Овен

Днес условията са идеални в личен план, тъй като ще получавате много доверие и привързаност. Ще изпитвате по-малко трудности с колегите си, непрекъснато ще укрепвате взаимоотношенията, които имате. Така че, ако се случват по-неблагоприятни ситуации, вие ще сте по-способни да разчитате на добрата воля на другите. Нищо не може да ви спре точно сега и цялата ви работа се очертава да изглежда успешна.  Няма за какво да се тревожите, тъй като сте в печеливш период. В случай, че разполагате със заделени пари, сега е моментът да ги похарчите разумно. Няма причина да се отпуснете,  дайте на тялото си тренировката, която заслужава.

...Не се нуждаеш от никой, който не се интересува от теб... фокусирай се върху тези, които наистина те ценят и се отърви от онези, които не те оценяват...

Телец

Днес, може би е назрял момента да изясните с партньора си някои прости недоразумения. Разговорът за изчистване на някои недоразумения , може да проведете открито и най-вероятно ще доведе до един ползотворен завършек. Отношенията с приятелите ви ще бъдат изправени пред някои трудности. Прекратете това взаимно чувство на разочарование, помислете за компромис по някои въпроси. На работното  си място ще се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте прекалено много, вярвайте в своите способности и находчивост. “Първата птица хваща червея”, но вие сте изключение от това правило. Избягвайте финансови рискове и играйте на сигурно.

... И ако някой мъж очаква една жена да бъде ангел в живота му, той трябва първо да създаде рая за нея,защото ангелите не живеят в ада...

Близнаци

Днес не се колебайте да дадете на любимият си човек най-ценното в отношенията - доверие и привързаност. Не позволявайте на работното си място да станете прекалено самоуверени или небрежни, винаги си струва да обмислите важните неща спокойно, внимателно да прецените всички последствия от действията ви, преди да предприемете нещо. Късметът е на ваша страна, когато става въпрос за пари, така че продължете смело напред в начинанията си. Бъдете предпазливи и не избутвайте късмета си твърде далеч. Днес и физически, и психически ще се намирате в удобна позиция. Може би ще сте наясно, колко положителна енергия  преминава през тялото ви. Оставете я да преминава с цялата си мощ за да се заредите с още повече жизненост.

... И не се чувствай виновен, че правиш това, което е най-добро за теб...

Рак

Днес е идеалният ден за решаване на дългоочаквани проблеми и създаване на ново начало в личен план. Имате нужда от време и търпение, за да изчистите нещата, които са наболели в семейството. Проведете днес един конструктивен разговор. Не си позволявайте лукса на работното място да бъдете разсеяни от странични занимания, бъдете търпеливи, формирайте стратегия за проектите, които искате да предприемете, за да съживите предишния си успех. Вашите финанси не са точно в най-добрият си период. Някак си не виждате добрите възможности, от които можете да спечелите. „Три пъти мери, един път режи“, анализирайте ситуацията, за да избегнете грешките. Уверете се, че не прекалявате с фитнеса, защото има вероятност от неприятни последствия.

… Когато не можеш да спиш нощем, това е защото си буден в нечия друга мечта...

Лъв

Точно днес  не трябва да забравяте, че особено в личните отношения нищо не може да бъде по принуда. Ако се чувствате объркани, оправете вашите противоречиви чувства. Днес може да изпаднете в състояние на вътрешни сътресения и е трудно да останете спокойни. Вашите приятели и близки ще усетят, че поведението ви е напълно непредсказуемо. Бъдете по-оскъдни в изказите си. Отнасяйте се с уважение към колегите на работното си място, ако искате да постигнете напредък. Бъдете внимателни с парите. Ако не внимавате, може да претърпите неочаквани загуби. Несериозното ви отношение към разходите ще се отрази на финансовото ви състояние, когато трябва да се плащат сметки. Ако искате да започнете да печелите отново, трябва да сте търпеливи.

...Родени сме да бъдем истински, а не да сме перфектни...

Дева

Днес вашият романтичен живот се нуждае от преоценка. Направете анализ на личните си взаимоотношения и се опитайте да разберете какво е важно за вас. Разговорите с партньора ви не винаги ще се движат по план през този ден. Непрекъснато може да възникват конфликтни ситуации, на които трябва да обърнете особено внимание. Спокойно приемайте съвети и помощ от вашите колеги или тези, които имат повече опит. Ще се наложи да демонстрирате по-голяма гъвкавост от нормалното. Очертават се катаклизми във финансов план, това може да ви разочарова, не бързайте, бъдете бдителни - може да претърпите загуби. Време е да се съсредоточите върху състоянието на тялото си и да се научите да правите здравословен избор, за да се предпазите от потенциални здравословни заплахи.

