Овен

Добрата новина за вас днес е, че няма да имате никакви проблеми в комуникацията с партньора си. Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си по повод вашите желания. Очаква ви ден посветен на удоволствията.

Чувствате се преуморени от работа, все едно сте преминали през маратон. Доволни сте от себе си и заслужавате да се поглезите с желана покупка лично за себе си, за усиленият труд през последните дни.

Телец

Вероятно днес ще сте разтревожени за своят любим човек. Опитайте се да разберете какво го притеснява и с какво може да му помогнете. Не се учудвайте, ако първоначално откаже вашето съдействие и се преструва, че всичко е наред. Всеки има и лоши дни, в които не е в настроение.

Звездите предупреждават днес да бъдете отговорни към финансите си. Време е да обърнете нова страница и да преосмислите разходите си. Не е нужно да пълните домът си с излишни вещи и дрехи.

Близнаци

Ако наскоро сте дали обещание на вашият любим, то днес е моментът да докажете с действията си това, за което сте се договорили с партньорът ви. Тази постъпка ще е важна за него, така че постарайте да не губите доверието му.

Денят е благоприятен за увеличаване на доходите ви. Използвайте интелекта си за генериране на нови идеи и проекти, които ще ви донесат повече приходи. Само със спестяване няма да може да увеличите значително финансите си.

Рак

Днес партньорът ви вероятно ще се запознае с дивата страна на характера ви. Очаква ви бурна вечер, която половинката ви дълго време ще помни с добри чувства. Наслаждавайте се на привличането, което съществува помежду ви.

Днес вероятно ще празнувате след като сте върнали заем или кредит, който ви е създавал огромно напрежение. Ще имате чувството, че камък ви е паднал от сърцето. След трудните дни, вече ще сте подготвени как да разпределяте финансите си правилно и определено ще станете по-практични в покупките.

Лъв

Ако днес се чудите как да комуникирате с любимият си човек и нещата във връзката ви не вървят, то може да потърсите съвет от приятел. Споделете за проблемът си, но внимавайте да не разкривате твърде лични и интимни неща, които засягат само вас и половинката ви.

Може би, днес ще осъзнаете, че през последните 24 часа сте изхарчили много повече пари от очакваното. След като отмине еуфорията ви от новите придобивки, ще е добре да помислите по какъв начин да възстановите похарчената сума, дали с работа срещу хонорар или нов проект, зависи от вас.

Дева

Бъдете изключително внимателни днес, когато разговаряте с любимият ви човек. Възможно е думите ви да бъдат разбрани погрешно и да възникнат недоразумения. Постарайте се да сте точни и ясни в изказа си, за да избегнете ненужни спорове.

Ако денят е почивен за вас и нямате никакви ангажименти, то днес звездите са на ваша страна да прекарате един прекрасен ден. Можете да си позволите да похарчите пари за забавления и неща, които ви носят радост. Отпуснете се и не мислете за проблеми.

Везни

Вероятно се случват много положителни неща в личният ви живот и се чувствате истински щастливи, както никога до сега. Не забравяйте да благодарите на половинката си за това, което прави за вас. Припомнете на партньора си колко много означава за вас и покажете обичта си.

Не всеки ден е продуктивен и носи приходи. Днес може да обсъждате някакви бъдещи инвестиции, но вероятно няма да се стигне до реализирането им. Не се очертават големи разходи днес, което е добре за личните ви финанси.

Скорпион

Днес вие ще ръководите парада и всичко ще става по вашите правила. Отидете на любимото ви място с половинката си и се отдайте на заслужена почивка. Не рискувайте с посещение на нови места и опитване на непознати храни, за да няма разочарования днес.

Дали сте си обещание да правите само сигурни и безопасни инвестиции. Може би, днес ще появи някой, който ще ви изкуши с предложение за добра, бърза печалба. Припомнете си обещанието, което сте си дали и стойте далеч от изкусителни оферти за бързо забогатяване. Стойте далеч и от казина.

Стрелец

Днес ще сте заобиколени само от положителна енергия. Каквото и да правите днес с партньорът ви, нищо няма да е в състояние да помрачи слънчевото ви настроение. Очаква ви прекрасен ден изпълнен с щастие и любов.

Витаете в облаците и изобщо не ви се мисли за бизнес, работа и финанси. Вероятно днес ще ви е трудно да се поберете в рамките на бюджета ви. Ще се отпуснете при пазаруването и е много вероятно да похарчите значителна сума за луксозна вечеря, скъп парфюм или друга скъпа вещ.

Козирог

Денят е подходящ да разчистите домът си от всичко ненужно. Започнете от дрехите, след това преминете към книгите, документите, сувенири и сантиментални вещи. Помолете половинката ви да се включи и да ви помогне в пролетното почистване.

Пресмятате прецизно разходите си и се справяте отлично с балансирането на бюджета ви. Днес заслужавате награда за финансовата дисциплина, която спазвате. Купете си това, което желаете и не се притеснявайте, ако цената ви се струва малко по-висока. Заложете на качеството.

Водолей

Оставете бележка с романтично послание до възглавницата на партньорът ви или го събудете с чаша ароматно кафе и ръчно изработено късметче с мили думи. Това ще накара половинката ви да се усмихне и да си мисли за вас през целият ден.

Не мислете за сметки днес, а се насладете на романтиката във връзката ви. Зарадвайте любимият си с малък подарък и ще видите колко малко е нужно, за да видите щастието в очите на половинката си.

Риби

Вероятно днес ще ви се прииска да вземете любимият ви човек и да се отправите някъде далеч, далеч -  към екзотично - романтична дестинация. Планирайте романтичен ден, в който да забравите за грижите и проблемите поне за малко. Звездите днес ще са на ваша страна и сега е моментът да се възползвате от добрата енергия.

Посветете денят на релакс. Мозъкът ви има нужда от почивка, така че не мислете за бизнес и пари днес. За да сте продуктивни и дейни следващата седмица, днес си позволете да прекарате денят в спа център, спортувайте или се поглезете с разкрасяваща процедура.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.