Овен

Ако до момента сте се чудили дали връзката ви е сериозна и дали наистина се чувствате влюбени, то днес разположението на планетите ще внесе яснота по този въпрос. Използвайте деня да се сближите и да обсъдите всичко, от което сте недоволни и изгладете отношенията си с половинката ви.

Бъдете по-консервативни днес, когато става въпрос за харчене на пари и инвестиции. Налага се да сте по-пестеливи през този ден и да не харчите за ненужни вещи и декорация за дома ви.

Телец

Може би, усещате, че връзката ви е нестабилна, рутината ви е завладяла, все повече се отдалечавате един от друг в духовен план и вече не усещате топлата прегръдка на партньора си. Все още не е късно да спасите връзката си, тъй като планетите са на ваша страна днес и ще ви помогнат да споделите силните си чувства един към друг.

В случай, че работите в сферата на услугите и търговията, то днес ще ви се наложи да изпратите множество имейли и да прозвъните на възможно най-много хора, за да повишите печалбите си. Използвайте силното енергийно поле в сектор финанси, дори да не виждате мигновен резултат, парите ще дойдат при вас много скоро.

Близнаци

Днес, вие и партньорът ви вероятно ще се изявявате като конкуренти на любовната арена. Всеки от вас ще демонстрира надмощие и ще иска да се докаже като по-силният и доминиращ във връзката ви. Вместо да се състезавате като съперници, по-добре обединете енергията и страстта си в едно и направете нещо хубаво заедно.

Сега, повече от всякога имате шанс да спечелите доста пари. Най-интересното е, че парите ще дойдат най-вече от жените, с които работите, така че дайте път на дамите днес. Въздържайте се от всякакви ненужни разходи, ако спестявате за лятна почивка.

Рак

Планетарната конфигурация за сектор любов днес, ще ви вдъхне малко повече смелост, която ви липсва в този момент. Вероятно, се страхувате да споделите фантазиите и чувствата си с партньора до вас и се опасявате да не бъдете отхвърлени и да получите евентуален отказ. Действайте смело и направете първата крачка още днес.

Днес има опасност да похарчите доста повече пари, отколкото сте предвидили. Това, че към момента нямате финансови затруднения, не означава да харчите безразсъдно, тъй като, ако не намалите мащаба на разходите си, много скоро финансовите ви запаси ще са към изчерпване.

Лъв

В случай, че се чувствате притиснати в ъгъла и поддържате насила връзката, която имате, то планетите ви подсказват, че колкото по-рано се изправите срещу истината, толкова по-добре за вас. Направете това, което трябва според разума ви и бъдете по-решителни и категорични.

Финансовото ви състояние днес, може да се окаже доста променливо и нестабилно. Някои от източниците ви на приходи може да загаснат и да се окажете в трудна ситуация. Не се страхувайте да поискате помощ от близки и приятели, в случай, че ви се налага спешно да закърпите бюджета.

Дева

Ако сте необвързани и сте си уговорили среща днес, то ще имате усещането, че сте с вързан език. Вероятно, трудно ще намирате теми за разговор и няма да знаете какво точно да кажете от притеснението, което изпитвате. Не правете грешката да прекалявате с алкохола, мислейки си, че това ще ви отпусне. Семейните, нека днес се вслушват в желанията и молбите на половинката си, опитвайки се да задоволят всеки един от капризите ѝ.

Справяте се отлично с финансите си днес и спестяванията ви малко по малко се увеличават. Може би, в еуфорията ви от постигнатият успех ще искате да увлечете и половинката си в този начин на живот с по-ограничен шопинг. Проявете търпение и толерантност, тъй като всяко ново нещо изисква време, докато се превърне в навик и начин на живот.

Везни

Най-вероятно днес ще искате да си останете завити в леглото с любимият ви човек почти до обяд. Останете в прегръдките на партньора си, колкото време ви е необходимо и не крийте чувствата си. Денят е чудесен да обърнете повече внимание на половинката си и да се забавлявате както вие си решите.

Може би, преминавате през голяма трансформация за вас и днес ще ви обземе желанието за драстична промяна във визията ви. Ще се развихрите по магазините за нови, грабващи вниманието дрехи, а някои от вас ще искат да променят прическата си.

Скорпион

Вероятно, днес ще изпитате съмнение и ревност към партньора ви и червейчето вътре във вас ще ви човърка през целия ден. Добрата новина е, че всичко това е само във вашата глава и няма причина да си създавате подобни притеснения. След като се убедите, че партньорът ви казва истината и не крие нищо от вас, ще се чудите за какво е била цялата тази суетня.

Комуникацията с бизнес партньори днес ще е определяща, ако искате да увеличите приходите си. Дори да си мислите, че офертите, които предлагате са ясни и разбираеми, винаги разяснявайте допълнително, за да сте сигурни, че не е останало нещо, което не е изяснено и разбрано от отсрещната страна.

Стрелец

Ако си мислите, че връзката ви е стабилна и знаете абсолютно всичко за човека до вас, то днешната конфигурация на планетите, ще ви разкрие нови области от семейния живот, които да изследвате и опознавате. Използвайте тази уникална възможност да опознаете партньора си по-задълбочено, дори и в интимният ви живот.

Добре ще е днес да излезете с ваши заможни приятели на вечеря. Ще получите ценни съвети в сферата на финансите. Заинтересувайте се за тънкостите, които прилагат, за да имат успешен бизнес и нека ви разкажат за трудностите, през които са преминали и грешките, които не бива да допускате, в случай, че смятате да инвестирате в собствен бизнес.

Козирог

Днес както вие, така и партньорът ви ще искате да командвате и доминирате във връзката ви. Не си налагайте прекалено агресивно мнението и оставете партньорът ви да се почувства като глава на семейството. Това ще укрепи още повече добрите ви отношения.

Не са изключени проблеми в сектор финанси днес. Лесно може да ви излъжат и примамят да купите стоки, които са уж на промоция, а всъщност да се окаже, че са на редовна цена, която е била изкуствено завишена, за да останете с впечатление, че сте попадали на изгодна сделка.

Водолей

Днешното планетарно разпределение ще ви даде възможност да говорите открито с партньора си и да изчистите всички недоразумения помежду ви. Възползвайте се от шанса, връзката ви да премине на ново ниво и отношенията ви да се задълбочат в дългосрочен план.

Време е да преразпределите парите си в различните пера за разходи. Вероятно, непредвидена ситуация или влошено здравословно състояние на ваш близък е наложило да дадете пари, които не са били предвидени в сметките ви. Оптимизирайте разходите си и не си създавайте допълнителни стресови ситуации.

Риби

Планетарното разпределение днес ще ви тласне към изживяване на нови емоции и нощ, изпълнена с топлина и романтика. Всеки от вас ще откриете потенциалът, който притежава половинката ви и ще се чувствате все едно, че сте спечелили джакпота от лотарията с избора си на партньор в живота.

Може би, днес ще имате желание да се погрижете за себе си и начина, по който изглеждате, но преди да похарчите парите си от личният фонд се уверете, че сте платили всичките си сметки и нямате никакви дългове. Бизнесмените, днес могат да приложат нова стратегия за по-висока печалба.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.