Овен

Днес в любовните взаимоотношения всичко ще се развива изненадващо бързо и лесно. Мнозина от вас вероятно ще се почувстват, сякаш са политнали към седмото небе. Не забравяйте все пак, че колкото по-високо излетите, толкова по-болезнено ще паднете. Самотните да не очакват, че пътят към любовта ще бъде осеян с цветя и рози.

Днес не ви е ден да харчите пари за вашият гардероб. По-скоро е ден за спестяване или инвестиране в артикули като дълготрайни материални активи. Също така, има опасност да не ви достигнат средства или да станете жертви на джебчийство. Защото в секторът просперитет и благоденствие се е настанила така наречената Загуба - Бъдете така разумни и се съобразете с това!

Там има реки без вода, градове без сгради и гори без дървета. Къде е това място?

Телец

Вероятно, днес ще изненадате партньора си с романтичен жест. Какво по-хубаво от това да бъдете щедри в любовта. Подобен романтичен жест ще бъде не само забелязан, а ще получи възвръщаемост в пъти повече. Забравете мърморенето на роднини или приятели и се насладете на този ден.

Днес звездите ви съветват да не вземате важни решения, ако имате някакви съмнения по финансовите въпроси. И най-малкото колебание ще ви накара непрекъснато да се тревожите за правилността на вашия избор. Би било най-добре да ограничите сериозните парични планове. Бихте могли да се задоволите с малки покупки.

Как ще направите числото 66 по-голямо, без да извършвате никакви аритметични операции?

Близнаци

Вероятно, няма да имате проблеми в любовната ви връзка, но все пак потърсете още романтични подправки. Всяка връзка има достатъчно място за много подобрения. Семейните - всеки със своите си семейни грижи. Самотните и необвързаните да очакват новости в любовен план, вероятността от мимолетна връзка също не е изключена.

Добрата новина за вас е, че финансовото ви състояние ще запази нивата си. През този ден може би ще се явят някои пречки, ще успеете да преодолеете всички. Вероятно, през последните дни, неволно сте прекрачили границите на заложеният ви бюджет. Планетите са разположени добре и може би, ще се отвори нова възможност за допълнителен приход, който ще компенсира евентуалните „червени“ разходи. А и не само това, днешните инвестиции ще завишат капиталовложенията ви.

В едно чекмедже има 22 сини и 35 черни чорапа. Колко чорапа трябва да извадите, за да откриете чифт с еднакъв цвят?

Рак

Не очаквайте събитията през този ден да бъдат като в приказките. Понякога реалността предоставя сълзи и душевни терзания. Въпреки това, ако нещо не върви във връзката ви, не губете вяра в любовта. Ще се наложи да се отърсите от старите си грешки и нещата със сигурност ще се получат, така както искате да бъдат.

Планетарните позиции оформят две групи. На едната група вероятно ще се наложи да избягват ненужните и безразсъдни разходи, докато на втората ще им се помогне да инвестират своите финанси, за да се постигне най-благоприятния  финансов баланс за вас. Може би, се питате в коя от двете групи сте? Отговорът е: По разходите ще се познаете.

Арфата има четири, а китарата - шест. Какво са те?

Лъв

Наложително е да сте особено внимателни през този ден. Вероятността да ви споходят спомени от бивши любови е твърде голяма. Да правите сравнения с любимия човек, с който сте днес, с предишни такива, не е добра идея. По-скоро ще бъде несправедливо от ваша страна. Това ви състояние, може би ще е породено от факта, че сте се фокусирали върху  недостатъците на връзката си. Най-добре се концентрирайте в добрите страни на половинката си.

През този ден се очакват малки финансови затруднения. Вероятно, това се дължи на недобре разчетени пари или грешно планиране на бюджета. Понякога парите отиват в погрешната посока. Бъдете много внимателни, могат да възникнат много сериозни затруднения.

Едно куче е вързано за десетметрова каишка, но може да обикаля 200 метра. Как се случва това?

Дева

Днес, има вероятност небето да се разтвори и порой от спорове да залее връзката ви. Ще се опитате да потърсите вина в половинката си, която най-вероятно няма вина. Опитайте се по възможност да контролирате себе си. Навярно се сещате, че  - "когато сочиш с пръст, останалите три сочат към теб".

Днес може да преговаряте и планирате съвместните си дейности с бизнес партньори. Вероятно, така ще увеличите своите приходи. Екипната работа ще се окаже днес най-добрата машина за пари.  Особено успешно развитие се очертава в сферата на услугите, ако работите в този сектор, ще се радвате на добри печалби.

