Овен

Днес, вие и вашият партньор ще имате възможността да научите нещо ново за това, което ви обединява. Вероятно виртуалното ежедневие ви е обсебило и изпитвате потребност от истинска близост. Може би е най-добре през този ден, да забравите за социалните мрежи - всичко това ви отдалечава от реалният живот.

Денят е чудесен за уреждане на нещата по финансовите въпроси. Изчислете придобитите печалби, планирайте разходите за този и следващият ден. Каквото посеете днес, ще пожънете в пъти повече утре.

Телец

Може би сте се заиграли с някоя персона в социалната мрежа с цел запознанство или търсите нов партньор. И вероятно днес ще откриете, че това е просто виртуален флирт, а не любов. Така че не приемайте подобни закачки твърде сериозно.

През този ден ще се чувствате окрилени във финансов план. Звездите вещаят добри новини за бизнесът, така че сте за завиждане. Може би нещата са в синхрон, което ще ви позволи да се справите с най-трудните парични ситуации без особено усилие.

Близнаци

През този ден се очертава да започне голямото почистване, звездите ви съветват, да изхвърлите всички „боклуци“ в личен план. Независимо дали иде реч за хора или действия натрупани от миналото. Днес е време за хигиена на честта и достойнството! По възможност се отървете от всички стари  „петна“, за да внесете ново начало в личният си живот.

Днес, най-вероятно ще можете да разчитате единствено на себе си във финансовата сфера. Няма да изпитвате особена необходимост от други лица, при сключване на сделки или закупуването на определени артикули. Плюсът е само един - ще бъдете неотразимо силни в своята област. Успех!

Рак

Днес, звездите ще ви предложат да поемете рисков ход, разбира се, ако сте узрели за такава стъпка в личен план. Не е необходимо да се лутате, насам-натам, а само напред. Трудно е да се каже, дали тази стъпка ще доведе до щастлива любов или неуспех, но ако не опитате, никога няма да узнаете. Всяка връзка носи рискове, трябва да си изясните чувствата.

Денят ви ще премине през мотото „Бързай бавно!“. Всичко свързано с финанси ще трябва да бъде много добре обмислено. Бъдете предпазливи, в надпреварата за пари рискувате да претърпите доста загуби.

Лъв

Вероятно, днес ще се наложи да си зададете един важен въпрос в личен план: Да продължите ли тази връзка или да се оттеглите?  Може би, няма да имате много опции или аргументи за отговор, освен „да“ или „не“. Логиката е практична, но не и когато става дума за любов. Най-добре послушайте сърцето си!

Ще се наложи да посветите този ден за корекции на вашия бюджет. Вероятно имате доста пропуски или грешки, които водят до изтичане на излишни пари. Огледайте всеки един финансов детайл и всички шансове за успех ще бъдат налице.

Дева

Вероятно ще бъдете изправени пред избор. Изглежда, че в живота ви има няколко човека, които ви обожават и именно днес ще се наложи да избирате. В противен случай, почитателите ви съвсем скоро ще се разпръснат и ще попаднете в прегръдките на самотата.

Вероятно, днес няма да ви бъде лесно да влезете в финансовият си ритъм. Събитията изискват повишена активност спрямо приходи и разходи, в резултат на което денят ви ще бъде трънлив, но все пак продуктивен - Запазете спокойствие!

Везни

Днес планетите ще ви подсетят, че ви очакват прекрасни моменти и преди всичко успех в любовта. Също така ще имате възможността да мислите с няколко хода напред, което ще ви даде предимството да спечелите много сърца. Какво по-хубаво от това?

Звездната ви карта отчита, че ще имате успех по финансовите въпроси. Енергията ви за пари ще кипи до ръба на страстите, но най-вероятно бързо ще стихне, дори ще спре. Така че оставете парите - те не спят, а вие не трябва да прекалявате с ентусиазмът, а по-скоро си починете. Оставете финансите за утрешният ден.

Скорпион

Вашата романтична интензивност вероятно ще надмине очакванията ви в любовната ви връзка. Само един шикозен жест ще изпрати вашият партньор на седмото небе. Подарете повече любов!

Днес се очертава продуктивен финансов план. Ще имате вероятно много добри парични вложения в покупките. Онези от вас, които се занимават с бизнес е почти задължително да инвестират днес, планетното разположение дава шанс за добри печалби.

Стрелец

Насочете трепетно-романтичната си енергия към изненада за вашият любим човек. Дръжте го в напрежение до последният момент, а след това включете в действие целият си чар и любов. Половинката ви определено ще бъде много развълнувана.

Денят е подходящ за равносметка на финансовото ви състояние. Вероятно ще проверите някои фактури няколко месеца назад, за да сравните месечните си разходи и ще се опитате да разберете за какво харчите повече пари от обикновено. Не е добра идея да се вторачвате толкова в сумите от миналото, помислете за бъдещето.

Козирог

Дайте воля на чувствата и страстта ви днес. Освободете си вечерта, за да сте насаме с половинката си и да се развихрите интимно. За необвързаните има вероятност днес да бъдат излъгани от човек, който смятат за свой приятел. Не се предоверявайте!

Моментът не е подходящ само да се оплаквате колко ви е малка заплатата и как за нищо не ви стигат парите. Помислете как да разпределите финансите си, така че да ви стигат до следващата заплата и ще е добре да заделяте определена сума за непредвидени разходи, които често объркват плановете ви.

Водолей

Вероятно, днес ще изявите желание да доминирате над партньора си и вашата дума да е последна. Не прекалявайте с това наставническо поведение, а дайте шанс за избор на любимият ви човек, за да не нараните чувствата му.

Постоянството е ключът към успехът днес във финансовият ви сектор. Колкото и да ви е неприятно и досадно да пресмятате ежедневно разходите си, това ще ви отведе до желаната от вас спестена сума.

Риби

Може днес да очаквате прилив от активност и жизненост -  мощен романтичен потенциал. Звездите ви вещаят много възможности за интересни запознанства. Вероятно в движение, във фитнес зала и прочие. Любовта витае във въздуха, само чака да уловите момента.

Във финансов план може да очаквате онова безценно птиче да кацне на рамото ви. Имате необходимата решителност, парична сила и добри планове - действайте! Най-важното е да не прогоните птичето от паричното ви „рамо“, докарвайки си финансови проблеми или загуби.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.