Овен

За да бъдете забелязани от партньорът ви, ще се наложи да бъде малко по-различни и оригинални в изказа си. Не се страхувайте да кажете истината на половинката си право в очите.

Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето поведение. Бъдете ясни и категорични, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика.

Може би, някои от вас доста са се охарчили и ще ви се иска бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите днес, изчакайте няколко дни, докато се нормализират нещата.

 

Телец

Положителните мисли и ентусиазъм ще ви помогнат да напреднете в живота си. Ще се почувствате много ентусиазирани и енергични и ще се справите с дори странни предизвикателства през този ден.

Без подкрепата на вашите колеги днес, трудно ще поемате рискове и ще взимате бързи решения в момент на напрежение от страна на клиенти и бизнес партньори.

Днес, може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си.

 

Близнаци

Във ваш интерес е да отделите повече време на половинката си, въпреки натовареният си график. Днес е идеалното време да се сближите един към друг в семейството или във връзката ви.

Може би, ще бъдете добри в управлението на работният екип, но има вероятност да проявите нерешителност, когато се наложи да изисквате повече отдаденост от някои от подчинените ви. Навярно ще проявите пословичната ви обективност.

Благоприятен ден да очакват онези от вас, които се занимават с бизнес. Вероятно, ще видите подобрение във финансовото ви състояние. Денят е подходящ за стартиране на собствен бизнес.

 

Рак

Денят е благоприятен, така че не се страхувайте да поемете сериозни ангажименти. Най-накрая може да срещнете някой, с когото имате много общо и може би ще започнете да мислите как да прекарате остатъка от живота си с тази личност.

Затвърдете позицията си на лидер и човек, на когото може да се разчита във всяка една ситуация. Стремежът ви към успех в работата ви, ще очарова колегите и шефовете ви. 

Със сигурност не е време за рискови покупки и инвестиции, така че по-добре се опитайте да спестите максимално много пари за по-кризисни и трудни дни. Лишете се от всичко излишно, което обикновено купувате.

 

Лъв

Със сигурност ще се насладите на този идващ период за хармоничен баланс с Вселената. Дано някой само не ви влезе в обектива днес - да ви раздразни, защото ще го направите на зелена салата.

Това, което ви предстои да направите днес е добре да планирате деня си с всичките ангажименти по часове. Събирането на информация от различни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения.

Вероятно ще надвишите паричният си лимит. Не се отчайвайте, ако не ви достигат пари. През следващите дни ще компенсирате финансовите си капиталовложения.

 

Дева

Някои от вас ще бъдат тъжни или ще изпитат самота във връзката си. Не търсете вина в планетарното разпределение, така или иначе, тъгата постепенно ще избледнее и отново ще си възвърнете настроението.

Изглежда, ще ви бъде много приятно да работите в синхрон с колегите си. Днес не трябва да пропускате шанса да изграждате единомислие с тях все повече и повече. Споделянето на идеи никога не е грешка, ако се работи в правилната посока.

Денят се очертава да бъде добър за разширяването на вашите бизнес контакти. Звездите са настроени благоприятно в сектор финанси и има вероятност печалбите да скочат изненадващо за вас.

 

Везни

Вероятно днес е дошло времето и двамата да преосмислите своето поведение. Опитайте се да балансирате вашите желания с тези на любимия ви.

Денят ви вероятно ще бъде изпълнен с много забавления и драми на работното място. Дръжте по възможност курс към златната среда и повече практичност, отколкото емоции.

Бъдете внимателни с разходите си и помислете за иновативни начини за увеличаване на доходите си. Може да има някои възходи и падения във вашите финанси.

 

Скорпион

Трудно ще скриете вашите слабости.  Днес всичко ще тече относително гладко за вас, защото вие ще бъдете вътрешно балансирани.

През този ден не се очакват особено големи проблеми на работното ви място. Има вероятност от внезапни данъчни проверки или същите от друга институция.

Вероятно, вашите неуморни усилия ще ви доведат до успех и ще донесат парични печалби. Очертава си подобрено финансово състояние, което може би ще ви позволи да изчистите всички чакащи дългове.

 

Стрелец

Най-вероятно ще изберете някого, когото познавате добре от дълго време. За самотните, шансовете за започване на нова връзка ще се появят към краят на този ден.

На работното място нещата изглеждат чудесни за предстоящия ден. Очертават се някои ясноти в процеса на вземането на решения.

Денят е изключително благоприятен за преговори, подписване на договори и сделки. Ако работите на база комисионни, това ще бъде един от най-добрите ви дни за получаване на много добра комисионна.

 

Козирог

Навярно, ви е омръзнало, да ви се намесват в личното пространство, в частност любовта. Не позволявайте на интригите да ви изнервят.

Днес бъдете внимателни към колегите си и не влизайте в спорове. Вероятно, много бързо ще излезете извън баланс, особено в трудни разговори.

Очертава се неблагоприятен ден в сектор работа. Навярно, ще успеете да се справите с много упоритост и решителност.

 

Водолей

Днес, ще имате свободата да правите каквото си поискате, само при условие, че сте си признали дадена грешка пред вашия партньор. Разговорите у дома ви, ще направят ситуацията доста по-поносима.

Разпределете работните си ангажименти още от сутринта и си осигурете помощници сред колегите ви, за да се справите с купищата документация

Всеки финансов въпрос, трябва да бъде внимателно обмислен. Трезви преценки в изчисленията - това трябва да доминира в поведението ви, ако искате да получите положителен резултат.

 

Риби

Ще се наложи да промените посоката във взаимоотношенията си, за да избегнете всякакви излишни неприятности за в бъдеще. Самотните, не проявявайте интерес към някой, който очевидно ви храни с празни надежди.

Денят е благоприятен в работната сфера. Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите по-възрастни колеги, може да ви помогнат да решите някои сложни проблеми.

Задават се финансови неприятности, ако се отдадете на прекомерни разходи. Вероятно, има покупки, от които може да се откажете, защото няма да са ви от полза в дългосрочен план.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.