Овен

На неангажираните и самотните, звездите не вещаят особен успех, въпреки че съществува възможност да срещнат своята съдба. Разбира се, за да се случи това трябва бъдете активни.

Вероятно ще бъдете объркани от прекалено много мисли на работното си място.  Опитайте да се отпуснете, защото всяко решение ще бъде от значение за реализирането ви в професионален план. Стойте далеч от онези колеги, които ви отвличат вниманието!

Вероятно във финансов план, его-то ще очертае основни емоции в характерът, когато става въпрос за пари. Вашите финансови решения днес ще се основават повече на емоциите, които едва ли ще се базират на логиката. Така че бъдете много предпазливи. А и често емоциите са лош съветник.

Телец

Съмнение и колебание, тези две силни енергии ще се комбинират през този ден. Вероятно ще ви затруднят да видите в дълбочина потенциалът на вашата връзка. И въпреки това опитайте да навлезете в дебрите на надеждността в романтичните ви отношения.

Може би ще ви се иска час по-скоро да приключите работните си задълженията днес, което определено ще снижи коефициента на полезна дейност. Помислете все пак и за утре, работните задължения няма да бъдат по-малко от днес и ще се окажете в изключително затруднение.

Ако сте в търговската мрежа, опитайте се да създадете повече контакти през този ден. По този начин ще си осигурите повече пространство, за да маневрирате финансово и да получите най-удобната за вас отстъпка.

Близнаци

Може би, днес ще изпитате странното чувство, че колкото повече се опитвате да преследвате половинката си в духовен план, тя всъщност се отдалечава. В случай, че имате достатъчно желание и вяра, тогава никаква сила в света не може да ви спре да получите своята любов.

През последните дни може да сте пропуснали няколко възможности, които няма да успеете да възстановите днес. Това не ви дава правото да се предавате. Започнете наново нещата, осъзнавайки допуснатите грешки. Бъдете сигурни, успехът няма да закъснее!

Спечелването на пари и спестяването им ще имат еднакво значение за вас през този ден. Вероятно ще проявите по-голям интерес към генерирането на повече финанси, разбира се, така че днес ще имате силен стремеж към парите. Този фактор със сигурност ще работи във ваша полза, но не забравяйте, че препъни камъчето при просперитета са данъци, такси и задължения.

Рак

Има вероятност да изгубите от погледът си важните неща, като жестовете например, които са в орбитата на любовта. Големите жестове са хубави, укрепващи връзката ви, ала не забравяйте за малките неща, които са от значение - те са основите в една връзка, макар и незабележими.

Не се очакват големи промени в работният ви сектор, които биха могли да ви дадат малко повече от това, което бихте желали. Може би, след време тази перспективата ще се промени, но към днешна дата не можете да направите нищо друго, освен да приемете ситуацията такава, каквато е.

Днес латинската сентенция - In vino veritas (Във виното е истината), би могла да се замени за вас с: „В харченето на пари е истината“. В случай, че имате свободен и достатъчен паричен ресурс, тогава харчете на воля и със здраве.  И нека този ден се превърне в празник!

Лъв

Ще се чувствате щастливи днес. Защото цялата любов в живота ви, било в романтичен или семеен контекст ще бъде достатъчна, за да ви позволи да черпите от тази безгранична енергия, когато се чувствате зле или се нуждаете от промяна на настроението. Любовта е двигателят, който ще ви отведе към вдъхновение.

Няма смисъл да си играете на главоблъсканица през този ден. Направете си една бърза ретроспекция и ще установите, че имате готово решение за някои проблеми, касаещи вашата кариера.

Добрият живот се определя от финансовият статус, както казват някои видни бизнесмени. Бъдете щедри, но не прекалено щедри, когато става дума за пари. Спестете някой друг лев настрана, тъй като това ще ви помогне да се справите с паричните затруднения в бъдеще.

Дева

Вероятно, днес ще разберете, че вие и вашата половинка сте напълно различни личности. И ако партньорът не ви кара да се промените, защото ви обича такива, каквито сте всъщност, ще бъде благородно и вие да го приемете, какъвто е, а не онзи, който вие искате - по свой образ и подобие.

Очаквайте проблеми с вашите колеги или с клиенти. Може би, не сте очаквали подобно поведение, но определено това ще ви изненада, макар и неприятно. Проявете гъвкавост и ще се измъкнете бързо от подобни ситуации. По-добре дайте пространство на своят покой.

През този ден нещата в сектор финанси едва ли ще са стабилни за вас. Нямате друг избор освен да се съобразите с тази неблагоприятна ситуация за вас. Парите ще ви помогнат само в пътуването ви, но няма да бъдат предпоставка за просперитет.

