Овен

Може да преживеете едно романтично приключение, да се насладите на незабравими любовни мигове. Кулминацията на страстите вероятно ще възпламени връзката ви. Все пак бъдете така добри да не прегаряте, съхранете част от тези страсти.

Всеки даден съвет подлагайте на съмнение и не се доверявайте сляпо на колегите ви. Това, че до сега сте действали по един начин, не означава, че трябва да продължите да го правите и днес. Променете начина си на мислене, ще ви бъде от голяма полза.

Има дни, в които ви се иска да харчите пари лекомислено, но има и дни в които отваряте портфейла си само за нещо смислено. Въпреки, че не изкарвате много пари, днес ще харчите много, за да запълните емоционална празнота вътре във вас. Много е вероятно да останете неудовлетворени от ненужните вещи, които сте закупили днес.

Красив ум: Лети, а крила няма. Що е то?

Телец

Днес вероятно ще пренебрегнете половинката си, поради една или друга причина. Внимавайте да не останете разочаровани, в случай че нещата излязат извън контрол. Съветът на планетите е да посветите вечерта на преживявания с партньора ви, който ще оцени усилията ви и ще повдигне духа ви.

Случаен разговор с шефа ви, колега или клиент, може да се превърне в отправна точка за по-задълбочен разговор. Този човек може да повлияе на решенията, които ще вземете оттук нататък относно кариерата ви.

Днес ще похарчите известна сума за излизане с приятели. Ще разберете кои от познатите ви са истински приятели и кои се възползват от доброто ви финансово положение. Няма нищо по-удовлетворяващо да отсеете истинските хора от лицемерите.

Красив ум: Четири крака има и пак не може да ходи. Що е то?

Близнаци

Бъдете готови за нова, прекрасна глава във вашия любовен роман. Стабилната ви връзка и зрелостта на вашите отношения, допринасят за това да сте една позитивна и щастлива двойка. Благодарете на партньора си за неговата лоялност и преданост. Ще оцените доверието и уважението, с които се отнася към вас любимият ви човек.

Вярвате в успеха на най-новата си идея или проект, който мислите да реализирате. Притежавате необходимите знания и умения, така че имате подкрепата на звездите в сразяването на конкуренцията. Все пак, знаете какво искате да постигнете в живота.

Не всеки цени парите по начина, по който вие го правите. Въпреки, че получавате висока заплата, от опит знаете, че щастието не може да се купи, да не говорим за естествената красота. Вашата мъдрост относно управлението на личните ви финанси, определено привлича вниманието на околните.

Красив ум: От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?

Рак

Днес разположението на планетите може да допринесе за известно  напрежение между вас и партньора ви. Денят ще е белязан от възходи и падения, но това не бива да ви тревожи. Опитът сочи, че преодоляването на предизвикателства ви прави по-силни. Общувайте открито и правете компромиси, когато се налага.

Няма нещо, което да е невъзможно за вас, така че не позволявайте на пречките в работата ви, да ви сломят. Ако е необходимо, поискайте съвет от вашия ръководител или помолете някой колега за помощ. Сега не е момента да се отказвате и предавате.

Наливате значителна сума пари в обзавеждането на дома ви. Защо иначе ще работите неуморно за все повече пари? Съсредоточете се върху превръщането на дома ви в блажено място, тъй като само емоционалното харчене на пари няма да ви приближи до целта.

Красив ум: Ден и нощ стърчи на едно кръстовище. Има три очи, но не е чудовище. Що е то?

Лъв

Нищо добро няма да постигнете в разговорите с партньорът ви, когато давате власт на емоциите си. Слушайте внимателно половинката си и разберете истинската причина за проблемите ви, вместо да избухвате и нервничите. Създайте ситуации, в които думите и действията могат да подобрят връзката ви.

Имате ключова роля при осъществяване на важни контакти с бизнес партньори и клиенти, така че продължавайте в същия дух и нещата в работата ви ще се подобрят. Вероятно ще се наложи да обучите нов кадър в екипа ви. Общувайте повече с колегите си в обедната почивка.

Днес може да разберете, че хаос властва във финансите ви. Не следите направените разходи в последните няколко дни и ще ви бъде трудно да се сетите къде сте похарчили значителна сума пари. Бъдете по-отговорни към финансите си, за да не настъпи период на лишения.

Красив ум: Малко момченце със сиво палтенце. Из двора снове, трошици кълве. Що е то?

Дева

Днес ще цари хармонията в комуникацията с партньора ви и всичко ще върви гладко. Зрелостта, която сте постигнали във вашата връзка ще ви накара да се почувствате щастливи и удовлетворени. Предложете подкрепата си, когато любимият ви човек е преуморен от работа. Тези от вас, които все още нямат партньор днес могат да очакват голяма промяна.

На пръв поглед изглежда, че сте спокойни и доволни от начина, по който нещата вървят на работното ви място. Днес може да имате усещането, че заслужавате повече и да се почувствате недооценени. Поставете си разумна и постижима цел.

Днес вероятно ще действате много егоистично спрямо харченето на пари. Има неща, които искате да вземете само за себе си, но много внимавайте да не засегнете другите членове на семейството ви. Бъдете справедливи и не харчете голяма част от семейният ви бюджет за собствените ви прищевки.

Красив ум: Един овен заклаха, девет кожи одраха. Докато го деряха, очите им ревяха. Що е то?

Везни

Ако нещата между вас и партньорът ви, не са вървели през последните няколко дни, подреждането на планетите ще сигнализира за възстановяването на хармонията във взаимоотношенията ви. Приемете това за ново начало, простете си взаимно допуснатите грешки и продължете напред.

