Овен

В личен план може да очаквате временно затишие. Романтични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно ще се провалят - „Надежда всяка тука оставете“.  Това не трябва да ви тревожи, ще го преживеете някак и този ден.

Непродуктивен ден и в работен план. Звездите съветват да не осъществявате спонтанни желания и да вземате импулсивни решения. Новите идеи най-добре ги оставете за по-добри времена.

Не бъдете разточителни през този ден. Ако проявите благоразумие ще спечелите и от най-малкият предоставен ви шанс. Не бива да рискувате без основателни причини. Ще бъде добре през този ден да купувате стоки с най-големи отстъпки.

Телец

Звездите предупреждават да не вземате прибързани решения и много да внимавате в думите си. Има вероятност да нараните своят партньор и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Вероятно и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборотите.

Днес вероятно ще бъдете изпълнени с удивителна активност и жизненост. Работата ще спори през този ден. Дори някои от колегите ви може да си помислят, че сте многоръкият Шива, защото ще вършите няколко неща едновременно.

По отношение на парите, звездите ви тестват: Никога няма да спечелите толкова, колкото ви трябва, за да се чувствате стабилни и уверени. Ще се наложи да отвърнете на това предизвикателство, защото ще успеете да достигнете необходимият финансов баланс.

Близнаци

Един разговор по мобилния, песен, която сте чули и пасаж, който сте прочели, ще ви разчувства днес и наистина ще се почувствате като щастлив човек, осъзнавайки, че имате невероятна половинка, за която другите само могат да мечтаят.

Звездите в момента са благоприятно разположени да се издигате в кариерата. Стабилни сте на работното ви място и независимо колко интриги и враждебност срещате днес, нищо няма да е в състояние да ви навреди. Щастието от личният ви живот ще се пренесе и в работата ви днес.

Този ден е благословен за удачни сделки и крупни покупки. Въпреки това бъдете предпазливи, защото ще има много делови срещи, които вероятно ще бъдат досадни, но и криещи подводни финансови рифове. Ще бъде добре, макар и шеговито да провокирате отсрещната страна при преговорите. Така ще се ориентирате, на къде духа вятърът.

Рак

Днес не е благоприятно да сдържате емоциите си. В случай, че в коремът ви пърхат пеперуди и в тялото ви трепти – „Обичам те, обичам те!“, просто го споделете с вашата половинка. В противен случай, вие сами ще станете жертва на собствената си сдържаност.

Днес е много важно да се съобразите с вашият дрескод. Облечете се по начин, по който статусът на фирмата го изисква. Вероятно външният ви вид ще внесе свежест на работното ви място. А и самочувствието ви ще бъде на особена висота.

Усиленият ви труд заслужава награда. Позволете си лукса да си купите нещо качествено и всеки път, когато го носите ще си спомните за успехът ви и ще ви кара да се гордеете със себе си.

Лъв

Би било добре да анализирате романтичната си връзка и маркирате някои здравословни граници днес. Може би, давате повече отколкото можете. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече. Понякога подобни добронамерени ограничения, действително укрепват връзките.

Вашите усилия вероятно ще бъдат възнаградени щедро, ако се опитате да работите до максимума на вашите възможности, познания и опитност. Затова съсредоточете се върху работата и отговорността си. Всяка небрежност от ваша страна може да доведе до тежки последствия в работата ви.

Днешният анализ на бюджета, ще ви помогне да формирате реалистичните си планове за следващите дни. Ще бъде добре да си „поиграете“ с финансовите цифри и внимателно да изчислите - къде, какво и кога. Така ще се уверите, къде реализирате печалби и къде сте се провалили.

Дева

Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика огнена ревност. Не бъдете с палави очи, по възможност днес.

Днес ще се наложи да действате с пълна газ и да взимате решения със светкавична скорост, защото просто няма време да мислите много - вашите конкуренти могат да ви изпреварят във всеки един момент. Така че действайте решително!

Парите, които евентуално ще давате в заем днес, едва ли ще ви се върнат навреме както обещават. Затова, колко и скъпернически да ви прозвучи, запазете си паричните средства.  По-добре дарете вещи за болни деца или сираци. Направете всичко, което е богоугодно, но без парични инжекции на хора, които имат стабилен финансов статус.

Везни

Влиянието на планетарната позиция днес, ще ви накара да се усмихвате и партньорът ви ще забележи искрата в очите ви. Ще впечатлите с лекота любимият ви, благодарение на чарът ви и възхитителната ви визия. Очаква ви ден, в който ще забравите за грижите си и ще се радвате на обичта на партньора ви.

