Овен

Откриването на нови и добри черти у партньора ви, ще направи денят ви изключително вълнуващ. Любовта ви ще става все по-силна и по-силна с напредването на деня.

Постарайте се днес да се държите на ниво и да не натоварвате околните с личните ви проблеми. Отдайте се изцяло на работата си, за да се отървете от душевните си драми.

Повечето от вас няма да останат доволни от финансовото си състояние през този ден. Ще продължавате да се тревожите и да се чудите откъде да увеличите своят паричен капитал.

 

Телец

Възможно е да имате проблеми с близките си, които имат различно мнение за семейният ви живот. Научете се да не изпитвате страх, отстоявайки вашите виждания, само така ще преодолеете проблемите.

Денят не е особено отзивчив към споделянето на ентусиазмът ви от иновациите, които смятате да приложите в работата си. Опитайте се да поддържате добри колегиални отношения днес и не се набивайте много-много на очи.

Спестяванията ви или по-старите инвестиции ще бъдат по-печеливши, отколкото някои нови харчове и парични вложения. Не е изключено и вашият талант да спомогне, за да индексирате добри печалби.

Близнаци

Днес, ще вдъхновявате любимия си човек и ще му дадете повод да се гордее с вас. Нищо не може да застане на пътя ви през този ден и да помрачи доброто ви настроение.

Вашата професионална интуиция ще ви помогне да вземате най-ефективното решение. Няма място за притеснение, нещата ще бъдат наред.

Помислете за нови и свежи бизнес идеи, така ще можете не само да спестите значителна сума пари, а и да спечелите задоволителни средства.

Рак                                                                       

Възможно е да чуете някои неща за вашата половинка, но не правете прибързани изводи. Понякога любовните пориви прикриват недостатъците, ала всеки си има такива.

Всеки опит или идея за промяна вероятно няма да успее. Работете спокойно, без да градите обаче дългосрочни работни планове през този ден. 

Вашите финансови перспективи изглеждат добре през този ден. Отделете малко време, за да прегледате добре бюджетите си, вероятно ще откриете, че голяма част от парите следва да бъдат спестени.

 Лъв

Личните взаимоотношения се очертават да бъдат изпълнени с интерес и взаимно разбиране през този ден. Самотните нека имат готовност днес да посрещнат своят звезден миг.

На работното си място, мнозина от вас ще се почувстват стабилни. Не се очертават сблъсъци с колеги и шефове. И все пак, ако усетите, че са опозиционно настроени спрямо вашите идеи - просто ги подминете.

Денят е благоприятен за продажби. Във финансово отношение тези от вас, които не са юридически лица, може да се радват на един добър ден с висок паричен поток.

 Дева

Днес е препоръчително да се отнесете сериозно към половинката си с ясно изразени желания за пълна хармония. Споделете чувствата си един към друг, защото и двамата имате необходимост от това.

 Тези, които са работно ангажирани с документация, да бъдат много внимателни, защото денят предразполага към неприятни изненади, като груби грешки например.

 През този ден финансите ще бъдат относителни. Има вероятност да не ви доставят поръчаната стока навреме или изобщо да не бъде доставена, това определено ще влоши паричният поток.

 Везни

Самотните, вероятно ще имат възможността дари да избират една или друга партия за партньорство. Двойките биха могли да имат проблеми, само в случай, че има проява на безразличие от едната към другата страна.

 Вероятно, някой ваши колеги се опитват да ви създадат неприятности и това може да се отрази на работата ви. Опитайте се да не обръщате внимание.

 Вероятността да надхвърлите нормалните граници на бюджета си е много голяма. Не приемайте рискови финансови предложения, защото това може да ви коства цяло състояние.

 Скорпион

Ще се наложи да обърнете повече внимание към човека, когото обичате. Извинението, че сте имали прекалено много проблеми, няма да бъде прието като оправдание. Направете обратното и опровергайте, и най-малкото съмнение през този ден.

 Денят е благоприятен за сектор работа. Най-важното е да се позиционирате правилно в работния процес. Съсредоточете се върху онези работни задачи, които са приоритетни.

 Преди да поемате какъвто и да е риск, внимателно проучете финансовия пазар.  Твърде вероятно е да имате желание да вложите парични средства.

Стрелец

През този ден всичко ще зависи от настроението на Купидон. Възможно е родените през първата декада да имат сериозни сблъсъци, а родените през третата декада да се наслаждават на нежни прегръдки.

Днес не се очертават особени конфликти на работното ви място. Като цяло работното ви настроение ще е стабилно, макар и с леки отклонения. Също така може да има и напрежение свързано с прекалено много работни ангажименти.

 Не се очакват непредвидени разходи през този ден. В случай, че инвестирате суми, които надвишават вашия бюджет, вероятно ще се стигне до разклащане на позициите ви и евентуални финансови загуби.

Козирог

Ако денят беше океан, то семейните двойки нямаше да плуват в безопасни води. Вероятно, това ще се дължи на прекомерни съмнения от всякакъв характер. Спуснете платната  (емоционалността), иначе има вероятност да се скъсат.

Не очаквайте положителни резултати на работното си място. Изглежда, че все още сте настроени ваканционно и това ще понижи ефективността. Опитайте се да избягвате хубавите спомени от прекараната почивка и се концентрирайте върху работните задачи.  

Трябва да бъдете особено внимателни през този ден, защото сте похарчили повече от необходимото. Опитайте се да стиковате това, което имате и съответно да се поберете в настоящия си „малък портфейл“.

 Водолей

Относително приветлив ден за самотните. В повечето случаи обаче, опитите за съвместна връзка, едва ли ще дадат позитивни резултати. Най-вероятно ще бъдат припознати като неподходяща партия.

През този ден ще можете да осъществите някои от работните си задачи и съответно не очаквайте да ви аплодират. По възможност, избягвайте разговорите от общ характер и се концентрирайте върху работните си дела.

Денят се очертава да бъде добър за пазаруване по всички възможни начини, включително и онлайн. Препоръчително е да търсите продукти и артикули с промоции или сезонни намаления.

Риби

В случай, че сте във връзка, ще трябва да преразгледате взаимоотношенията си в по-близък план. Може би пропускате, че нещо в поведението ви дразни човека, когото обичате. Понякога се налага да се съобразяваме взаимно.

Безработните ще имат искрица надежда в търсенето си на свободна работна позиция, но нека имат предвид, че денят не е особено благоприятен. Ако работите, нещата изглежда ще бъдат относително добре - спестете си излишните емоции.

Може да очаквате благоприятни промени или новини, свързани с финансите. Влошаването на материалното ви състояние, лека полека ще излезе от „комата“, така че ще може да дишате по-спокойно и най-вече да си наложите финансова дисциплина.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.