Овен

Вероятно днес ще бъдете изпълнени с апатия спрямо себе си, ровейки в душата си, за да откриете своите недостатъци. Ще намерите, разбира се, всеки ги има. Самообвиняването няма да заздрави връзката ви, напротив само ще я усложни още повече. Така че освободете се от вашите комплекси и любовта ви ще бъде привлекателна и неустоима.

Ще работите с ентусиазъм днес и ще имате сили да преместите и планина. Не се страхувайте да поемате рискове, тъй като звездите може би, ще ви предоставят голяма възможност за професионалното ви развитие.

Постарайте се днес да свиете разходите си до минимум и се опитайте да започнете да спестявате пари, за да посрещнете всеки неочакван разход и финансов проблем, който може да се появи по-късно този месец.

Телец

Ще се уверите днес, че щастието не е панацея. От друга страна, ако ограничите щастието си, любовта ще боледува. Би било добре през този ден, да намерите златното сечение в интимните си отношения. Жокер: Колкото повече сте по-далеч от розовото небе, толкова по близко ще бъдете до истинската любов.

Ако сте имали лоша комуникация или конфликт с някой ваш колега, днес е време да обърнете нова страница и да започнете на чисто. Това се налага, поради съвместната ви работа. Бъдете честни един към друг, за да скъсите дистанцията помежду ви.

Може би, днес възнамерявате да си направите равносметка на финансовото ви състояние към момента. Вероятно много държите на спестяванията си, тъй като ви е отнело години, за да спестите тези пари. Заделете известна сума и днес, за да направите живота си още по-лесен за идните дни.

Близнаци

Вероятно днес ще бъдете настроени позитивно и почти нищо, и никой не би могъл да ви попречи. Мисията невъзможна! В този ден, вие ще третирате проблемите по-лесно и със същата лекота ще ги разрешавате. Така че, ако имате нерешени проблеми, днес е момента да разсечете така наречения Гордиев възел.

Ако днес проявите гъвкавост на работното ви място, може би това ще ви отвори нови възможности за развитие в кариерата. Вслушвайте се в съветите на другите и се опитайте да промените гледната си точка. Това ще ви позволи да опознаете по-добре хората, с които работите и намирането на индивидуален подход към всеки, ще става много по-лесно.

Време е да се съсредоточите върху бизнес уменията си и да не се тревожите за своите слабости. Вероятно ще бъдете твърди и решителни, отстоявайки своите финансови проекти. Също така ще бъдете изключително точни и ясни в думите, относно  вашата бизнес стратегия за инвестициите. Някои от вас могат да получат неочаквани пари по наследство или от инвестиции направени в миналото.

Рак

Препоръчително е да се замислите, дали не правите твърде често компромиси спрямо партньора си. Дипломацията в една връзка вероятно изглажда нещата, ала днес този акт едва ли ще работи. Може би, ще се наложи твърдо да заявите, че всяко нещо си има своите граници. Това не означава, че ще създадете конфликтни точки, ако половинката ви е достатъчно разумна ще разбере, че понякога истината казана в прав текст омекотява неразбирателствата.

Днес има вероятност да сте много нерешителни и мислите ви да са доста разпилени. Добрата новина от звездите е, че ще успеете лесно да се справите с предизвикателствата на работното ви място. Вземането на рационални и безпристрастни решения ще ви бъде от полза.

Всичко свързано с инвестиции и пари ще бъде рисково за вас. Разположението на планетите днес е доста неблагоприятно спрямо финансовият ви сектор. Вероятно ще сте много емоционални днес, няма да се вслушвате в разума си и опасността от грешки и импулсивни покупки е голяма.   

Лъв

Имате шанс да се уверите в лоялността на партньорът ви. Принципът изисква да не се доверявате на всяка дума, защото всеки човек може да сгреши, независимо от добрите си намерения. Въпреки това, денят предразполага да дадете кредит на доверие на любимата си половинка и да се вслушате в съветите, които ще ви предостави.

Очаква ви натоварен и интензивен работен ден. Не се обвинявайте, ако не се чувствате в блестяща форма и нямате вдъхновение за нови идеи. Естествено е да има и такива моменти, това е част от естествения цикъл на нещата. Не се безпокойте, ще се справите добре със задачите си днес.

Този ден е последен от приходната седмица във вашия финансов сектор. Към средата на деня няма да имате възможност да контролирате външните условия. Тъй като сте фокусирани върху проектите за приходите и усърдно спестените пари, днес ще получите шанс да си върнете финансовата сила обратно.

Дева

Ако наскоро сте имали перипетии и трудности в отношенията си с любимият човек, вероятно днес ще имате шанса нещата да се изгладят. Дори, ако иде реч за дълбоки противоречия, звездите дават знаци, че не всичко е загубено. Бъдете уверени, че ще преодолеете кризисните ситуации!

Може да очаквате големи възможности да се отворят в кариерата. Вероятно ще получите много добра оферта за работа или повишение, която с нетърпение очаквате най-накрая да се осъществи.

