Овен

Планетите са в изключително благоприятна позиция за вас, така че се възползвайте максимално от това и направете романтичен жест за половинката си. Преди да излетете ръка за ръка с любимият ви, обсъдете някои въпроси, които са ви тревожили в последните дни и след това се насладете на залеза и се забавлявайте.

Вероятно, днес ще потърсите извинение за обърканата ви работа, за сметка на личните ви проблеми. Уви, подобни оправдания няма как да ви оневинят, така че се вразумете и работете - излишно е да смесвате едни коренно различни пречки.

Бъдете много предпазливи, обръщайте внимание и на най-малките подробности  преди сключването на всяка финансова сделка, която можете да поемете днес. Буквално ще трябва да четете между редовете.

Телец

В случай, че не сте обвързани и ви предстои среща тази вечер, то ще направите много добро впечатление на човекът срещу вас. Вероятно, ще сте изненадани колко добре се подреждат нещата за вас, но не търсете рационален отговор за това, за да не развалите магията на любовта.

За да постигнете своите цели в сектор работа, от вас се изисква да поддържате постоянно усърдие и много труд преди всичко. Може би, днес ще постигнете особен напредък, ала не си давайте почивка, докато не довършите работните си ангажименти.

Не бързайте да отваряте шампанското, празничното пръскане на пари не е препоръчително днес, защото не всички инвестиции ще донесат резултат. Изчакайте, докато не се убедите, че всичко това е факт и едва тогава тържествувайте.

Близнаци

Днес половинката ви ще се сблъска с вашата упоритост, може би. Не се отказвайте докато не постигнете целта си, каквото и да ви струва това. Подходете по такъв начин, че партньорът ви да не може да ви откаже. Общо взето ви чака успешен ден в любовен план.

Днес не се очакват сериозни, проблемини ситуации на работното място. Фокусирайте се върху работните си задачи, разпределете ангажиментите на своите подчинени, ако сте ръководител и работете така, сякаш утре идва краят на света.

Изключително добър ден във финансовият ви сектор. Не пропускайте нито една появила се възможност да спечелите пари. От инвестиционни печалби, през продажба на продукти до също такава дори на стар ваш предмет. Просто инвестирайте или продавайте.

Рак

Планетарната конфигурация днес е такава, че ще се опитвате всячески да командвате, налагайки мнението си. Половинката ви също ще се изяви като силна личност, така че ще ви трябват сериозни аргументи, за да защитите позицията си по обсъжданите от вас въпроси.

Вероятно, вече сте осъзнали, че работата е необходимост, а не приятно ваканционно преживяване. Ала това не пречи след работният ден да превърнете вечерта в празник със семейството или да прекарате своята отпуска с колеги. Разграничете задължението от отдих.

Днес, вероятно ще осъдите животът, че е несправедлив към вас. Това обаче не ви освобождава от допуснатите финансови грешки. Може би, ще се окажете жертва на собствените ви вложени пари, ще ви липсват необходимите парични ресурси за инвестиции или покупки.

Лъв

Днес, вероятно няма да ви е ден за романтика и захаросани мили думи. Ще преобладават битовите спорове и проблеми. Фокусът на разговорите ви ще се върти около парите, които не ви достигат за текущите разходи. Не позволявайте малките проблеми да нанесат сериозни поражения над отношенията ви.

Усилията ви няма да са напразни през този ден. След като сте си научили уроците от допуснатите празноти в работата ви, тогава успехите идват по местата си. Препоръчително е да работите без да изпитвате страх за работното си място и всичко ще е наред.

Вероятно, днес страстите ви ще генерират успехи за печелене на пари. Помислете за своите интереси и си направете една ретроспекция на силните ви страни, и на финансовите ви познания през отминалите периоди. При всички случаи ще получите добри печалби, ако работите в сферата на услугите.

Дева

Звездите са на ваша страна днес и ще ви помогнат да споделите чувствата и емоциите си с най-близкият ви човек, като това още повече ще укрепи връзката ви. И двамата ще разберете, че това което ви свързва е истинската любов.

Вероятно работата ви ще се стори ужасен кошмар, сякаш всичко е с краката нагоре. Може би, това се дължи на факта, че работите извън това, за което сте учили и искали. Ако работите просто, защото са ви необходими пари и ви липсва любов към професията ви, то тогава има индикации, че ще трябва да смените сегашното си работно място.

През този ден вероятно ще попаднете на напълно неочакван източник на парични средства. Може да е „забравена“ сделка, дългоочакван финансов проект или пък от лотария, или казино. А защо не? Повярвайте в късмета си!