Везни

Използвайте влиянието на планетарното разпределение, за да генерирате добрите мисли и емоции, които ще ви споходят с цялата си благодат. Разпространете любовта си, постулирайте най-добрите си нежни мисли към любимите ви хора. Звездите ви съветват да положите всички грижи за хората около вас.

Днес може да се окаже, че сте прекарали работното си време в вземане на решения или дистанциране от определени проекти или ангажименти, защото по една или друга причина не желаете да се занимавате с тях. Важното е да направите обратната връзка. Ще се наложи сами да си дадете оценка за плюсовете и минуси, който най-добре ще повлияят на работният процес.

Денят е благоприятен, ако желаете да стартирате собствен бизнес. Все пак, направете съответните анализи, дали може да се справите сами или ще са ви необходими бизнес партньори.

Скорпион

Днес погледът ви ще бъде насочен към всички недостатъци във връзката ви, вместо към положителните неща. Вероятно ви е обзело меланхолично настроение и ще си спомните за времето, когато са били първите ви срещи и трепетът, който сте изпитвали. Отърсете се от безпокойството за личните ви отношения и гледайте по-ведро на живота.

Опитайте се днес да задвижите работата си с по-високи обороти. Има голяма вероятност да ви се струпат на главата много работни ангажименти. Няма да имате добри резултати, ако не рискувате в разумни граници.

От известно време вероятно сте били извън необходимата бизнес рамка, именно сега е време да се върнете на финансовата писта. Все още имате стари контакти, които могат да ви бъдат полезни, особено в ситуации на несигурност. Използвайте този ресурс, за да постигнете по-високи финансови резултати.

Стрелец

Имайки в предвид астралната конфигурация днес, ще се отнасяте изключително сериозно към партньорът ви. Споделете с любимият си човек всичко, което ви тревожи и ви кара да се чувствате напрегнати. Самотните може да прочетат книга свързана с психологията за това как да открият истинската любов.

За всеки случай имайте готовност да се сблъскате с много противоречиви мнения на работното си място днес. Не е възможно да промените мнението на някои ваши колеги, тогава ще трябва да се опитате да не влизате в споровете, защото липсата на единност и стимул, може да предизвика враждебност, която със сигурност няма да помогне в работен план.

Бъдете така разумни да не насилвате нещата, колкото и да ви се иска. След като дадена сделка не ви се струва благоприятна, потърсете друга такава сходна с вашите финансови планове. По-добре да спечелите по-малко, отколкото нищо.

Козирог

Денят няма да ви предложи ухажвания и нова любов, която да се спусне от небето като пролетен дъжд. Не падайте духом, ако трябва потрошете сърцето си многократно, докато не откриете това, което търсите, а именно специалният партньор.

Постарайте се да бъдете внимателни в работата си днес. Общувайте по интелигентен начин с колегите ви. Най-вероятно всички на работното ви място ще са подложени на стрес и напрежение, бързайки да свършат възможно най-скоростно възложените им задачи.

През този ден ще се наложи да си отваряте очите на четири, защото ще се появят неочаквани разходи, загуба на пари, кражба на ценности и още куп главоболия. Бизнесмени, търговци и продавач-консултанти, също да бъдат бдителни.

Водолей

Бъдете мили с всеки, който отвори сърцето си към вас, дори и да не можете да отвърнете със същите чувства. Днес повече от всякога ви е необходим кураж и сила, за да направите смелата стъпка, макар и да не получите нищо в замяна. Защото посявайки днес, с трепет ще берете романтичните плодове утре.

Днес не се страхувайте да рискувате, избирайки правилните работни проекти. В миналото може би сте имали подобен опит и вече знаете какви са последиците. Концентрацията ви следва да бъде максимална и вашите оценки трябва да бъдат точни и ясни.

Денят е особено благоприятен за инвестиции и покупки при условие, че сте написали „домашната си работа“ внимателно. Не е добре да влагате парични средства заради една или друга прищявка. Така че не забравяйте да инвестирате само след като проучите и прецените нещата обстойно.

Риби

Любов и омраза, пред тези две паралелни реалности ще се изправите днес. Вие имате правото да използвате и двете, с различни и противоположни чувства. Правилният избор е да застанете на страната на любовта.

Вероятно имате много таланти, които бихте могли да разкриете в работната сфера. Днес ще се наложи да приложите един от тях, който със сигурност ще ви предостави успех. Не се учудвайте от прояви на завист при вашето открояване.

През този ден се очертава да водите ожесточена битка с конкуренцията. Потърсете най-добрите си качества и ги приложете, защото става дума не само за пари, а за много пари. Откриете ли това си златно качество,  тогава ще бъдете сигурни, че ще постигнете своите цели във финансов план.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.