Овен

Може би, днес ще искате да отмъстите на партньора си и да го накажете за допуснати от него грешки. Не бъдете толкова сурови, тъй като и вие може да допуснете грешка и няма да ви е приятно непрестанно да ви осъждат и натякват за това.

Бъдете отзивчиви на работното ви място днес, тъй като най-вероятно някой от колегите ви, който изостава с работата, ще ви помоли за помощ. Подайте ръка и помогнете в тази трудна ситуация, и ще изпитате удовлетворение от работата си.

Звездите са в добра позиция за вас спрямо финансите. Добре ще е да възобновите комуникацията с някои членове на семейството ви, които ще ви окажат подкрепа със средствата, от които се нуждаете.

Телец

Днешното планетарно разпределение може да направи разговорите с партньора ви малко по-трудни. Не се притеснявайте какво точно да кажете и как да говорите, а се съсредоточете в слушането на това, което ще ви каже вашият любим човек. Ако наистина чуете и вникнете в думите на партньора ви, няма да имате никакви проблеми.

Днес може да ви се наложи да работите с нов колега. Ще се наложи да въведете в работата новият за колектива ви човек и да влезете в ролята на негов учител. Приятелството, което ще създадете ще ви е от полза за бъдещото ви сътрудничество.

Очаква ви ден на финансово благоденствие. За да запазите финансовата си стабилност, останете все така практични и се придържайте към по-бюджетните продукти, когато пазарувате. 

Близнаци

За да е максимално успешен денят ви, ще е добре да посетите с половинката ви някое културно мероприятие като пиеса например. Може да обсъдите личните взаимоотношения на персонажите и да се замислите по-сериозно за бъдещето ви като двойка.

Може да сте доста разсеяни на работното ви място днес. Ще прескачате от един проект в друг и в крайна сметка ще ви трудно да финализирате работата по едно конкретно нещо. Управлението на множество проекти и отговорността, която носите ви напряга доста. Фокусирате се върху едно нещо днес и ако е необходимо си дайте почивка преди да преминете към следващата задача.

Днес има голяма вероятност да реализирате добра печалба, благодарение на добрите ви комуникативни умения. Ще имате успешни сделки с бизнес партньори, също така ще привлечете нови клиенти от социалните мрежи.

Рак

Обсипете партньора си днес с нежни думи и целувки. Звездите ви изпращат мощна любовна енергия и ще е жалко да не се възползвате от това. Погрижете се да създадете романтична атмосфера, в която да се насладите на прекараното време с половинката ви.

Бъдете отворени към всякакви нови предложения, независимо дали в момента имате работа или си търсите такава. Звездите поставят на пътя на професионалното ви развитие много добри предложения, които не бива да подминавате.

Днес може да осъществите важни срещи с влиятелни хора, с които може да си партнирате в общ бизнес. Вслушайте се в интуицията си, кое е най-доброто решение за вас, действайте малко по-нестандартно като забравите за обичайните си методи за правене на бизнес и резултатите няма да закъснеят.

Лъв

Ако половинката ви иска да излезе със свои приятели днес, то не бива да се сърдите и да правите сцени на ревност. Всеки от вас има нужда от лично пространство и време за себе си, така че не задушавайте любимия си човек в желанието ви непрестанно да бъде до вас.

Днес, вероятно ще имате желание да впечатлите ръководителите ви на мястото, където работите. Давате всичко от себе си, за да се докажете като добър специалист. Много скоро ще успеете да се издигнете в кариерата си с помощта на влиятелен човек.

Вероятно, днес ще се наложи да инвестирате в себе си като подобрите уменията си, чрез включване в семинар или закупуване на научна литература свързана с работата ви. Тази малка инвестиция днес, ще ви се изплати многократно в бъдеще.

Дева

Очаквайте романтичен ден, благодарение на добрата астрална конфигурация в сектор любов. Половинката ви днес ще бъде неотразима във всяко едно отношение, от което дъхът ви ще спре. Самотните днес могат да срещнат сериозен човек за дълготрайна връзка.

Звездите днес ви дават чудесна възможност за изява на работното ви място. Подгответе се да бъдете ментор на екипа, с който работите и да разпределите отговорностите за всеки един от колегите ви. Работата ви днес ще е да давате напътствия и съвети за всевъзможни дейности.

Може би, днес ще закупите полезна вещ или мебел, която да освежи интериора в дома ви. Този непредвиден разход ще наложи преразглеждане на бюджета ви и внасяне на корекции и ограничения, към които ще трябва да се придържате.