Днес може да се почувствате разочаровани от целта си да напреднете финансово. Вероятно проявявате нехайно отношение към дълговете си и може би, ще изпаднете в доста конфузна ситуация. Добрата новина е, че ще имате алтернатива, за да се изплатите.

Везни

Днес ще можете да разчитате на любимият си човек във всяка една ситуация. А, какво по - хубаво от това да се облегнеш на крепко рамо? Може да сте сигурни, че партньорът е на ваша страна. Дори и да грешите, може да получите желаната подкрепа от любимата си половинка.

Вероятно днес ще се озовете в най-добрата ситуация на работното си място. Възползвайте се от тази възможност, дадена ви от звездите, за да си създадете добра репутация. Може би, всички ще ви гледат под лупа, затова им покажете уверено на какво сте способни, дори и под натиск и в особено любопитната среда.

Днес вероятно вашите приятелите ще ви покажат колко много ви ценят. Склонни сте често да им давате заеми, но това само по себе си, не ви помага да увеличите собственото си финансово състояние. Следвайте финансовият си план и работете за реализиране на мечтите си.

Скорпион

Звездите ви съветват да не сте твърде консервативни във връзката си. Може би, всеки един от вашата двойка има своите си виждания, сиреч живеете в паралелни светове, но това не ви пречи да се допълвате перфектно. Така че много добре си помислете през този ден, дали е полезно вие или партньорът ви да дърпа чергата към себе си.

Вероятно днес някой ще се опита да срине репутацията ви на работното ви място. Вършете си работата отговорно и старателно, за да се представите убедително при евентуална проверка от ръководството ви. Покажете професионализмът си и никой няма да може да каже лоша дума срещу вас.

Стрелец

Днес, вероятно ще забележите страст и специален магнетизъм в погледа на любимият си човек. Звездите ви съветват, да не изпитвате колебание и да използвате този огромен романтичен потенциал за една още по-гореща връзка през този ден.

Внесете нещо ново в интериора на вашия офис днес. Една такава свежест, би била добра идея и най-вероятно креативността ви ще се повиши. Не подценявайте малките неща и детайлите около вас, които могат да подобрят настроението ви и нагласата ви за работа.

Днес не очаквайте да се случи чудо във финансов план. Както се казва - Никой не се е родил научен, как да стане милионер. Така че през този ден следвайте максимата: „Стъпка по стъпка“. Работете за реализиране на целите си и акордирайте за реални очаквания за доходите ви.

Козирог

Днес е жизненоважно да направите крачка назад и да прецените какво всъщност е необходимо за вас, и какво можете да постигнете, за да укрепите връзката си. Вероятно през последните няколко дни всичко е било прекрасно по всички въпроси, свързани с любовта. Уви, днес не се очертава небето да е розово.

Вероятно днес ще бъдете учтиво подканени да останете няколко часа след работното време, за да довършите важен проект. Няма как да откажете, но щадете силите си, тъй като издръжливостта ви не е безкрайна.

Може да изпитате  чувството, че всичко се върти около парите, особено днес. Променете мирогледа си, за да не се чувствате като в пустиня при всяко финансово затруднение. Все още ви липсват правилните умения и постоянство за спестявания в по-големи мащаби. Може да се поучите от книгите за бизнес и лични финанси.

Водолей

За онези от вас, които желаят текущите им отношения в личен план да издържат, още днес трябва да изгладят евентуалните пропуквания във връзката си. Затова ще трябва да избутат емоциите си встрани и да погледнат логично на ситуацията. В хода на това може да се наложи да срещнат някои неприятни истини за себе си.

Има голяма вероятност да се наложи да пътувате в чужбина във връзка с работата или кариерата ви. Тези, които са кандидатствали за виза, за да учат в чужбина, може би ще я получат днес. Ако вече се намирате в чужда страна, перспективата за връщане обратно в собствената ви страна, не изглежда добре през този ден. Оставащите в България да се въоръжат с търпение и усърдие. По възможност да отработят повечето си ангажименти, за да прекарат спокойно своят уикенд.

Обърнете особено внимание на финансовите въпроси. По този начин ще избегнете ненужните и безразсъдни разходи или обратно, ще си помогнете в инвестирането на вашите финанси, за да се постигне най-благоприятната финансова картина за вас. Ясната финансова преценка, ще ви позволи да поемете контрол над парите си.

Риби

Благодарение на вашата чувствителност, без усилия ще можете да разберете същността на проблемите на любовта. Най-вероятно ще споделите проблемите във връзката си пред близки роднини и приятели. Вероятно ще ви предоставят практически съвети, но все пак не се предоверявайте.

Днес вероятно ще имате колебания как да постъпите в работата си. До колкото повече колеги се допитвате днес, толкова повече разнопосочни мнения ще получите, което ще направи вземането на решение още по-трудно. Спрете да слушате чуждите съвети и се вслушайте в интуицията си, за да намерите правилният отговор.

Планетите днес са неблагоприятно разположени спрямо финансите ви. Вероятно ще усетите забавяне в темпът на потока на парите. Това ще се дължи на дадена пречка или по-висок непредвиден разход. Бъдете подготвени да се справите с евентуалните финансови проблеми, докато възстановите предишните си приходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.