Овен

Около вас вероятно ще вибрира изключително позитивна енергия през този ден. Но тя е насочена по-скоро към приятелите, отколкото към половинката ви. Бъдете така добри да отделите повече внимание за истинската си любов.

Работата ще е нестабилна през този ден, тъй като ще срещнете опозиция, спрямо вашите идеи по някои въпроси в съвместните области на работа с колегите. Перспективите ще бъдат по-добри.

Очаквайте тенденция към спад на паричният поток, така че бъдете подготвени днес. Също така, може да имате някои непредвидени разходи, но най-вече избягвайте влагането на парични средства в недвижими имоти.

Телец

Бъдете бдителни, има вероятност да демонстрирате прекалена независимост пред половинката си, и това може да взриви взаимоотношенията във връзката ви! Също така бихте могли да бъдете натъжени, страдайки от липса на афинитет към партньора си през този ден.

Високата активност и динамичността ще ви помогнат през този ден, да свършите доста неща и да постигнете бърз напредък в работата. Възможно е да имате проблеми с конкуренцията, както и малки здравни отклонения, които могат да забавят работата ви.

През този ден финансите ще бъдат на приливи и отливи. Дори може да се усети влошаването на паричният поток. Очаквайте лек финансов стабилитет в следобедните часове на деня.

Близнаци

„Опасен чар“, така ще бъде определен този ден за вас в личен план. Вероятно, с лекота ще привличате вниманието към себе си, едва ли ще сте лишени от много ухажвания. Разбира се, от вас зависи дали ще се впуснете към романтични авантюри или просто ще се забавлявате.

Най-вероятно през този ден, ще постигнете огромен напредък в почти всичко, което правите за кариерата си. Стига да подхождате разумно, разбира се. Може да очаквате макар и малки проблеми с новите кадри, но това ще са бели кахъри.

Бъдете готови да разширите някои от своите бизнеси с цел да монополизирате по-голяма част от пазарът. Денят е изключително благоприятен за инвестирате в движимо и недвижимо имущество. Обмислете още веднъж сделката, която ви предстои, има някои неща, които следва да се изгладят.

Рак

Запазването на добрите ви отношения ще бъде сериозно предизвикателство особено днес, така че избягвайте всякакви ненужни противоречия с партньорът ви. Към самотните и необвързаните - вероятно ви очакват вълнуващи мигове. Бъдете готови за изненади!

Именно днес ще разберете, че абстрактното мислене дава по-добри резултати в работата ви, отколкото педантичното следване на правилата. Може да очаквате добри вести и динамична фаза, която ще ви донесе добри печалби от бизнес партньорството.

През този ден, очаквайте прилив на свежи пари, защото през следващата седмица вероятно ви дебнат неуспехи в бизнеса и по-високи разходи, които може би ще повлияят отрицателно на финансите ви.

Лъв

Днес ще почувствате, че късметът ви е споходил, подкрепяйки романтичната ви връзка. Интимните взаимоотношения се очертават да бъдат блажено интересни през този ден. Самотните ще са в застой, ала нека не се отчайват, скоро идва и техният шанс.

В професионален план нещата ще вървят добре - повече от очакваното. Ще получите необходимата подкрепа, само подложете на контрол емоциите си, защото има вероятност да влезете в конфликт с някой от колегите си.

През този ден приходите ще присъстват, а чувството за изобилие също ще ви съпътства. Загубите на пари от ненужни разходи, вероятно са възможни към периода 20 - 27 април. Избягвайте големите покупки, денят не е благоприятен за крупни сделки. Добрите приходи ще са ви са достатъчни.

Дева

През този ден вероятно ще почувствате облекчение от притесненията относно романтичната ви връзка. Избягвайте да си вадите погрешни изводи, спрямо думи от страна на партньора ви. Постарайте се да запазите хармонията, въпреки някои турболенции във връзката ви.

В професионален план очаквайте тенденциите за растеж и късметът да се покачват. Възможни са проблеми с психичното ви състояние, вероятно породени от умора. Работете умерено, без да влагате много емоции и излишно натоварване.

Финансите вероятно няма да са устойчиви през този ден. Вероятно днес ще се появят неочаквани разходи. Необходима е изключителна предпазливост, защото се очертават проблеми свързани с конкуренцията.

