Овен

През този ден намерете време да си зададете въпроса, това ли е най-добрия начин, по който използвам времето и енергията си. Управлението на времето е управлението на живота. Не позволявайте малките неща да ви отдалечат от връзката ви.

Въздържайте се от всякакви оценки спрямо колегите си. Най-добрата позиция в този случай е неутралната такава, която ще ви предпази от неприятни последствия на работното място.

В случай, че сте планирали да изтеглите кредит или заем по лични причини, или за разширяване на бизнеса си, този ден е подходящ за предприемане на подобни действия.

Телец

Емоциите във вашата връзка са безценен капитал. През този ден  е необходимо да изграждате специални взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ, верен и любящ партньор.

Още от днес ще трябва да се опитате да започнете работа при откриването на свободни работни позиции, в противен случай ви чакат трудни дни.

Вероятно, ще бъдете изненадани от парадоксът, че през два дни финансовите ви операции ще се сменят рязко, два добри и след това два разочароващи. Въпреки това, звездният съвет е да не правите необмислени покупки и инвестиции.

Близнаци

Взаимоотношенията с любимият ви човек ще се развиват благоприятно днес. Със сигурност ще намерите време за невероятни моменти на нежност и удоволствия. Само не обръщайте внимание на слухове витаещи във въздуха.

Компетентното планиране на работния ден е ключът към висока производителност. Ще се наложи още по-усърдно и със замах да действате на работното си място.

Вероятно, ще увеличите вашето влияние и благоденствие, и това ще се усети още днес. Финансово, това е много добър ден за вас и ще имате положителни резултати от вашите проекти, инвестиции и печалби.

Рак

Положителното влияние на планетарните позиции ще благоприятства развитието на любовната ви връзка през този ден. Това ще улесни избягването на ненужни спорове, разбира се.

Днес се очертава да се сблъскате с някои проблеми на работното ви място. Така че бъдете подготвени. Не позволявайте на препятствията да ви вържат ръцете. Безработните да засилят търсенето, ще имат сериозни шансове за нова работа.

Вероятно, често ще изпадате в трудни финансови ситуации. Като например, ако поискате да закупите нещо на лизинг, може да се окаже, че вноските са прекалено големи, спрямо вашите доходи.

Лъв

Вероятно, анализирайки връзката с партньора си, ще осъзнаете грешките, които сте допуснали в миналото. Самотните и необвързаните нека бъдат търпеливи и да не бързат за нова връзка, има голяма вероятност да се спънат в това си начинание през този ден.

Бъдете ясни и точни в изказите си на работното място. Има вероятност всяка ваша дума да се изтълкува с обратен знак, а това може да доведе до спор.

Бъдете така добри да не възлагате големи надежди за големи печалби, особено днес. Решенията относно нови източници на пари се отнасят за друг период. Първо оправете личния си живот, преди да насочите вниманието си към финансите.

Дева

Самотните и необвързаните могат смело да направят сериозни крачки напред за създаване на любовна връзка или семейство. Ако сте ангажирани, може би ще имате спорни, но решими проблеми.

Особено капризен ден в сектор работа. Повечето от вас ще останат по работните си места, но колкото и да е неприятно останалите ще трябва да търсят нови работни поприща.

Търговците и предприемачите да бъдат така разумни да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват трусове на пазарите както и финансови проблеми.

Везни

Днес някои от вас, може би ще имат някои недоразумения с половинката си. Пречките ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което наистина горещо желаете.

Звездите ви съветват, да намерете най-краткия начин за подобряване на уменията ви в професионален план, в противен случай ще претърпите разочарования.

През този ден, не е препоръчително да поемате големи рискове във финансов план. По-добре изберете бавния и устойчив метод за гъвкав начин на инвестиране, за да избегнете евентуалните загуби.

Скорпион

Ако сте се разделили наскоро и сте прекратили дълга връзка, ще трябва да изчакате малко преди да се впуснете в нов любовен роман. На необвързаните и самотните, също ще им се наложи да останат в чакалнята на любовта известно време.

В професионалната сфера, в началото на май, кариерата ви бавно, но сигурно ще върви „нагоре“. Но има вероятност да поискате да смените работата си, заради интензивния и забързан работен ритъм, който ви уморява. Помислете все пак!

Препоръчително е да сте прозрачни във финансовите си дейности. Може да се наложи да промените старите инвестиции. Най-добре ще бъде да намерите нови сектори, в които да инвестирате, за да ограничите евентуалните загуби.

Стрелец

Денят е обещаващ, тъй като любовта се влива в живота ви по особено романтичен начин. И добрата новина е, че ако търсите нов любовен партньор, най-вероятно ще го намерите.

Много от слабите ви страни, вероятно ще бъдат разкрити през този ден. Най-добре е да страните или да държите на разстояние колеги, които ще се опитат по един или друг начин да злоупотребят със слабостите ви на работното място.

Ще се наложи днес да ограничите по възможност даването на пари на заем. Тези средства излизат от вашият джоб и следва да бъдат върнати обратно и навреме. Помислете си добре по този въпрос.

Козирог

Във вашият любовен сектор вероятно ще настъпят обрати. Може би, мнозина от вас ще напуснат или ще бъдат напуснати от своите партньори. Не се разочаровайте, защото това ще бъде маскирана благословия за една нова и истинска любов.

Няма да направите добро впечатление на колегите си, ако се проявите като работохолик, който иска да поеме цялата работа. Тези от вас, които развиват нещо самостоятелно, скоро ще пожънат неочакван успех.

Може да очаквате неблагоприятни промени или новини, свързани с финансовият сектор. Влошаването на материалното ви състояние е сериозна опасност, бъдете внимателни.

Водолей

Не действайте импулсивно особено днес, тъй като може да вземете погрешни решения. Градоносни облаци, може би са надвиснали над вашата връзка. Не се притеснявайте, днес ще се разсеят и постепенно нещата ще се върнат към нормалният си ритъм в любовта. 

За да постигнете положителни резултати в кариерата си, ще се наложи да овладеете своите емоции и да контролирате настроението си, в противен случай може да се провалите безвъзвратно.

Възможно е да загубите или глупаво да похарчите голяма сума служебни пари и ще трябва да я възстановите от собствените си средства. Бъдете особено внимателни!

Риби

Самотните и необвързаните ще имат невероятният шанс да привлекат евентуални бъдещи партньори, които са с висок социален статус. Бъдете сдържани и скромни, за да привлечете по-голям интерес към себе си.  

Само с търпение ще можете да стабилизирате постигнатото досега на работното си място. Предоставя ви се шанс да изградите бъдещите си планове и да се реализирате в кариерата си.

През този ден, неочаквани разходи вероятно ще ви затруднят да инвестирате в някои добри финансови сделки. Ще трябва да се уверите, че се придържате към бюджета си и не харчите повече от необходимото. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.