Овен

Вероятно, днес ще изпитате потребност да си съберете мислите, да овладеете емоциите, за да балансирате собствените си чувства и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга ситуация във вашата връзка.

Може да се чувствате далеч от другите днес, да не сте в настроение да разкривате твърде много за себе си. Чувствата на раздяла често са въпрос на перспектива, а не истинско отражение на реалността. Чувствата на раздяла се появяват, когато се отделяме от другите. Всичко, което трябва да направим, е да се свържем с другите чрез нашите думи или действия, и това разстояние ще изчезне.

Телец

Днес следва да дефинирате любовните си взаимоотношения, да помислите, дали сте ръководени от взаимен интерес в любовта, или влагате чисти и безкористни пориви. Вероятно, грижата за любовта е несъвместима с желанието на единият или другият. Ще осъзнаете, че любовта не е вид сделка - ти на мен, аз на теб, и вместо его-то да иска, сърцето е това, което желае.

Ако имате проблеми с реализирането на собствените си мечти, най-добрият начин е да трансформирате вашата енергия, помагайки на друг човек. Това е акт на възвишение.

Близнаци

Очаквайте особено добър ден на романтично ниво. Вдъхновението за повече любов ще ви води и ще насочите тези чувства като се амбицирате да привличате много внимание, особено към този специален човек, който е най-близко до сърцето ви.

Всяка положителна мисъл или чувство, което можете да внесете в себе си, допринася за агрегираната енергия, давайки ви силата да измените баланса или да промените своят мироглед. Едно от многото предимствата на това е, просто да поднесете един искрен комплимент. Ако не сте готови да поднесете такъв, то не очаквайте звездите да ви аплодират.

Рак

Планетите ще ви водят, докато откриете своите силни скрити чувства. Използвайте това силно планетарно влияние, за да излезете от негативната спирала, която вероятно е оказвала лошо влияние върху живота ви в личен план. Излезте навън като пречистени, за да преоткриете  желаният от вас аромат на любовта.

Дълбочината на вашия интерес към смисъла на живота, може да ви вдъхнови да прекарате свободното си време в изследване на реализуемите мечти. Но непоставянето на ясно формулирани въпроси и отговори може да ви отдалечи от разбирането, което търсите.

Лъв

Вероятно, тъмните страни на планетите ще замъглят вашите възприятия, затруднявайки ви да разберете, какво точно иска да ви каже или направи половинката ви. Затова не изпадайте духом, изчакайте да отмине този ден на затъмнението и всичко ще се проясни.

Няма значение каква професия упражнявате и колко време и енергия ви коства това, винаги има още място за подобрения и иновации, които могат да се добавят. Когато получавате допълнителна енергия и вдъхновение, може да работите с енергията на Вселената, за да преживеете истинско удовлетворение от живота си.

Дева

Може би, определени ситуации във връзката ще ви принудят да си поставите маска. Няма смисъл изкуствено да поддържате връзката си жива по такъв изкуствен начин, да бъдете някой, който в действителност не сте. Бъдете себе си и през този ден.

Днес може да почувствате, че сте на състезателната пътека, стремейки се да бъдете най-добрите във всяка ситуация. Независимо дали сте социално или професионално ангажирани, може да почувствате, че вашата амбиция е силно „развълнувана“, мотивирайки ви да бъдете най-добрите във всичко, което правите.

Везни

Има моменти в живота, когато его-то ни се проявява осезателно. Вероятно днес ще се случи така с мнозина от вас, да извличате щастие от щастието на партньора си. Така че днес правете повече компромиси и жертви за тяхното щастие.

Усещането за неадекватност може да ви нарани днес, ако прекарвате твърде много време в съзерцание на това, в което вярвате, че всъщност това са вашите недостатъци. Всяка продължителна несигурност най-вероятно ще изчезне, след като си признаете, че неустойчивите цели или липсата на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място.

Скорпион

Ще изпитате горчивото чувство, че сте изгубили привличането си към друг човек. Звездите ви дават знак да се уедините за известно време, за да се отърсите от подобни мисли. След което ще си възвърнете истинските чувства и вероятно ще усетите и промяната на половинката си.

Когато се чувствате удовлетворени от постиженията си, вие сте мотивирани да поемете нови предизвикателства. Знаете, че вниманието и ресурсите, които сте насочили към определена цел, ви носят успехи или ви дават увереността, от която се нуждаете, за да поемете повече отговорности в живота си.

Стрелец

През този ден планетите вероятно ще ви дадат урок, как се живее щастливо с несподелената любов. Може би, ще ви се стори несправедливо, но ако се замислите върху поуката ще разберете, че понякога несподелената любов улавя същността на любовта, без да очакваме нищо в замяна.

Може да откриете днес, че дори сте донякъде отегчени без нови предизвикателства, така че вероятно ще поискате да намерите ситуация, която включва различни обстоятелства, за да ви държи ангажирани. А и може да опитате да действате по друг начин, който да направи живота ви по-приятен.

Козирог

Ще имате чувството, че каквото и да направите всичко се приема погрешно от другата страна. Ала, как да очаквате желаните отношения без никакви „битки“? В такива сложни ситуации може да се запитате, дали в любовта ви гори истински огън и ако не, тогава водете борба за да разпалите този огън днес.

Днес може да се почувствате безразсъдни, което може да ви накара да вземете импулсивни или преждевременни решения. Това вероятно се дължи на нетърпението ви към начина, по който мислите, че като вземате бързи решения, можете да задвижите нещата с по-голяма скорост.

Водолей

Самотните, които си търсят партньор не би следвало да се поддават на хора, които ги впечатляват от пръв поглед, може и да останат заблудени. Съсредоточете се върху всяко действие и поглед, потърсете искрицата истинност в душата на човека, който евентуално ще бъде част от вас.

Може да откриете, че в някои случаи, харченето на пари по разумен начин, може да бъде по-добра стратегия, отколкото да трупате капка по капка, или да излеете парите си като проливен дъжд.

Риби

Вероятно, мислите за раздяла и сте на прага да прекратите връзката си. Трябва да знаете, че любовта е като градина с уханни цветя, трябва и двамата да се грижете за тази градина. Ако не допуснете любовта да израства и процъфтява, тогава ще увехнат цветята, така че не позволявайте това да се случи.

Може да се почувствате по-добре, след като изберете да се доверите на всички неизвестни, които предоставя Вселената или може да откриете, че вашата несигурност ви насочва да търсите други възможности. Така че днес, когато разгледате причините за вашата несигурност, ще потърсите „тайните отговори“, за да продължите напред с повече доверие в себе си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.