... Не се страхувай да се промениш, може да загубиш нещо добро, но може да спечелиш нещо още по-добро...

Везни

Днес вие сте в състояние да управлявате настроението на партньора си и да го развеселите,  да го разсеете и развълнувате с новите си идеи. Това ще има положителен ефект върху връзката ви. Въпреки че интересите ви в семейството са разнообразни, трябва да се концентрирате върху това, което е от значение. Днес на работното място, вие ще убеждавате по-предпазливите и песимистични колеги за валидността на цялата ви стратегия. Отведете ги настрани и ги спечелете на своя страна с добри думи и насърчителни съвети. Днес може да се случат много неща, когато става въпрос за пари. Използвайте здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства.  Въвеждайки физически упражнения ще се почувствате доволни и отпочинали.

...Никога не се завръщай при онези хора, който са те напуснали... Ако могат да те оставят веднъж, няма да имат нищо против да те оставят два пъти...

Скорпион

Днес ще се наложи да се изправите пред вътрешен тест за устойчивост на връзката ви с любимия човек до вас, която е съпроводена с множество проблеми. Не се съмнявайте в способностите си, дори ако не разполагате винаги с верният отговор. Проблемите пред които се изправяте са по-сложни от обикновено. Добре ще бъде да предприемете нова стратегия за действие и да смените подхода. Вашите финанси днес за във възход и падение, потърсете балансът и бъдете внимателни. Не е време за заеми. Може да откриете, че сте достигнали границата на способностите си, признавайки този факт, помислете за начина си на живот, как можете да го подобрите и да развиете по-здравословни навици.

...Дръж се така, сякаш вярваш на хората, но не го прави...Не вярвай на всеки...

Стрелец

Днес вашите отношения ще бъдат напълно хармонични. Ще имате възможност да се наслаждавате на прекрасни моменти със семейството и приятелите си. Отделете време за съвместни дейности - те ще ви доставят голямо удоволствие. Ако искате да си купите нещо, можете да го направите именно днес. Бъдете сигурни, че ще направите правилният избор и се възползвайте от добрата цена. Следвайте целите, които сте си заложили, не отлагайте спортните дейности и тренировки.

....Може би не следва да се страхуваме,че ще загубим хората, по скоро да се страхуваме да не изгубим себе си в тях...

Козирог

Отдавна не сте получавали толкова много внимание от любимият човек, каквото днешният ден може да ви предложи. В семеен план времето е перфектно за съживяване и укрепване на старите контакти. Това ще ви улесни да създавате нови контакти и дори приятелства.  Днес вие ще изпълнявате задачи по-ефективно, като ги изпълнявате веднага. Не отлагайте нищо или отказвайте външна помощ,  Всеки вид дейност в екип, в която участвате с колегите си, ще протече гладко. Продължете с плановете си относно управлението на вашите финанси, защото обстоятелствата са благоприятни. Очевидно ще забележат, че вашият ум и тяло са в пълна хармония.

...Да се правят грешки е по-добре от фалшивото съвършенство...

Водолей

Днес е възможно е да откриете една напълно нова страна на партньора си и да възобновите страстта във вашата връзка. Най-важното от всичко е да се насладите на времето, прекарано с приятелите или семейството си. Не пренебрегвайте предложенията за помощ от колеги, работата в екип в крайна сметка е по-продуктивна. Бъдете по-предпазливи по отношение на парите. Наложете си финансова дисциплина. Би било жалко да харчите за неща, които не ви доставят удоволствие в дългосрочен план. Упражненията носят ползи не само за вашето тяло, но и за вашето душевно състояние. Опитайте нова развлекателна дейност и се забавлявайте.

...Светът е пълен с демони с приятелски лица и ангели пълни със скрити белези...

Риби

Днес е идеален ден за романтични изживявания с партньора ви. Проверете списъкът с ангажиментите, които се поели преди време и наваксайте с изпълнението на задачите. Поддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки приятели и семейство. Не отлагайте срещите си с тях, защото те наистина трябва да са близо до вас сега. Днес е най-подходящият момент да излезете и да похарчите малко пари. Купете си нещо хубаво, но не пилейте средства за излишни неща. След като изпълните ежедневните си задължения, инвестирайте време в задълбочаване на чувството си за вътрешен мир. Днес можете да потънете в съзерцание. Създайте приятна атмосфера с леко осветление, ароматизирани свещи и подходяща музика. Ще забравите забързания свят, ще можете да постигнете по-дълбока медитация и релаксация.

 ...Когато вятърът долети със своята вина, всичко изглежда някак парадоксално…

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.