Овен

Днес някои от вас шеговито-виртуозно ще си поиграят с чувствата на някои хора, включително и с тези, които наистина обичат. Близки и приятели вероятно ще приемат намигването на сериозно. Така, че бъдете внимателни с подобни закачки, чиято цена може да се окаже доста солена.

През този ден може да се справите с всичко на работното си място. Въпреки това, денят си има и своите тъмни страни. Вероятно ще се сблъскате с недоволството от страна на своите колеги, дори и за най-дребните неща.

Във финансов план може да очаквате проблеми с конкуренцията. Някои от вас, занимаващи се с дребен бизнес да бъдат предпазливи, денят може да се окаже кошмарен - кражби и измами.

Телец

Ако любимият ви отговаря на вашите въпроси с фразата, че всичко е наред, то значи се опитва да прикрие даден проблем, за който не му се говори днес. Направете всичко възможно да изгладите взаимоотношенията си.

Време е да преструктурирате графика си, според приоритетите си в работата ви. Отваряйте си очите на четири, при работа с документи, тъй като може да допуснете грешка, която късно ще забележите, след като сте предали всичко. Не се оправдавайте, че не ви е стигнало времето, тъй като може да разгневите шефа си.

Това, че в момента сте в добро финансово положение, не означава, че може да харчите безразборно парите си, за които сте се трудили толкова много. Може да се наслаждавате на живота и по друг начин, не само купувайки си скъпи вещи.

Близнаци

Разположението на планетите днес потвърждава, че трябва да сте много гъвкави и да не реагирате остро, тъй като споровете днес може да имат неблагоприятни последици за връзката ви. Веднага щом усетите зараждащ се конфликт, направете така, че да го потушите на момента и в никакъв случай не се връщайте в миналото ви, да си припомняте стари допуснати грешки.

В случай, че екипът ви изостава с даден проект или поръчка на работното ви място днес, то вземете инициативата да бъдете движещата сила. Всички ще разчитат на вас като лидер да разпределите задачите на всеки един. Бъдете справедливо строги и взискателни, за да всеете респект.

Ще срещнете нови възможности да спечелите повече пари днес. Може да очаквате повече благоденствие в преговорите с партньори, за да получите по-добро предложение за сделка. Използвайте средствата си пестеливо, за да спестите още повече.

Рак

Една невинна среща със старата ви любов може да се превърне в пищно-романтично приключение. Не засягайте грешките от миналото, отворете сърцето си и ще се чувствате приятно през този ден.

Днес, може да почувствате психологичен дискомфорт на работното си място. Вероятно ще е причинен от неприятни изненади и много неочаквани събития. Звездите ви съветват, да не влизате в конфликти с колегите си, защото това може да доведе до нежелани резултати.

Има голяма вероятност през този ден да имате разходи  за здравето на някой член от семейството ви. Тези от вас, които все още не са създали семейство, по-скоро ще похарчат пари за някои дребни неща.

Лъв

Може би, днес връзката ви ще бъде в хармония, стига да не проявите излишна ревност спрямо партньора си. Необходимо е да разберете, че и любимият ви човек има право на лично пространство. Ако не проумеете ситуацията, конфликтите едва ли ще могат да бъдат избегнати.

Вероятно, работните ви ангажименти ще са свързани с много движение. Не се очертават проблеми на работното ви място - всичко ще бъде много динамично днес, справяйки се изключително бързо с възложените ви задачи.

Постарайте се да проучите пазара и да сте достатъчно информирани, ако смятате да вложите средствата си в инвестиции. Планетите са благоприятно разположени спрямо финансовият ви сектор и шансовете за печалба са добри.

Дева

Вероятно много пъти сте заявявали, колко много означава партньорът ви за вас. Днес е момента да докажете вашата любов на дела. Вашият партньор може да бъде приятно изненадан от този акт за обич.

Днес вероятно ще се наложи да обърнете особено внимание на вашата дейност. Собственици и шефове ще следят под лупа работата на всеки един във фирмата. Така, че малко повече усърдие днес, може да ви отведе до напредък в кариерата, а защо не и повишаване на заплатата ви.

Препоръчително е да не рискувате с излишни разходи и инвестиции. Не ви е ден за харчене, дори за подаръци, били те за празник или тържество, постъпвайте практично, рационално и най-вече с пестеливо решение.