Везни

Днес може би, нещата в личните ви отношения няма да ви изглеждат толкова перфектни, колкото ви се иска. Не се притеснявайте, Купидон ви е подготвил такава изненада, че когато всичко се слее в едно цяло, несъвършенствата във връзката ви няма да се забелязват изобщо.

Днес вероятно ще сте водещият на важни срещи в работата ви. Хората около вас ще ви окуражат и ще подкрепят идеите ви. Уменията ви да убеждавате другите днес ще дадат забележителен и дълготраен ефект в бъдеще.

За съжаление  днес не е най-добрият ви ден за съвместни  финансови инвестиции. Не се обвързвайте със съмнителни сделки, които биха ви навредили. Обърнете внимание на личните ви финанси и семейните разходи, които са наложителни днес.

Скорпион

Позицията на планетите днес ви нашепва, че е време за промяна. Ако до сега сте държали твърдо на принципите си, то днес може дадено събитие да промени посоката ви на мислене и заедно с вашият партньор да направите промяната, която ще се отрази освежаващо на връзката ви.

Когато в работата ви стане напечено, обикновено изпадате в паника и в този момент е много вероятно да вземете необмислени и прибързани решения. Бъдете внимателни, защото тези погрешни решения могат още повече да усложнят работата ви.

Днес може да се изненадате от неочаквана печалба. Възможно е да намерите пари, за които сте забравили. Не бързайте да харчите всичко до стотинка, добре ще е да ги спестите.

Стрелец

Предстои ви много дълъг разговор с любимият ви, след който ще си помогнете взаимно да преодолеете кризата в отношенията си. Ако сте били разделени за известно време, то днес най-вероятно ще се съберете и ще продължите връзката си в по-дългосрочен период.

Днес вероятно колегите ви ще бъдат враждебно настроени и не са изключени сблъсъци на работното ви място. Опипайте почвата преди да изложите вашето мнение и се постарайте да стоите далеч от конфликтите, вършейки си работните задачи тихо и кротко.

Днес, може би ще осъзнаете, че доближавате лимита си и парите в банковата ви карта вървят към изчерпване. Време е да затегнете коланите и да свиете разходите си до минимум, за да не се наложи да влизате в заеми от приятели.

Козирог

Тези от вас, които търсят своята половинка, днес вероятно ще се опитат да намерят начин, по който да се обяснят в любов на някой, на когото се възхищават и харесват. Дълго сте отлагали този момент, но днес планетите ви дават своята благословия да действате смело.

В края на работният ден пребройте всички неща, които сте свършили днес, вместо да се фокусирате върху това, което ви остава да направите. Гордейте се с успехът си днес! Заслужавате щедро възнаграждение и може би ще го получите.

Днес може да очаквате повишен интерес в социалните мрежи към вашият продукт или услуга, която предлагате. Подобна кампания, вероятно ще се окаже изключително успешна и благоприятна за сериозни парични постъпления.

Водолей

Имайки в предвид позицията на планетите днес, може и да не успеете да избегнете последствията от допуснати грешки в миналото. Ако сте имали конфликт с половинката си, не се надявайте, че нещата се оправят от само себе си. Бъдете смели и променете нещо в самите вас.

Толкова много идеи ще минават през главата ви днес, че вероятно ще ви е трудно да решите от къде точно да започнете и какво да свършите най-напред. Това, което ще ви е от полза днес е да споделяте всичко, което мислите с колегите ви, да обсъждате предложенията и да се вслушате в съветите на другите.

В случай, че се занимавате с продажби, днес се очертава много добър ден за вас във финансово отношение. Погрижете се за разпространението и рекламата към по-широк кръг от клиенти и много скоро ще имате по-висок оборот.

Риби

Ако до сега сте се мръщили и сте гледали намусено партньорът си, поради неразрешен проблем, за който не сте били на едно мнение, то днес това може да се промени. Планетите ще ви подсещат да оправите настроението си и да се усмихнете, забравяйки за дребните проблеми.

Вероятно днес ще се подразните, че ръководството ви възнаграждава и издига в култ някой ваш колега, а не вас. Не позволявайте това да ви натъжава, тъй като в никакъв случай не сте по-малко успешни и сте постигнали също толкова много успехи, ако не и повече дори.

В случай, че заплатата е единственият ви доход, то днес може да имате финансови затруднения, осъзнавайки, че месечният ви бюджет е към изчерпване. Може да помислите над предложение за нова работа с по-висока заплата, където да се чувствате по-добре оценени спрямо талантът ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.