Овен

Напрегнат ден в личните взаимоотношения. Може би, ще бъдете твърде унесени във важни неща през този ден, а партньорът ще търси вниманието ви. Добре ще е да се фокусирате върху проект или нещо друго, за което ви е необходимо уединение и спокойствие. Помолете сродната ви душа да не ви безпокои, а после ѝ отдайте цялото си внимание.

Ако днес не си съберете мислите и не започнете да решавате неотложните работни задачи, те ще се увеличават със всеки изминал час. Бъдете разумни, за да не се учудите, как всички проблеми сте стоварват като лавина върху главата ви. Наложително е да сте по експедитивни.

Внимавайте с разходите днес! В случай, че имат предостатъчно направени покупки в миналото, не ви оправдава да ги изхвърлите на боклука и да разходвате излишни пари за нови. Представете си, че дрехите или обувките, които изхвърляте например са пари, това са вашите пари. А кой изхвърля пари на бунището? Раздайте или обявете в сайтове за продажба старите неща, така ще получите още макар и малко приходи.

Телец

Има вероятност вашият любим човек да прояви нотки на завист. Вероятно породена от вашата умела риторика или вашите обширни познания. Проявете малка византийска хитрост, за да го отклоните от това, възхищавайте се на всяка негова дума или тема, която подхване. Всъщност това е и разковничето към общият идеал.

През този ден едва ли, ще ви е необходима помощ за изпълнение на работните ви задачи. Разположението на звездите ви предоставя шанса да се справите с всичко сами по най-ефективния начин. Мислите точно обратното? Вероятно грешите, имате необходимата енергия, въпреки умората!

Днес трябва да се пазите от даване на заеми. В противен случай може да се окажете с празни ръце. Бъдете така добри да не правите безразборни разходи през този ден, такива биха могли да се отразят неблагоприятно върху бюджета ви.

Близнаци

Дали от вашата обаятелност или чар, ала вероятно звездите ще си направят „шега“ днес. Ще бъдете обект на внимание и най-вече ще сте ухажвани от приятни персони през този ден. Но както Слънцето не може да огрее навсякъде, така и вие няма да имате възможност да откликнете на всеки. Вкратце: Един невинен флирт не е греховен, разбира се.

За вас няма да има почивка и през този ден. Работни ангажименти, срещи, преговори и прочие. Съчетайте полезното с приятното и без това вероятно сте свикнали с това. В случай,  че сте на ръководни длъжности или собственици за сетен път звездите тръбят - Затегнете дисциплината!

В случай, че имате рекламодатели ще се наложи да им разясните „правилата на играта“, особено днес. Изобщо не ратувайте на максимата - „клиентът винаги е прав“, рекламодателят си има своите изисквания, но съобразени с вашите фирмени принципи. Звездите ви съветват да мотивирате подчинените си, а не да им се гневите за щяло и нещяло. Физическите лица да заострят вниманието си, загубата на ценности или пари дебне на хоризонта през този ден.

Рак

Възможно е през този ден да качите кръвно. Вероятно половинката ви ще бъде с приповдигнато настроение до такава степен, че да ви се качи на главата, едва ли не. Това ще ви изнерви много, всяка търпимост си има своите граници. При възможност се постарайте да отстраните деликатно, една такава тежка ситуация.

Неприятностите не спират само в личен план. Днес и на работното ви място може да очаквате проблеми, които да ви изнервят. Вероятно някой колега или колеги ще решат да се пошегуват с вас, скривайки ваши работни документи или инструментариум. Приемете този акт с усмивка, в противен случай, може да взривите работната атмосфера.

Пари, пари и пак пари - целият свят сякаш се върти около тях. Запазете стойностите на бюджета си, нивата им вероятно ще са задоволителни и през този ден. Не се ограничавайте в разумното харчене. Едва ли ще успеете да спестите някой лев и днес. Приемете този факт и не се отчайвайте.

Лъв

Може би няма да познаете  своята половинка днес. Вероятно страстта ще бушува и това ще бъде много приятна изненада за вас. Не се чудете, влезте и вие в този бурно, романтичен ритъм. Може би, ще преживеете приятни моменти. Извлечете максимума от този ден! Необвързаните също имат своят шанс, стига да успеят да открият точният ключ към сърцето на задаващата се изгора.

В случай, че работите като продавач-консултант, може да очаквате доста напрегнат ден. Капризи и рекламации ще валят сякаш из ведро. Също така, бъдете готови и за жалби от страна на купувачите. Така или иначе ще трябва да се справите, макар и вината да не бъде ваша. В края на краищата светът не свършва днес. Горе главата!

Звездите ви дават насоки да работите активно с вашите бизнес партньори днес. Ако успеете да се сработите, материалните ползи ще са повече от задоволителни. Така че има резон да делегирате необходимите права за съвместен бизнес. Търговците навярно ще останат доволни и няма да имат повод да се оплачат от липса на клиенти.

Дева

Обстоятелствата ще ви напомнят, че сте поели някакво обещание към сродната си душа. Вероятно се досещате вече, четейки тези редове. Не е толкова отдавна, но въпреки това сте го забравили.  При първа възможност си изпълнете обещанието днес. Нека това припомняне от звездната ви карта, да бъде първата ви стъпка към необходимите  изпълнения на дадени обети - обещания.

Днес ще имате нужда от много сили, за да се справите с натоварването ви в работата. Не забравяйте, че след като сте работили цял ден без почивка, утре може да се окаже, че сте твърде изморени и неефективни в работата си. Ето, защо, без значение колко напрегнат е денят ви днес, задължително си отделете време за почивка.

