Овен

Настройте този ден така, че да не се окажете във времево напрежение в романтичната си връзка. Само така ще се освободите от хормоните на стреса. Преди всичко се фокусирайте върху вашето лично удоволствие като двойка. Не се очертават кой знае какви сблъсъци през този ден. И не забравяйте - повече хормони на щастието!

Днес ще се наложи да избягвате спонтанните решения и бързи обещания във финансов план. В противен случай,  каквото и да правите, ще се отрази зле и няма да бъде от полза в дългосрочен финансов план. Всяка важна стъпка относно парите следва да бъде добре обмислена. Само така ще създадете по-добра парична атмосфера.

Телец

През този ден ще бъдете най-добри в словесната еротика, ала на практика нещата ще са малко мудни. Ще бъде жалко, ако не завъртите полюсите на 180 градуса. Нищо - Просто изживейте фантазиите си днес! За сметка на това самотните ще загубят ума и дума, а на практика ще бъдат лидери под нежните завивки.

Планетите ви предоставят крила по финансовите въпроси. По-добре е повече да летите отколкото да пърхате в паричното „небе“. През този ден ще бъде добре да му отпуснете краят, повечето от спестяванията ви ще напуснат топлото гнездо и вероятно ще полетят към евтините „лъчи“. Преди всичко, имате нужда от разнообразие. А, защо не и да промените паричният пейзаж?

Близнаци

Може да очаквате обилен валеж от чувства. Не се притеснявайте, ако любовните пориви се превърнат в потоп - залейте и партньорът си. Няма смисъл да анализирате чувствата си, просто ги изживейте. Дали този проливен романтичен дъжд ще се превърне в море от любов? Самотните вероятно ще се впуснат в любовни авантюри.

Най-добре е да си дадете отдих през този ден, след толкова неуморни галопирания по финансовите хиподруми. Пуснете си парчето на Пинк Флойд - „Money“ (Пари). Благодарение на рефрена „Грабни тези пари в наличност в двете ръце и направи съкровищница“, ще се вдъхновите за нови хоризонти относно финансовото си бъдеще - сделки, инвестиции, покупки и печеленето на пари. „Money“ - „Дръж на разстояние твоите ръце от моята купчина“!

Рак

Може би вашата любима половинка няма да бъде така прочувствена през този ден. Вероятно пък вие ще сте в еуфория. Прехвърлете искри от своята еуфоричност и за да ощастливите партньорът си. Може би по този начин ще поставите основите на хармонично настроение особено днес. Самотните и необвързаните да очакват бурно ухажване.

Финансовата линия се очертава да бъде с наклон надолу днес. Не е добра идея да надхвърлите границите на бюджета ви. Вероятно ще изпаднете в паричен колапс, ако надвишите разходите. Този ден е благоприятен да формирате нови финансови планове - възползвайте се от приятно обстоятелство. Така може би ще откриете малко по-различни финансови подходи, което ще са полезни за вашето благоденствие.

Лъв

През този ден звездите повече са загрижени за самотните и необвързаните. Един от звездните съвети е, че не трябва да се задържат в социалните мрежи, търсейки сродната си душа. Денят е благоприятен за социален живот, за активни ухажванията и еротични теми. И да не забравят - флиртуванята са неизбежни днес. Повече съблазън няма да е излишна, покажете я!

Вашето финансово въображение ще бъде разцъфтяващо днес.  Но мечтите не са магнити за пари все пак. През този ден е необходимо да започнете съграждането на нови финансови концепции, да възпрете своето нетърпение за бързи пари за да настъпи мир и спокойствие във вашият финансов сектор. Основното идея е, не как да стана по-богат, а как да се науча да оцелявам.

Дева

Вероятно днес бихте могли да бъдете преследвани от следните досадни въпроси: Защо моята половинка не е достатъчно романтична? От какво любимият човек е недоволен? Отговорите може би се крият в липсата на малки жестове от ваша страна или романтиката е осиротяла. Ключовата дума е - Внимание, обръщайте повече внимание на партньорът си. Това че половинката ви също не го прави, не ви освобождава от отговорност. Следвайте ключовата дума, ако желаете връзката ви да бъде освежена.

Днес се очертава бъде доста скептичен в материален план.  Вероятно финансовите въпроси са малко неясни, така че по-добре да не си правите сериозни изводи. Също така не бъдете разочаровани, когато плановете ви за пари се пукат като сапунени мехурчета или инвестициите не са доходоносни. Имате една единствена опция днес - Изчакайте! Нещата ще станат по-ясни и решенията ще бъдат по-лесни.

