това няма да реши проблема. Оставете големите инвестиции за по-късна дата, когато обстоятелствата са по-обещаващи.

 

Водолей

Нещата не изглеждат добре във финансовия план. Вие сте твърде колебливи и не можете да поемете инициативата в точния момент. Липсата на концентрация позволява преценката ви да се колебае. Избягвайте да вземате трудни решения, защото е много вероятно да направите грешка и да си създадете проблеми.

 

Риби

Ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от лоши съвети, в които не вярвате напълно.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир КуртевDoctor honoris causa.