Лутате се в каква посока да поемете спрямо кариерата си. Дали да продължите със сегашната си работа или да сбъднете мечтата си и да започнете съвсем различно ново начинание? Проявете разум преди да направите окончателният избор.

В момента, в който имате малко повече пари се втурвате в лудо пазаруване, докато не изхарчите всичко. Това поведение е разбило живота на много хора, така че се замислете как да се отървете от този вреден навик. Припомнете миналото си и успешните стратегии, които сте прилагали в разпределението на бюджета ви.

Красив ум: На мост приличам, мост не съм. На студ дебелея, на топло тънея. Що е то?

Скорпион

Подреждането на планетите днес, ще ви помогне да направите връзката си с партньора още по-силна. Предизвикателствата, през които сте преминали ви подготвят за големите събития, които ви предстоят. Вие и вашият партньор сте един отбор, така че правите всичко заедно и си помагате взаимно.

Множеството отговорности на работното ви място и краткият срок за изпълнение на поетите ангажименти, ви носи голяма доза стрес. Отделете малко време за себе си и се разходете пред блока или отидете на масаж, за да сте по-продуктивни и да съумеете да се справите с огромното количество работа, която ви чака.

Тези, които взимат трудните решения, получават големите пари. Вероятно не ви е приятно да сте в това положение, затова запазете достойнството си и не правете нещо, за което по-късно ще съжалявате. Вместо да мислите как най-бързо да изкарате възможно най-много пари, по-добре се концентрирайте върху това, кои разходи можете да орежете.

Красив ум: Бели мухи долетяха, пекна слънце, те измряха. Що е то?

Стрелец

Днес ще се радвате на спокойствие, любов и хармония във връзката ви. Продължете да споделяте желанията си с вашият партньор и се постарайте да не изгубите добрата си комуникация. Акцентът на разговорите ви днес ще бъде - планът ви за съвместно съжителство в бъдеще.

Преди да си правите каквито и да било заключения, влезте в обувките на другите и се поставете на тяхно място. Разбирането на приоритетите, мотивацията и поставянето на реални срокове за изпълнение на ангажиментите на подчинените ви, е ключът към издигането ви като лидер. Не взимайте решения, докато не сте сигурни в положителният резултат.

Когато става въпрос за разпределението на парите ви по различните пера за разходи, колкото повече време влагате в подготовката за предварителни изчисления, толкова по-добре ще управлявате финансите си. Така разпределете парите си, че да ви останат и за забавления с приятели.

Красив ум: Тънък Димо без кости, на небе ходи на гости. Що е то?

Козирог

Щастието от успехът в кариерата ви ще се пренесе и във вашата връзка. Направете малък подарък на партньора си от типа „Направи си сам“ и отпразнувайте повишението ви. Добавете нежни докосвания и целувки и изненадайте партньорът си. Бъдете спонтанни в любовта.

Вашата интелигентност и уменията ви за преговори с бизнес партньори ще доведат до израстването ви в кариерата и евентуално повишение на паричното ви възнаграждение. Преминавате с лекота през всякакви трудности на работното ви място.

Ако парите ви от инвестиции не се увеличават, тогава може би трябва да ги вложите в друга посока. Ако условията са неблагоприятни, всичките ви усилия ще отидат на вятъра. Представете си, че сте учен в лаборатория и трябва да създадете идеална среда за отглеждането на посевът ви.

Красив ум: Кой град е най-лесно да откриеш?

Водолей

Днес ще бъдете изложение на множество предизвикателства във връзката ви. Партньорът ви ще тества търпението ви в словесна битка. Това, което не можете да изразите с думи, го направете с действия. Опитайте се да проявите нужното разбиране и ще достигнете до там, където сте се запътили, а именно по-сериозна връзка.

Не се доверявайте на колегите си днес, защото дори тези, на които вярвате и разчитате, може да имат лоши намерения спрямо вас. Междувременно внимавайте и с тези, които трудно преценявате и изглеждат по-мълчаливи, т. нар. „скрити лимонки“.

Възможно е днес да имате някои финансови затруднения. Иска ви се да изхвърлите всичко старо и износено от гардероба ви, но помислете за нещата, които могат да се поправят при шивач, преди да преминете към грандиозно разчистване. Инвестирайте в неща, които ще ви донесат пари, вместо в огромно количество дрехи.

Красив ум: Не е известен човек, но и президентът сваля шапка пред него. Кой е той?

Риби

Денят ви ще бъде ползотворен, ако планирате бъдещето си заедно с вашият партньор и се стремите да постигнете вашата обща цел. Когато кроите планове за бъдещето ви, общувайте с много любов. Ако си имате доверие един на друг, бъдете сигурни, че връзката ви ще издържи на всички трудности и изпитания във времето.

Днес се чувствате в свои води на работното си място и бързо набирате скорост с работните ангажименти. Бъдете търпеливи, когато защитавате позицията си пред колегите си. Ще отнеме време, докато всички започнат да работят с вашето темпо.

Някой, от когото сте взели заем се наслаждава на чувството, че сте му длъжни и може да ви кара постоянно да му вършите различни услуги. Изплатете дългът си и се освободете от тази тежест. Може да ви е трудно всеки месец да отделяте определена сума пари за непредвидени ситуации, от и без това скромната ви заплата, но не си струва да си късате нервите, заради взет заем.

Красив ум: Страшно лесно е да го вдигнеш, но е страшно трудно да го хвърлиш. Що е то?

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.