Везни

Дали ще вали или не, днес е пролет. Така че, забравете за уютната си стая излезте навън и се потопете шумнатата суета. В противен случай може да пропуснете обещаващ флирт. За имащите връзка всяка „фалшива“ срамежливост е излишна през този ден. Покажете един на друг романтиката във вас

Финансовата тенденция вероятно  ще бъде впечатляваща днес. Не бива да се колебаете дълго време - още днес започнете да изпълнявате проектите си за покупки или инвестиции. Днес е момента да отработите няколко лева в повече, отколкото да се излежавате в леглото. Както знаете - парите никога не спят!

Скорпион

Днес ще ви се прииска да се насладите с половинката си, колкото се може повече под завивките, за да преживеете неутолими и завладяващи мигове. Самотните също да се впуснат в еротични преживявания. Удобен ден за страст!  Разбира се, няма нищо лошо в експериментирането на нови еротични практики. Някои от семейните вероятно планират своята бъдеща рожба, днес е благоприятен ден да осъществите това си изконно желание.

Планетите са благосклонни към вас днес. Ще може да отделите време за своите бюджети. Съдържателите на фирми да се подготвят старателно - конкуренцията им подготвя доста сериозни изненади. Можете да използвате тези дни, за да подготвите всичко и да съберете необходимата информация, за противодействие с конкурентните набези.

Стрелец

Вероятно днес може да очаквате приятна изненада от вашият партньор, може би и вие ще се отблагодарите подобаващо. В интерес на истината, този ден не е удачен за годежни пръстени - има време и за това. Самотните и необвързаните да бъдат готови за удар в десетката. Някои от тях неочаквано ще се сдобият с така желаната любовна връзка.

Днес вероятно ще се сблъскате със стари проекти и оферти, но все още нещата там са объркващи и едва ли ще се справите с разгадаването им. По-добре ги оставете в миналото. Обърнете особено внимание на своите разходи да не се окаже, че утре сте финансово дерайлирали.

Козирог

Днес може вашата половинка да не разбере желанието ви за повече нежност. Вероятно ще го възприеме този акт като за шеговита закачка или глезене. Бъдете по-настоятелни и убедителни в подбудите си. От гледна точка на любовта, звездите имат интересна комбинация от страст и чувственост. Добре ще бъде и за самотните да се възползват от това звездно разпределение.

Не очаквайте през този ден бърз финансов напредък. Към  момента нещата изглеждат, че са в застой. Формулирайте си ясни цели, затегнете финансовата си дисциплина относно разходването на паричните средства. Всичко това ще отнеме време, но ще се възползвате от този звезден съвет за да успеете в идните дни.

Водолей

Може през този ден мислите на вашият партньор да са насочени към един или повече проблеми. Едва ли ще се почувствате приятно от една такава ситуация. Опитайте се да проявите разбиране, предложете нещо разсейващо - кратка разходка или място, където да се забавлявате и двамата. Много е вероятно половинката да отхвърли тези предложения - не ви остава нищо друго, освен да забавите темпото. Съвсем скоро партньорът ви ще си реши проблемите и отново романтиката ще се възвърне.

Звездите дават знак, че този ден ще се окаже твърде свидлив относно паричните ви постъпления. Не време за купуване, не е врем и за продаване. Не мислете за финанси през този ден. Дайте на свобода на въображението си, до като нещата се пренаредят във финансовият сектор.

Риби

Днес се очертават доста спорове по различни теми с партньора ви. От подобни безсмислени дебати никой няма да спечели - какво толкова има да делите в крайна сметка! Застанете на вашите нужди и говорете открито. Бъдете така разумни да избегнете всякакви конфронтации - по лесно е да разбиеш една връзка, отколкото на я съградиш. Самотните ще имат своят звезден шанс, но вероятността да се оттеглят в решаващия момент е по-възможна.

Ако трябва да вземате решения за по финансовите въпроси, не го правете без да се допитате до експерт или близък партньор. кариера, не трябва да се влияе. Вероятно днес ще сте настроени скептично и това ще ви обърка още повече.  Ако не сте сигурни за едно или друго нещо, така или иначе ще трябва да получите и второ мнение.

*Отговорите от предният дневен хороскоп:

  1. На картата. 2. Обърнете го. 3. Трябва да извадите само три чорапа. 4. Букви. 5. Каишката не е вързана за нищо. 6. През февруари. 7. Името ти. 8. Преди играта да започне, резултатът е 0:0. 9. През деня. 10. На въртележка. 11. Запетайка. 5,6. 12. Последният ще си вземе ябълката с кошницата.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.