Вероятно ще се справите с финансите  през този ден, но не очаквайте нещата да тиктакат като швейцарски часовник. Понякога и дребните камъчета могат да обърнат каруцата - както е казал народа. Така че се подгответе за всякакви изненади. Може незримо малките проблеми да се разраснат в големи такива.

Везни

Ако все още търсите специалният за вас човек, днес може да очаквате ново запознанство. Срещата ви вероятно ще протече много добре. Убедете се все пак, че това е правилният за вас партньор, защото връзката ви може да стане по-сериозна - и вероятно да стигне дори до съвместно съжителство.

Вероятно днес ще се наложи да опрете до съдействие от страна на вашият работен екип. Денят се очертава да бъде труден за вас, така че едно рамо в повече ще ви е от полза. Може би, работният ефект няма да бъде кой знае колко качествен, но поне ще закърпите положението.

Денят не е подходящ за съвместни бизнес инвестиции. Вероятно звездният знак нашепва, че едно такова смесване на финансови интереси, би могло да замрази контактите ви с тях. Нещо повече, може да се стигне до опити за подвеждане, измама или манипулиране, с цел парични облаги на ваш гръб. Спокойно може да дадете шанс на своята финансова индивидуалност, която ще увеличи печалбите ви.

Скорпион

Днес е възможно да ви хрумне, да се представите пред половинката си в друга светлина. Може би, в мислите ви се прокрадва идеята да промените нещо в себе си, поведение, стил или нещо друго. Все пак ще бъде най-добре да сондирате мнение с любимият си човек или с някой, който ви познава много добре. Опитайте тази идея, преди да направите желаната постъпка, вероятно ще ви е от полза.

Днешният ден не е на ваша страна, дори и да сте прави в идеите си на работното ви място. В случай, че възнамерявате да опонирате на шефът си - забравете за това!  Препоръчително е днес да избягвате всякакви конфликтни точки с висшестоящите. Нали знаете максимата - Шефът винаги е прав! А и нямате нужда от допълнителни проблеми.

Вероятно днес ще се чувствате разстроени от факта, че няма да имате възможността да си позволите, да закупите някои  планирани покупки. Може би, ще ви се прииска кредит, това вероятно ще доведе до спорове в семейството. Съобразете се с тази финансова ситуация, докато скоро навлезете в по-благоприятен период.

Стрелец

Днес вие и вашият любим човек вероятно ще се замечтаете за бъдещето. Звездите препоръчват да положите максимални грижи относно обективността, да направите разлика между мечти и реалност. Такъв процес следва да бъде умерен, съчетаващ реалните ситуации и романтичните мечти. Неангажираните имат макар и малък шанс за нова връзка.

Вероятно днес ще предприемете неочаквани действия към колеги или подчинени, за които не сте и подозирали, че генерират свежи идеи. Гласувайте им кредит на доверие или им дайте свобода на действие - това ще бъде единствено и само във ваша полза.

През този ден се очертават проверки, ако сте административни служители занимаващи се с приходи и разходи. Не са изключени ревизии, одити, проверки на приходите и други подобни. Обърнете се към други колеги, по-отрано да си проверите документациите. Така ще имате спокоен и успешен ден.

Козирог

Замислете се днес дали партньорът ви приема вашите приятели наистина като приятели, или ревнува. Звездите ви предупреждават да внимавате много днес относно поведението си, за да не предизвикате сцени на ревност у партньора ви.

Съветът на звездите днес е да не бъдете прекалено самонадеяни, демонстрирайки високо самочувствие на работното ви място. Не е добра идея да афиширате своята себичност. Бъдете по-земни днес, това може да направи по-силно впечатление, отколкото изкушенията на егото ви.

Днес може би, ще ви подведе идеята да надминете по материални придобивки съседи, близки или роднини. Вероятно ще се опитате да си купите нов автомобил, теглейки шеметен кредит. Идеята ви ще удари на камък, защото е казано, че никой не би могъл да надскочи сянката си.

Водолей

Вероятно през този ден ще поставите началото на едно решение. Може би ще откриете, че флиртовете са твърде тривиални и ще стигнете до убеждението, че е настъпил повратен момент - сериозна любовна връзка, вместо временно ухажване. Сега е точният момент и може дори да започнете да предприемате първите стъпки към дългосрочен интимен ангажимент.

Чака ви един силно натоварен ден, изпълнен с много напрежение и отговорности в работен план. Вероятно ще се наложи да управлявате времето си изключително добре. Трудностите ще ви принудят да потърсите съдействие от колега, но в повечето случаи ще получите уклончив отговор или категоричното „не“. Не ви остава нищо друго освен да разчитате на себе си.

Вероятно днес ще имате някои положителни финансови промени. Звездната ви карта делегира своите правомощия да се порадвате на шанса за изразходване на определени суми за покупки.  Цяло щастие ще бъде, ако се възползвате максимално от тази финансова щедрост.

Риби

Ежедневните периоди са синусоидални, има дни за обич, има дни за раздори. Бъдете по-внимателни през този ден, който навлиза в своят надир - противоположната точка на възход (зенит). Бъдете естествени и не се задълбавайте в излишни мисли.

Вероятно работният ви ден ще бъде вял. Всяка инициатива ще заседне, къде по средата, къде в началото. Някои от вас ще се притеснят, други ще останат носталгично настроени към отминалият почивен ден. Не прекалявайте с кафетата, едва ли ще повдигнат работният ви тонус.

Един въпрос няма да ви даде мира през този ден – „Къде се похарчиха толкова пари?“. Би било добре този или други подобни въпроси да си поставяте през почивните дни, всъщност там се е сгушил отговорът. Вероятно ще имате проблеми с мълчаливи или повредени банкомати. Някой лев кеш, няма да е излишен днес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.