Везни

С днешната астрална конфигурация нещата няма да вървят по вода и вероятно няма да видите желаният от вас напредък за взаимоотношенията ви. В случай, че не виждате пътя, по която трябва да се движите, се оставете на течението, което ще ви отведе до отговорите, които търсите.

През този ден бъдете бдителни на работното си място и не позволявайте на вашите колеги да превърнат работната атмосфера в гладиаторска арена на егото.

Вероятно, днес ще се сблъскате с няколко препятствия в сектор финанси. В случай, че навлезете в конкретната критична зона, ще си навлечете доста сериозни конфликти. Също така внимавайте през този ден, има вероятност от кражба на пари или измама.

Скорпион

Високото ви самочувствие и непрекъснатото ви самоизтъкване днес, сериозно ще подразни партньора ви. За съжаление с това си поведение единственото, което може да постигнете е скандал. Говорете искрено и от сърце, вместо да реагирате остро и да нападате половинката си.

Днес, вероятно ще се наложи на няколко пъти да се връщате към задачите си на работното място. Може би, ще се наложи да прекроявате или да нанасяте корекция след корекция на допуснатите грешки. Вършете си работата както трябва и бъдете внимателни.

Яркото планетарно влияние ще ви вдъхне увереност във финансовият сектор днес. Бъдете предпазливи, това вдъхновение би могло да ви заслепи и да извършите разходи, които ще ви донесат неприятни последствия.

Стрелец

Звездната конфигурация днес ще позволи на мечтите ви да се превърнат в реалност. Вие и партньорът днес ще се чувствате като главните герои от романтичен филм. Ще разберете колко много се обичате и колко ви е трудно в моментите, когато не сте заедно.

Ще се наложи през този ден да следвате умът си на работното място, а не да следвате сърцето си.  Вероятно, така е по-добре, защото практичността е по-полезна, отколкото емоционалните решения. Може би, трябва да започнете да мислите за начини за балансиране на личния и професионалния си живот.

Вероятно, днес ще проявите много разумни тактики във финансовият сектор. Така няма да бъдете объркани по паричните въпроси. И доходите, и разходите ще ви държат будни. Вие знаете, как да спечелите или спестите повече пари, прилагайки точната стратегия.

Козирог

Планетарното разпределение днес ще ви помогне да въведете ред в хаоса и подредите личните си взаимоотношения. Време е да обсъдите важни въпроси с партньора ви и да прекратите споровете от допуснатите грешки в миналото.

Вероятно, ще бъдете мотивирани за работа през този ден.  Има неписан закон, че работата сама по себе си не е достатъчна, тъй като работата трябва да се извършва по подходящ и приемлив начин. Уверете се днес,  че се придържате към този закон.

Днес, доходите ви едва ли ще са толкова, колкото очаквате. Ала това няма да ви попречи да разтворите портмонето си, за да направите желаните от вас покупки. Това ще бъде ваш избор, последствията също.

Водолей

С днешната астрална конфигурация сигурността, която сте изпитвали във връзката ви може да е на път да се срине. Трудно ще си обясните какво точно се случва и къде сте сбъркали. Не се безпокойте, тъй като това напрежение е изкуствено създадено от някой ваш близък и когато разберете истината, всичко ще си бъде както трябва.

Чудесен ден за повишена работна производителност, така че се възползвайте максимално от това и не се колебайте да работите извънредно, тъй като ефективността ви днес, ще се изплати в идните дни.

През този ден може спокойно да си позволите да купувате неща, които ще ви радват. Бизнесмените да не изпитват колебания за своите инвестиции. Парите ще са със засилена енергия, така че се възползвайте от този ден за благоденствие.

Риби

Възможно е днес да възникнат някои недоразумения между вас и партньора ви от погрешният начин, по който се изразявате. Може да си мислите, че говорите ясно и точно, но се поставете на мястото на отсрещния и не пропускайте важните детайли, в които се крие истината. Оставете проблемите от работата ви за малко и говорете на друга тема, която да не натоварва любимият ви.

Използвайте своите професионални умения, като ги приложите за решаването на сложни проблеми. Препоръчително е да не търсите малките задачи, само защото са по-лесни за изпълнение. Защото е казано - Всеки може да носи толкова, колкото му е дадено.

Звездите ви призовават да не купувате само, защото трябва. Всеки пропилян лев нехайно, ще утежни живота ви. Така наречената „шопинг терапия“ не винаги е целителна, а и често води до финансови заболявания. Така че разпределете паричните си средства разумно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.