Везни

В случай, че планирате излизане с половинката ви, то днес изберете най-меката и удобна дреха, съчетана с бижу от скъпоценен или полускъпоценен камък. Партньорът ви ще остане впечатлен не само от визията ви, но и от поведението и романтичните ви думи.

Ако ви се отдаде възможност за бизнес пътуване или участие в работен семинар, то не се колебайте дали да се запишете. Контактите, които ще осъществите ще са ви от полза, а и краткото отделяне от рутинната ви работа ще ви даде глътка свеж въздух.

Днес звездите ви предупреждават да ограничите разходите си. Не е добра идея да похарчите маса пари за пищна вечеря или луксозни стоки. Бъдете изключително внимателни при работа с пари и подписване на финансови документи.

Скорпион

Очаква ви един прекрасен ден за любовните ви отношения. Направете нещо специално за партньора ви или го изненадайте с любимата му храна – шоколад, сладолед или пица, зависи от предпочитанията на половинката ви. Възползвайте се от прекараното вземе заедно, за да споделите любовта си.

Планетарното разпределение днес, ще ви даде допълнителен тласък да преследвате професионалните ви цели. Бъдете упорити и дори малко агресивни в преследването на мечтаната от вас работа. Много скоро може и да получите така чаканото признание и издигане в кариерата.

Днес може да ви е трудно да балансирате между желанията ви и бюджета, с който разполагате. Вероятно ще си харесате доста по-скъпи артикули, които не може да си позволите на този етап. Работете усилено, за да увеличите доходите си.

Стрелец

Вероятно днес ще усетите, че нещо във връзката ви не върви както трябва. Причината за това ще са някои неизказани истини помежду ви. Споделете открито всичко, което ви притеснява, за да стигнете до най-правилното решение. Дайте гласност на чувствата ви.

Днес определено ще имате нюх за печелене на пари, а ако имате собствен бизнес ви чака добър оборот. Успехът на работното ви място е гарантиран днес, така че представянето ви ще бъде на високо ниво.

При вас парите идват тогава, когато правите нещо, което наистина обичате. Днес може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за пътуване свързано с работата ви. Опреснете си знанията по чуждите езици, тъй като е много вероятно да проведете бизнес разговор с чужденци.

Козирог

Днес позицията на планетите може да внесе смут и да наруши хармонията в личните ви отношения. Проблемите ви в личните отношения днес могат да излязат наяве и да станат повод за спорове. Най-доброто, което може да сторите е да запазите спокойствие, докато бурята отмине.

Целият ви работен ден вероятно ще премине в писане на документи на компютъра ви и кореспонденция с клиенти, чрез интернет. Заредете се с сили и енергия за натоварен ден в офиса.

Днес ще сте развълнувани от идеята за ремонти и декориране на вашият дом или имот, който възнамерявате да продадете или отдадете под наем. Уменията ви в тази област са отлични и дори може да се замислите това да ви стане втора професия като източник на допълнителни доходи.

Водолей

Не се притеснявайте, ако усещате някакво напрежение между вас и партньорът ви. Позицията на планетите е такава, че ще ви е трудно да бъдете особено романтични днес. Стремете се да избягвате споровете и не бъдете крайни в изказванията си пред любимия човек. Подходете по нов начин към половинката си и всичко ще си дойде на мястото.

Може би, днес ще имате някои неразположения и болежки, които ще попречат на работата ви. Трудно ще настигнете колегите ви, виждайки високата скорост, която развиват в работата. Не се притеснявайте да поискате помощ от някой от екипа ви.

Вие сте отличници, когато става въпрос за спестяване на пари. Вероятно ще се стараете да харчите малко и през този ден, за да заделите всеки ценен лев за спестяванията ви. Ще получите необходимата подкрепа от най-близките си хора, за да постигнете целта си.

Риби

Днешната астрална конфигурация ще ви позволи да говорите открито за чувствата си към половинката си. Разговаряйте за всичко, което сте таили в душата си и ще почувствате облекчение. Останалото оставете на партньора ви, който ще се погрижи за доброто ви настроение.

Днес ще сте заети с множество задачи на работното ви място. Шефовете ви ще разчитат на вашия професионализъм, а вие вероятно ще имате усещането, че главата ви ще гръмне от толкова много работа.

Денят е благоприятен за вас за увеличаване на печалбите ви. Ще се радвате на повече клиенти днес. Колкото по-креативни сте и проявявате повече творчество, толкова повече ще спечелите. Брилянтната ви работа ще ви се отплати най-накрая.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.