Овен

Всеки ден е съпътстван с радост и тъга, така ще и през този ден. Тези от вас, които продължават своята романтична одисея, днес би следвало да оценят щастието, защото утре може да отлети като птиче и небето ще остане празно. Към самотните - един разговор дори, може да се превърне в чудноват романс.

Ако се опитвате да изпъкнете в службата си и да се издигнете до върха в кариерата си, не прегазвайте всеки, който се изпречи на пътя ви, тъй като това поведение, с което наранявате другите, няма да ви помогне в дългосрочен план.

Склонни сте да прекалявате с пазаруването и днес трябва да внимавате с финансите си, за да се предпазите от загуби. Ограничете ходенето по магазините и не се поддавайте на импулсивни и необмислени покупки, за да спестите малко пари, които ще са ви нужни идните дни.

Телец

Денят е благоприятен за изясняването на въпроси, които са били отлагани многократно за вашата връзка. Може би, не сте били готови за истинността, или може би връзката ви по това време не е била достигнала необходимото ниво. Така че открийте си картите днес - без страх, че няма да бъдете разбрани или че думите ви ще бъдат посрещнати с враждебност.

Докато се опитвате да сте приятели с всички ваши колеги, зад гърбът ви вероятно се кроят интриги. Ще усетите известно напрежение на работното място и ще искате по-бързо да приключи престоят ви в работата.

Вероятно днес няма да разполагате с много пари в брой, но ще успеете да покриете разходите си за деня. Не се очакват значителни финансови затруднения, но все пак бъдете по-сдържани спрямо парите си.

Близнаци

Този ден може да не е подходящият момент да се опитате и да убедите партньора си да се съгласи с вас по отношение бъдещето на връзката ви. Семейните проблеми могат да доведат до различия в мнението на вашата половинка. Не е препоръчително днес започване на нова любовна връзка.

Очаква ви продуктивен и ведър ден на работното ви място. Доброто ви настроение ще повлияе добре на колегите ви и съвместната ви работа. Ако до вчера е имало разногласия по някои въпроси свързани с бизнеса, днес няма да има и помен от тях. Нещата се нареждат и ще сте удовлетворени от добре свършената работа днес.

Не се задават финансови затруднения на хоризонта днес, но и не очаквайте грандиозни печалби. Във ваш интерес ще бъде да не подписвате споразумения и договори през този ден. Ако не сте се посъветвали с юрист за дадена сделка, по-добре не предприемайте нищо на своя глава, за да се предпазите от сериозни загуби.

Рак

Ще се наложи да се опитате да избегнете ненужните спорове с партньора си, защото рисковете от недоразумения и конфликти изглеждат доста високи през този ден. Ако се чувствате твърде раздразнителни, просто се извинете и изчакайте по-спокоен момент. Необвързаните,  да не бързат.

Не разчитайте само на теоретичните ви знания, за да постигнете успех в кариерата ви. Понякога е важно да се вслушвате и в шестото си чувство. Интуицията ви днес ще е изключително изразена и ще е добре да се възползвате от това.

Ако се опитвате да продадете кола или някаква мебел днес, най-вероятно няма да имате успех. Трудно ще намерите купувач или цената, която ще ви предложат няма да ви устройва. Не се отчайвайте, тъй като много скоро ще осъществите продажбата, но просто няма да е днес.

Лъв

Днес, може би ще имате нужда от нещо, което да погали сърцето и душата ви. Моментната физическа близост няма да е достатъчна, за да се почувствате щастливи. Ако връзката ви все още не е сериозна, обсъдете въпроса с партньорът ви за съвместното ви съжителство в по-дългосрочен план.

Намирате се в доста натоварен период и може би трудно издържате на напрежението в работата ви. Имате усещането, че всички са против вас и се чувствате притиснати в ъгъла. Не всичко е толкова мрачно, колкото ви изглежда, не бъдете негативно настроени към всички около вас.

Звездите днес ви предупреждават, че сте склонни към разточителство и има голяма опасност да изхарчите почти всичките пари, с които разполагате. Ще сте много по-щастливи, ако имате някакви спестявания, вместо някакви материални придобивки.

Дева

Днес звездите препоръчват да бъдете отворени за любов и всяка възможна романтичност, които щедро ще ви се предоставят. През този ден всяко „Да“ ще бъде универсален отговор на въпроса, когато става въпрос за флирт, за запознанства или за любов.

Опитайте се днес да вървите с гордо вдигната глава, тъй като сте движещата сила на работното ви място и постоянно измисляте нови неща, заради които всички ви уважават и ценят като кадър. Не се съмнявайте, че и днес работата ви ще върви гладко.

Днес печалбите ви ще са правопропорционални на вложените от вас усилия и труд. Ако работите в голяма компания може да очаквате финансов бонус. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ако заложат на засилена реклама днес, ще увеличат значително оборота си.

