Овен

Денят ще ви предложи много противоречиви влияния, които вероятно ще ви поставят в изключително объркано състояние. Тези „гръмотевици“ в личната ви връзка вероятно така ще ви стъписат, че ще се чудите как трябва да реагирате.

Ще имате шанс да постигнете големи резултати в работен план. Препоръчително е да продължите да работите върху стар - изоставащ работен проект. Това би могло да изцеди енергията ви до краен предел и би довело до голяма умора.

Тези от вас, които са в секторът на сделки с недвижими имоти, вероятно ще останат разочаровани. Добрите новини са за онези от вас, които са в търговията на хранителни стоки, черна и бяла техника. Безработните да не възлагат големи надежди през този ден.

Телец

Време е за романтични подаръци. Подарете на вашият партньор повече обич и ласки, споделете някои страстни, тайни желания. Дори да получите една топла усмивка, това ще ви направи много щастливи. Дарявайте днес!

Бъдете внимателни на работното място. Поддържайте повече служебни отношения с колеги и най-вече с вашият шеф, отколкото приятелски такива. Има вероятност последствията да бъдат сериозни.

Днес бихте могли да провисите носове, защото имате заможни приятели, които могат да си позволят неща, за които вие не бихте могли и да си помислите. Не се отчайвайте, поканете някои от тях на вечеря за тяхна сметка. Така ще се уверите, колко са ви и приятели.

Близнаци

Почти всички любовни отношения са изградени върху основите на честността. Отворете сърцето си към половинката си, за която се грижите и обичате. Това е възвишеност.

Не се стряскайте, ако нещо ново се появи в работен план. Напротив, иновацията няма да влоши ежедневието ви. Приемете всички нови идеи и ги добавете към потенциалните си активи.

Още един благоприятен ден ви очаква. Опитайте се да разнообразите източниците си на доходи, за да осигурите стабилен паричен поток, който може да поддържа вашия истински начин на живот. Ала не забравяйте, че парите са просто числа в приятелството - приятелите са си приятели, но сиренето струва пари.

Рак

Вероятно ще се почувствате отхвърлени от човекът, когото обичате. Но да си мислите е едно, а в действителност е друго. Усмихнете се и си представете, че тези мисли са били просто кошмарен сън.

Препоръчително е да бъдете скептични към технологията днес! През този ден може да имате сериозни проблеми с офис техниката като цяло. Денят ви може да премине в проблеми и загуба на време за отстраняване на техническите проблеми.

Днес нещата във финансовият сектор ще изглеждат обезсърчаващо, защото може би няма да имате възможността да си закупите неща, които така силно желаете. Просто си представете, че имате тази възможност, тогава ще ви се прииска да купувате още и още, нали? Така, че оценете това, което имате и се опитайте да бъдете щастливи днес!

Лъв

Не си мислете, че ако сте влюбени в някой, който не е на вашето ниво връзката ви няма бъдеще. Това няма да е благоприятно за вас, според звездната ви карта. Понякога прекалената самоувереност не ви прави толкова уверени, а фалшиви.

Ще бъде добре през този ден, да покажете на колегите си вашето уважение, но най-вече да не се колебайте да изразите своето мнение или виждане с думи изпълнени с истинност. Така ще имате респект в работата, който ще повлияе положително на дейностите, които вършите екипно.

Тези от вас, които имат фирми, ще се наложи да ги отстояват, има вероятност да бъдат обект на внимание от разни хора, журналисти или инстанции, които ще направят опити да опетнят името на фирмата.

Дева

Днес вероятно няма да имате никакви проблеми в комуникацията с партньора си. Денят е подходящ да споделите най-съкровените си желания с вашата половинка. Очаква ви ден посветен на удоволствията.

Чувствате се преуморени от работа и денят не е подходящ за вземане на важни решения свързани с кариерата ви. Ако нещо не е предварително обмислено и планирано, по-добре го отложете. Дайте си почивка днес!

Препоръчително е през днешният ден да не пазарувате онлайн, защото бихте могли да получите нечитави стоки, а и някои от артикулите няма да са ви необходими. Най-добре е например, вместо яйцеварка да си закупите уред за сок, миксер или нещо подобно. Юридическите лица вероятно ще имат сделки, но да очакват малка възвръщаемост от направените инвестиции.

Везни

Може би, днес вашият партньор ще го сполети емоционален срив, бъдете така добри да го подкрепите, да говорите с благи думи и най-вече да не бъде оставян в уединение. Днес вие ще се превърнете в крайъгълен камък на моралната помощ, отблъскващ всякакви бурни вълнения за изпадналите в беда. Няма по-добро дело от протегнатата длан!

