Овен

Бъдете смирени през този ден! Не съдете нищо и никого, дори и късметът си. Това, което си мислите, че е добро за вас, може да се окаже лошо. Денят постулира, че дори и най-мрачните ситуации могат да доведат до светло бъдеще. Поддържайте отворена вярата си!

Има моменти, в които може да се нуждаем от емоционален скок, за да изразим нещата, които сме задържали в себе си. Колкото повече работим, за да се приспособим към вселената, толкова по-уверени можем да бъдем, че това, което идва през нас, е в съответствие с нуждите на всички участници. Днес просто знайте, че емоциите са временни вълни, които ще преминат, но винаги ще имате сигурно пристанище.

Телец

Вероятно, преживяванията от вашето миналото ще ви навестят днес, и може би ще ви преследват. Но както е казано: „Отсейте плявата от семето“, избутайте ги вън от съзнанието си, докато се опитвате да търсите най-доброто за вас, което е предназначено да ви предостави добрите плодове - резултати.

Докато оставяте дъха си да се вдига и пада надолу, може да откриете, че ви идват различни прозрения, които ви напътват да изследвате по-внимателно определен аспект от живота ви. Усещането ви за автономия може да е резултат от желанието ви да насочите фокуса си към себе си и наистина да получите най-доброто, което въздейства върху живота ви.

Близнаци

Не проявявайте колебливост през този ден, защото благословията „късмет“ ще ви бъде дадена. Вършете всичко с благост. Направете всичко, което поискате с добри намерения, ала ако имате лошо предчувствие за нещо, не мислете за това, защото повиканото кани повиканото!

Когато балансирате днес реалистичната и духовна визия, вие напредвате в двата свята едновременно, за да отговорите на най-високите си очаквания. Днес може да планирате внимателно целите си с известна доза реална предпазливост. Това може да ви накара да се чувствате в времевата клетка „бавно и стабилно“, но в същото време може да сте по-комфортно уверени, че ще постигнете желанията си.

Рак

Ако през този ден подчините в едно - сърце и ум, ще постигнете така желаното от вас добруване. Приведете всяко благородно действие. Никой не знае, какво се случва в съзнанието ви, така че не бъдете от нерешителните. Посочете мислено, какво искате и благодарете преди да се е случило.

Докато се усмихвате на другите днес, може би ще искате да си представите, че усмивката ви идва директно от сърцето ви. Представянето на това, не само може да направи топлината, с която посрещате другите още по-очевидна, но също така може да послужи за разрушаване на всички бариери, които могат да съществуват между вас и другият човек.

Лъв

Вероятно ще имате моменти, през които няма да се чувствате добре или ще ви е споходила болест, или липса на сън. Не се притеснявайте, планетарното разпределение се е погрижило да влезнете в добра форма и поне малко да се насладите на звездната благодат. Може дори да се възползвате от всякакъв прилив на късмет.

Можете да носите във вас идеята за идеала като модел, който да следвате, но е по-добре да сте в състояние да балансирате духовни идеи и физическа реалност. Приемете изобилието от възможности, които ви се предоставят и бъдете готови да извлечете максимална полза от тях. Днес можете да си позволите да бъдете потопени в сенките на спектъра за дълбочината на разбиране, която всъщност търсите.

Дева

Не чакайте докато нещата станат по-добри през този ден, защото животът ви не трябва да зависи от нещо друго, освен това, което искрено желаете. Днешните вибрации са благоприятни за вас, дори да ви накарат да се отклоните от всички негативни потенциални събития, които биха могли да променят живота ви.

Да бъдете център на вниманието не винаги трябва да означава, че сте фокусирани върху себе си. Ставайки по-наясно със социалното си „аз“ днес, вие не само ще привлечете към себе си другите, но и ще сте много по-осведомени за това, колко много внимание можете да им отдадете.

Везни

Днес може да разчитате на планетарната добронамереност. Заемете се със своите идеи и планове. Правете нещата точно така, както сте ги предвидили и с малко повече късмет, със сигурност ще бъдете от успяващите.

През този ден може да обсъждате сериозни теми с някои хора и това може да ви постави в сериозно настроение. Може да се окаже, че темите, за които искате да говорите са неща, които са тежали силно върху ума ви или просто може да почувствате нуждата да се ровите по-дълбоко, вместо просто да докосвате повърхността.

Скорпион

Вероятно, днес ще изпаднете в агония или апатия, това е част от човешкото битие.  Нещата при вас може и да не вървят по план, но това не трябва да ви отчайва. От вас зависи, дали ще позволите те да ви „изядат“ или вие да ги хванете в капанът си.

Когато лоялността и предаността станат част от уравнението на партньорството, се формират енергични връзки, които непрекъснато подхранват и двамата партньори. Този вид отношения осигуряват връзка, която ви свързва умствено и духовно, дори когато сте физически отделени.

Стрелец

Може би, днес Юпитер ще замъгли границите на вашите възприятия, така че реалността отвън може да ви се стори объркваща. Опитайте се да останете заземени, за да избегнете някои сериозни грешки.

Може да откриете днес, че отделяте време да подбирате думите си мъдро, преди да говорите, което може да ви накара да се чувствате внимателни и толерантни. Макар да мислите, че трябва да направите това само с непознати, обикновено първичният ви инстинкт e да бъдете по-предпазливи с тези, които не познавате. Съзнателно филтрирайки мислите си днес, чрез сърцето и ума си, преди да ги споделите на глас, всъщност ще направите всяка комуникация искрена.

Козирог

Не очаквайте днес нещата да се случват така както бихте желали. Вместо това, разберете какво се всъщност се случва, за да не ви върви. Опитайте по възможност да повлияете на причините, които водят до провал. Факторът „Късмет“ ще навести само тези, които полагат усилия за отстраняване на проблемите.

Може би, днес ще можете да се изключите от останалия свят по възможно най-добрия начин, което означава, че изключвате телефона и компютъра и просто се фокусирате върху себе си. Прекарвайки времето си в спокойствие ще откриете, че това може да ви даде много необходимо пространство, за да гледате живота си без разсейване.

Водолей

Вероятно ще бъдете обладани от чувството за нерационалност или непрактичност днес. Но това чувство ще преобърне шансовете във ваша полза. Може би, шестото ви чувство е истински предсказател за бъдещето, така че следвайте инстинктите си и нека звездите да бъдат с вас.

Прошката може да бъде вашата първостепенна мисъл днес, когато откриете, че приемате опасенията на другите. Като бъдете толерантни към тяхната различна гледна точка, вие ще имате способността да се справите дори и с трудни ситуации през този ден.

Риби

Днес може да се превърнете в свой враг, който несъзнателно саботира най-добрите ви усилия. Опитайте се да отворите шестото сетиво - интуицията, само така ще се преборите със самите себе си. Както гласи поговорката: „Внимавай какво искаш, защото ще го получиш!“.

Може да почувствате силна привързаност към това, което имате в живота си, което може да ви направи по-загрижени за светските дела днес. Овладяването на осезаемите неща в живота ви и желанието да ги задържите, може да бъде начин да почувствате по-голям контрол над живота си. Приемете това като знак, че нещата винаги ще вървят така, както са.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.