Везни

Колкото и да се опитвате да сте силни днес, приемете, че просто има и трудни дни за всяка една двойка. Понякога е по-добре да помислите над случващото се и да обърнете внимание и на себе си.

Не си мислете, че изоставате от колегите си, ако не се чувствате добре и се наложи да сте няколко дни в болнични. Един ден по-усилена работа след това и бързо ще наваксате с всичко.

Днес може да се притесните, че сте изхарчили малко повече пари от предвиденото. Няма смисъл да хвърляте толкова сили и енергия, за да се терзаете за постъпката си. Няколко по-скромни дни и отново ще балансирате бюджета си.

Скорпион

В случай, че искате да задълбочите отношенията си с вашият любим, просто разкрийте истинската си същност с всичките ви добри и лоши качества. Маската зад която се криете е временно решение, което няма да ви помогне в изграждането на трайни взаимоотношения.

Днес заложете на качеството на продукцията ви, а не на количеството. Това определено няма да остане незабелязано от началниците ви. Работете бавно и прецизно, изпипвайки всеки детайл до съвършенство и докажете вашият ненадминат професионализъм.

В случай, че някой ви дължи пари, ще е добре да му припомните това през този ден, тъй като положителното влияние на звездите днес ще ви помогне да ви върнат парите по-рано отколкото очаквате.

Стрелец

Възможно е самотните през този период да пожелаят да възстановят връзката си с бившия си партньор. В случай, че любовните ви отношения са от скоро, пазете ги като зеницата на окото си, защото всяка една необмислена постъпка, може да разбие всичко на пух и прах.

Вероятно, днес ще се заемете с нещо по-грандиозно на работното ви място, което ще ви удовлетвори, макар и да ви е малко по-трудно. Не е добре да си губите времето с дреболии. За всяка дейност си има необходимите изпълнители.

Звездите вещаят, че ще печелите много по-лесно от предходните дни. Може би, ще се движите по ръба на бръснача през този ден. По възможност харчете разумно. Формирайте си бюджета до най-дребните детайли дори, в противен случай може да влезете в дългове.

Козирог

Време е да разрешите определен проблем от миналото ви. Предприемете необходимите действия и изяснете ролите си с вашият партньор, за да продължите в правилната посока и да се наслаждавате на хармоничната ви връзка.

Ако сте кръшкали от лекциите като студент, вероятно ще съжалявате за този вреден навик днес. В случай, че сте начинаещ на работното ви място, животът няма да ви се стори толкова лесен сега, когато трябва да работите. Не очаквайте някой да ви учи и разяснява как да си вършите работата.

Добре ще е да се опитате днес да не бъдете в тежест на вашите родители, искайки пари от тях. Простирайте се според чергата си и не надвишавайте бюджета си, за да не опирате до заеми от близките ви.

Водолей

Късметът е във ваша полза през този ден. Хубавото е, че ще се  разбирате с половинката си - хармонията ви зове.  Привързаността, която партньорът ще заяви, ще изпълни сърцето ви с несравнимо щастие. Самотните да се готвят за нови любови.

Прекрасен ден за започване на нова работа или друг проект! Може би, ще бъдете уверени и готови да завършите всяка работна задача бързо. Вашият активен ум няма да ви позволи да почивате и за минута.

Вероятно, днес  ще оперирате много разумно с вашият бюджет и финансовите дела. Ако следвате звездните напътствия за повече разум, едва ли ще взривите предстоящите ви сделки с импулсивното си поведение и действия.

Риби

През този ден, любовта не само ще лети във въздуха, тя ще трепти в душата ви. Любовта ще ви „ощипе“ толкова силно, че може да ви накара да плачете от щастие. Необвързаните, вероятно ще изпитат носталгия по отминалите дългогодишни отношения.

Добрата новина е, че приемате професията си сериозно. Днес е най-добрият момент за решаване на работните проблеми. Презентационните ви умения ще заемат почетно място. Може да очаквате благодарности от колеги и допълнителни бонуси от ръководните кадри.

Вероятно, днес ще ви се предложи привидно добър бизнес план с уговорката, че за кратко време ще можете да удвоите парите си. Бъдете дистанцирани! И не се доверявайте слепешката на всеки предложил ви такава или подобна схема.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.