Едно момиче обичало да говори много. През кой месец говори най-малко?

Везни

Днес, може би ще се уверите, че можете да разчитате на любимия човек в трудни ситуации. Вероятно ще има конфликт и половинката ви ще застане на ваша страна, дори и вината да е ваша, следвайки  поговорката: “Приятел в нужда се познава“. Ще бъде добре да си направите съответните изводи и някой ден бихте имали възможността вие пък да подкрепите вашия партньор.

Този ден е добър само като начален стадий за финансово планиране. Вероятно, ще ви се отдаде възможността да извършвате финансови операции, както и имуществени застраховки.  Ако се наложи, спокойно може да изтеглите паричен кредит, за да довършите изцяло, поставените си цели.

Твое е, но другите го използват много по-често от теб? Що е то?

Скорпион

Възможни са конфликтни инциденти или ще ви бъдат посочени мотивите за озадачаващите действия на вашия партньор. Така ще можете да придобиете по-ясна визия, за да оцените връзката си. Необвързаните и самотните, вероятно ще се срещнат с привлекателни хора, но е препоръчително да проявите особена  предпазливост. Както се казва – „Не всичко, което хвърчи се яде!“

Вашето търпение и финансова отговорност може да ви предоставят добрите си плодове днес. При необходимост, може да си позволите да похарчите известна сума за обновяване на своята външност. Имате шанс за сериозни финансови печалби към края на деня.

Може ли да се предскаже резултата, преди играта да започне?

Стрелец

Събитията през този ден, вероятно ще са предвестник за предстоящи промени в личната ви връзка. За някои от вас, това ще бъде събитие за годеж или сватба, за други - раздяла за съжаление. Може би, е настъпило времето да предприемете действия на база вашите решения относно бъдещето на семейно, интимно или романтично съжителство. Намеренията на самотните за откриване на сродна душа, вероятно ще бъдат срутени през този ден.

Не е добра идея да инвестирате в имоти днес, тъй като може да се окаже нерентабилна сделка. Можете да направите задълбочено проучване на пазара за имоти, но избягвайте да подписвате споразумения и договори за придобиване на собственост.

Мъж кара камион, фаровете са изключени, а луната не свети в небето. Една жена пресича улицата, но шофьорът не я блъска. Как става това?

Козирог

Вероятно денят ще мине под надслов от филма „Особен урок“. Ще бъдете изправени пред житейските уроци в любовта, а именно - „ако някой ви обича истински, ще ви приеме такива, каквито сте, а който не ви обича с цялата си душа, ще се опита да промени нещо във вас“. Това, което следва да научите днес е, да правите разлика между чувства и изисквания.

Доходите ви днес няма как да дойдат, без да положите необходимите усилия. Придържайте се към изпитаният от вас начин за пестене на пари, тъй като лихвите ще са добри. Днес по-добре проявете доза консерватизъм към инвестициите с висок риск. Не прекалявайте с харченето на пари, за да не изпразните кредитната си карта за отрицателно време.

Седиш в самолет. Пред теб има кон, а зад теб - кола. Къде си?

Водолей

Днес може във вас да се прокрадне един странен въпрос, а именно - „Дали е възможно двама човека да се обичат 50 на 50, сиреч по равно?“ В случай, че този въпрос не се зададе, тогава помислете върху него, за да установите, искате ли от половинката си повече обич или не. След което се пригответе за една приятна, романтична вечер.

Очаква ви ден, в който трябва да поемете контрол над разходите си. Бъдете така разумни и се предпазете от шопинг терапията или от закупуването на ненужни артикули. Може би, ще изпитате чувството, че парите ви се изплъзват като пясък между пръстите ви. Може да похарчите малка сума за излизане с приятели, но съветът на звездите е: „Пазарувайте умерено!“

Кой символ трябва да поставите между 5 и 6, така че резултатът да е по-голям от 5 и по-малък от 6?

Риби

Може би, днес ще гледате филм, който ще ви накара да се замислите, какво всъщност означава саможертвата спрямо любимият човек. Ще бъде добре и партньорът ви да го гледа, а след това заедно да го обсъдите - вероятно ще намерите нещо, което да промените или добавите във вашата връзка

Вероятно днес ще ви предстои пътуване. Използвайте деня, за да прецените дали наистина си заслужава да вложите средства за едно кратко пътуване. Пътуването до далечна дестинация няма да ви донесе дивиденти, така че си спестете парите и усилията и заложете на място, което е близо до домът ви.

Как ще поделите 5 ябълки между петима души така че една ябълка да остане в кошницата?

*Отговорите ще бъдат публикувани в следващият дневен хороскоп.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.