Везни

През този ден може да се държите осъдително спрямо партньора ви. Тези прехвърчания на искри вероятно ще ви предизвикат да се замислите за плюсовете и минусите във връзката ви. Проявете разум, защото в любовта няма счетоводство, а чувства или безчувственост. Не избързвайте с импулсивното си решение.

В случай, че сте ръководители на отдел или фирма, има вероятност подчинените ви да проявят нехайство. Докато не заемете дадената ви водеща позиция, работният процес ще остане в застой и ситуацията няма да бъде разрешена. Прекъснете по възможност настоящата атмосфера на бездействие и неуспехи, за да се постигне необходимата ефективност.

Днес има изключително благоприятна връзка между планетите, които влияят на вашите финанси. Може би е най-добре да се възползвате от това, опитвайки  се да инвестирате известна сума пари или да увеличите ефективността на месечните си приходи. Определено ще имате успех.

Скорпион

През този ден, личните връзки могат да бъдат подложени на изпитание, особено там, където се смесва приятелството с любовта. Някои стари любовни взаимоотношения могат да бъдат разпалени отново. Звездите изискват от вас повече разбиране и търпимост, за да не се стигне до евентуална раздяла, пък била тя и временна.

Работните ви ангажименти могат да се озоват в зоната на дисбаланс. Ако нанесете необходимите корекции, всичко ще си дойде на мястото. И не забравяйте, че всеки трябва да носи отговорност за думите и делата си!

Използвайте парите си през този ден по такъв начин, че хората да ви се възхищават или да завиждат на печалбите ви. Вероятно ще  се случи второто… Не се отказвайте, важното е, че имате звездната подкрепа.

Стрелец

В личен план, денят ще открие нови перспективи, така че се опитайте да ги използвате максимално. Вероятно ще се сблъскате с променливи ситуации. Овладейте емоциите си, за да почувствате свежият полъх, който се задава във връзката ви. За самотните и необвързаните - нови запознанства с интересни хора, които вероятно ще събудят чувствата ви.

На работното място може би ще сте прекалено превъзбудени, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви като ефективност. Потърсете професионален съвет от ваш колега с дългогодишен опит в областта.

Ще бъде добре, ако не си поставяте прекалено високи цели през този ден, може да останете разочаровани във финансов план. Вътрешното нетърпение и повишената сприхавост не са добър знак, за да оперирате правилно с паричният поток. Когато става въпрос за пари следва да сте в перфектна кондиция.

Козирог

Вашият любим човек вероятно ще го споходят неприятности – очаквайте труден ден. Това може да ви притесни, защото ситуацията ще нанесе щети в романтичната ви връзка. Обърканите чувства ще властват. Опитайте се съвместно да овладеете този хаос.

Някои колеги биха проявили очевидна завист през този ден. Това не трябва да сломи вашите чувства, а напротив. Онези от вас, които все още търсят работа, нека проявят повече усърдност, днес шансовете са на тяхна страна.

Не очаквайте сериозни финансови трусове през този ден. Използвайте всяка възможност да се мобилизирате достатъчно, за да избегнете дори и дребните предпоставки за загуба в секторът пари. В случай, че не успеете, то определено ще си създадете проблемите сами.

Водолей

Каквото и да направите или кажете днес, едва ли ще впечатлите с нещо особено партньорът си. Вероятно това се дължи на негативно влияние от планетите, което напълно нарушава начина на комуникацията ви в любовен план.

Бъдете разумни и не смесвайте работата с удоволствието. Ще бъде полезно за вас да избегнете днес това често срещано преплитане. Работете спокойно и по правилата, сладките приказки ги оставете след изтичане на работното ви време.

Пазаруването днес може да бъде приятно и забавно, но не забравяйте, че всяко нещо си има своите граници. Вероятността да пазарувате твърде много неща, може да ви увлече и да похарчите повече от необходимото. Внимавайте - Да не се окажете зад борда, надвишавайки бюджетът си!

Риби

Денят е лековит, в случай че има отворени рани във вашите взаимоотношения. Любовта е сложен и значим организъм, който иска профилактика и лечение. Концентрирайте се върху възстановяването на връзките си, изгладете противоречията и може да се възрадвате.

Препоръчително е да подходите с внимание към документи и пътувания, особено днес. Денят е благоприятен за приключване на дела и проекти, които са започнали в миналото, а за нови начинания, този период не е подходящ.

Планетарните позиции съветват, че ако желаете да инвестирате малко пари днес, опитайте се да се съсредоточите върху онази човешка ценност, която е свързана със здравето и здравеопазването като цяло. Всичко друго, би било лоша идея и най-вече несполучлива.