Вероятно, днес ще ви е трудно да убедите колегите си да приемат вашето мнение за меродавно. Въпреки това, не упорствайте твърде много, за да не направите лошо впечатление и да ви помислят за нетактични или агресивни. Внимателно подбирайте думите си, когато говорите пред голяма аудитория, ако е нужно репетирайте предварително речта си.

Съветът на звездите днес е да бъдете по-предпазливи с финансите си и да укротите малко желанието си за непрестанно пазаруване. Погрижете се за спестяванията си днес, за да сте подготвени за предстоящи непредвидени разходи.

Скорпион

Звездната ви карта подсказва, че нещата в любовта ще ви вървят като по вода през този ден. Необвързаните е добре да излязат с приятели на място, където може да се запознаят с нови и интересни персони.

Приносът ви за работният процес днес ще е от изключително значение. Може да се окажете единствените, които разбирате от новите технологии и имате нужните компютърни умения да се справите с даден проблем. Не се срамувайте да покажете на какво сте способни. Бъдете по-уверени в себе си!

Можете да сте спокойни за финансите си днес. Не се очертават сериозни разходи. Само имайте в предвид, че ако сте самотни, има вероятност да направите някои импулсивни, онлайн покупки, за които по-късно може да съжалявате.

Стрелец

Днес може да се почувствате напрегнати, тъй като твърде много мислите за битовите проблеми, които са ви налегнали. Звездите ви позволяват, да се отпуснете и да спрете да мислите за проблемите. Прекарайте известно време с партньора си, наслаждавайки се на живота и красотата на природата.

Вероятно днес ще забележите някои нередности, които върши ваш колега. Имате необходимите доказателства, но ще ви е трудно да решите, дали да кажете за това на шефа си. Тази мисъл ще ви мъчи днес и няма да ви даде покой до краят на работния ден.

Може би, днес някой ще се опита да ви изкуши с предложение за бързи пари в голям размер. Не се подлъгвайте да участвате в спекулативни сделки, тъй като това може да опетни името ви за дълъг период от време. Рано или късно, всичко излиза на повърхността, така че не бъдете егоисти, а печелете парите си по почтен начин.

Козирог

Очертава се конфликтен ден. Може би, отново ще си припомните по колко коренно различен начин мислят жените и мъжете. Поради тези обстоятелства, ще ви е трудно да намерите общ език с партньора си. Въпреки това, рано или късно ще успеете да стигнете до единодушно решение.

Днес вероятно ще сте склонни да действате импулсивно и може би ще си изпуснете нервите пред ваши колеги или подчинени. Най-вероятно ще има обидени и засегнати и това ще изостри отношенията ви за следващите няколко дни.

Въпреки гневното ви настроение днес, не се опитвайте да похарчите всичките си пари за храна и да се отдадете на обилно, емоционално хранене вечерта. Тъпченето с тестeно-захарни залъгалки пред телевизора, едва ли ще ви помогне днес.

Водолей

Планетите са на ваша страна днес, така че се опитайте да покажете любовта си към вашият партньор. Знаете как да правите романтични жестове, но сте твърде чувствителни и се страхувате да не бъдете отхвърлени. Освободете се от страховете си и отворете сърцето си!

Не си мислете, че като имате опит и от много години работите за настоящият ви работодател, мястото ви е гарантирано и едва ли не, никой не може да ви измести. Не гледайте с пренебрежение към новите ви по-млади колеги, а се опитайте да се вдъхновите от свежите им идеи.

Днес може да се наложи да помагате финансово. Вероятно ще помогнете на доста приятели и колеги, които се нуждаят от спешен заем. При възможност се отзовете на тези молби, особено, ако се отнася за здравето на някой. Възможно е утре и вие да изпаднете в подобна ситуация.

Риби

Вероятно, днес ще се запитате дали сте истински щастливи с вашият партньор. Може би, ви липсва милото и романтично отношение на половинката ви, както е било в началото на връзката ви. Предстои ви важно решение.

Не е добра идея днес да разчитате на късмета си, ако управлявате собствен бизнес. Това няма да ви е от полза и не се надявайте да стане чудо, без да се потрудите. Вложете знанията, уменията и талантите си, за да излезете от трудната ситуация днес.

Може би, днес ще сте изправени пред семейни, финансови проблеми. Когато половинката ви харчи повече от вас, това определено ви дразни, особено когато се опитвате да спестите поне малко пари. Моментът не е подходящ за заеми, от които да затъвате в дългове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.