Днес ще се наложи да укрепите устоите на емоционалният ви контрол. Защото, ако упражните вътрешно духовен натиск, ще трябва да вините единствено и само себе си за провал на работното ви място. Работният процес не търпи всякакъв емоционален лукс, а само баланс в усърдната ви ангажираност.

Печеленето на пари ще се окаже трудна задача днес, ако не вложите талант, идеи и хъс. Опитайте се да си припомните горчивите финансови падения, пропускайки някои правила, които са закони при боравенето с парични средства.

Скорпион

Очертава се един благоприятен повод за провеждането на диалог между вас и партньора ви, за да се уверите, че и двамата се чувствате сигурни, че доверието е взаимно. В този искрен разговор ще изгладите нещата, които са ви убягнали някъде в миналото ви.

Днес може би ще настъпи хаос на работното ви място, неразбирателство с колеги и шефове. Няма място за тревоги, приемете нещата такива, каквито са.

Финансовата стабилност ще зависи от това колко внимателно действате. Ще трябва да коригирате грешките и неточностите в областта на финансите. При възможност използвайте спестяванията си или теглете кредит в краен случай.

Стрелец

Бъдете внимателни, защото днес има голяма вероятност да бъдете  провокирани от половинката си и да излезете извън равновесие. За да избегнете евентуални сблъсъци, трябва да подходите без излишни емоции. И не се поддавайте на вкиснатото си настроение.

Може да очаквате трусове на работното ви място. Приемете ситуацията като факт, за да преодолеете всички евентуални неуспехи. Добре премислените решенията, вероятно ще се окажат полезни за в бъдеще.

Парите са капризни, когато пълното доверие е щедро. Във финансов план трябва да сте много предпазливи. През този ден конкуренцията със сигурност ще ви подведе. Минете към план „В“, ако имате такъв, разбира се. Или най-малкото, запазете хладнокръвие.

Козирог

Планетарното разположение през този ден вещае, любовните ви взаимоотношения да бъдат изпълнени с нежност. Оставете натрупаното напрежение на закачалката, преди да разтворите обятията си към любимият ви човек.

Работните ви дела и срещи ще бъдат успешни днес. Звездите ще ви подкрепят и ще се справите с всичките си професионални задължения. Освободете  се от лошите мисли, които са се впили във вас, за да не повлияят на работата ви.

В случай че имате свободни работни позиции, ще трябва да наемете хора с богат опит и рутина в професионален план. Приемете ги с уважение, защото същите хора днес, ще ви носят пари утре - това ще бъдат професионалистите, които като екип ще ви отведат до желаното благоденствие.

Водолей

Вероятно, днес романтичният ви живот няма да премине добре. Имате и други сериозни ангажименти като работа или учение. Може би, звездите ви подсещат да наблегнете на образованието или вашата кариера. Не изпитвайте горчилка от това, все пак имате нужда от просперитет и стабилност в професионален план. И всичко това ще се отрази благоприятно на вашата любовна връзка.

Планетите вероятно ще подхранят вашата професионална увереност, ще привличате възможности и ще управлявате нещата в работният си сектор. Така че може да извлечете позитивите и да се възползвате максимално от тази звездна подкрепа.

Днес могат да се появят стари задължения. Ще се справите с това, като намалите разходите си и избягвате излишните покупки или инвестиции. Има и добра новина, могат да ви бъдат представени нови финансови схеми, от които ще извлечете добри пари.

Риби

Не подценявайте малките жестове в любовта, които карат партньорът ви да се чувства обичан. Ако в последните дни сте били твърде заети с работа и не сте успели да обърнете достатъчно внимание на половинката си, то днес се постарайте да се реванширате. Звездите ще са на ваша страна и ще ви помогнат да върнете щастието и хармонията в отношенията ви.

Незнанието няма да ви освободи от отговорност днес. Вероятно някои от вас ще се опитат да се оправдаят със своята несигурност на работното си място. Да прикриете това, не е толкова лошо, ала прилагайки несигурност в работните си дела, рискувате съдбите на много хора.

Звездната ви карта загатва да проявите мъдрост и разум в покупките. По-добре ще бъде да купите нещо с доста добра отстъпка, отколкото да инвестирате пари и да чакате на печалба в далечното бъдеще. Да не се окаже това ви деяние „глас в пустинята“, хвърляйки парите си в мъглявината на „утрешният ден“.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.