Овен

Днес желанието ви за флирт вероятно ще привлече вниманието на доста хора. Въпреки това, бъдете бдителни! Нищо чудно някой да направи опит да флиртува с вас. Макар на пръв поглед весела и забавна, може да "изгорите" в тази заигравка и горчиво ще съжалявате.

В работен план нещата вероятно ще зациклят. Прегледайте внимателно всичко и се постарайте да изпипате работните задачи до последният детайл. Окончателното предаване на проектът ви, трябва да говори за вашата класа, а не да е нещо сглобено в последният момент.

Вероятно ще имате финансов успех, ако загърбите мнението на останалите. Подведете ли се, тогава не очаквайте да бъдете доволни от паричните постъпления. Вземете контрол над финансите и инвестирайте или харчете спокойно.

Телец

Ако все още сте в дискусии по отношение на брака, може би днес ще разберете, че тези дискусии ще продължат, макар и гладко. Не се очертават големи сблъсъци. Необвързаните и самотните да очакват положителни резултати в любовен план.

Може би, днес ще изникне нещо съвсем неочаквано, което ще обърка планираните ви ангажименти. Опитайте се да намерите точното решение, с което да прескочите пречките, без да се отклонявате от крайната си цел.

Може би, ще успеете да извлечете максимална печалба през този ден, въпреки колебанията ви. Звездната карта ви дава преимущество. Ще бъде добре да се възползвате се от множеството добри опции, които ви се предоставят през този ден.

Близнаци

Днес всички прожектори ще са насочени към вас, ще бъдете вероятно център на внимание. Ще се почувствате привилегировани. Бъдете така добри да изкарате на подиумът първо очарователната си личност, а след това добрият ви външен вид.

Днес се очертава много важна среща, която може да се окаже решаваща за кариерата ви, в добрият смисъл. Опитайте да се представите от най-изгодната ви позиция. И в най-близко бъдеще ще се уверите в добрите резултати от тази сакрална среща.

Планетите са добре разположени в сектора благоденствие през този ден. Вероятно това е знак, че ще се озовете в много изгодна финансова позиция. Може би, ще има печалби по отношение на финансови участия и притежаването на активи. Би следвало да се насладите от финансовото си положение днес!

Рак

Вероятно дистанцията в личен план се увеличава с всеки изминал ден. За да съхраните връзката си, мислете като едно цяло. Днес ще бъде добре да анализирате, как да запълнете празнотата.

Днес звездите ви съветват да не вземате важни решения, ако има някакви съмнения. Най-малкото колебание ще ви накара непрекъснато да се тревожите за правилния избор, като по този начин ще ви направи практически неспособни.

Ако имате бизнес, то днес звездите ви предупреждават да се пазите от доставчици, с които работите. Има опасност да ви вземат повече пари от дължимото, така че бъдете много внимателни при даването на пари.

Лъв

Звездите днес са ви отредили ролята на миротворци в личен план. Вероятно ще възникне напрежение в домакинството и вашата добронамереност ще може да предотврати евентуален конфликт. Бъдете дипломатични и обективни във вашият подход!

Вероятно днес ще имате проблеми с техниката на работното ви място. Не се ядосвайте, ако компютърът ви е твърде бавен, или офис техниката не работи. Заемете се с друг вид дейност, докато техническите проблеми бъдат отстранени.

Внимавайте за какво харчите парите си днес. Добре ще е да проучите внимателно цените в различни магазини и сайтове, преди да преминете към по-голяма покупка. Денят не е удачен за даване на заеми.

Дева

Вероятно една романтична среща днес ще бъде като нежна подправка към живота ви. Споделете своето радостно настроение с партньорът си. Самотните и необвързаните може би ще имат шепа щастие и щипка късмет през този ден.

Днес, може би ще бъдете прекалено разсеяни на работното си място. Ще бъде прекалено опасно, ако работите под давлението на необмислени действия. Опитайте се да се концентрирате, за да облекчите задаващото се напрежение.

Бъдете предпазливи по финансовите въпроси, особено днес. Пазете се от спекулативни схеми, които се очертават през този ден. Ще бъде добре да използвате здравия си разум и да държите парите си възможно по-далеч от рискови покупки или инвестиции.

Везни

Може би, днес ще усетите апатия в любовта. Внимавайте, защото бездействието, безразличието и мълчанието могат да навредят на връзката ви. Бъдете така добри да не допуснете евентуално влошаване на личните ви отношения.

През този ден ще се убедите нагледно в голямата разлика между теорията и практиката. Не всичко, което сте учили ще може да приложите в реални условия на работното ви място. Не се притеснявайте, с времето ще натрупате достатъчно практически опит.

Днес не е удачно да вземате пари назаем, особено от колегите си. Вероятността да плъзнат неприятни слухове по ваш адрес е много голяма. Опитайте се да намерите друг изход от настоящето финансово затруднение.

Скорпион

Някои от вас ще останат в застой въпреки, че се надяват да намерят перфектния партньор. Но все пак надеждата крепи човекът. Ако сте в интимна връзка, не очаквайте кой знае какви промени.

Ако сте от тези, които си търсят нова работа, то днес ще имате добра възможност да се изявите на уговорено интервю. Не се плашете от големият брой кандидати за въпросната позиция. Наблегнете на уменията, които притежавате. Надпреварвайте се достойно!

Причината, поради която вероятно няма да печелите много пари е, че днес може би, няма да сте склонни да поемете премерени рискове. Възползвайте се от шансът, който ви се предоставя - няма място за безпокойство.

Стрелец

Днес очевидно ще сте изправени пред лоши мисли или хипотези. Вероятно ще изпитате силни притеснения, че връзката ви може да се срине, половинката да изчезне от живота ви завинаги и прочие, и прочие. Днешната ви мисия предопределена от звездите е именно да се спасите от притесненията, защото същите ще рефлектират и върху партньора ви.

Вие, не само ще имате време да се справите с всички задачи, които сте планирали да изпълните днес, но и ще успеете да поемете още проекти за следващият ден. Проблемът е, че в този случай ще се наложи да ги доведете до край.

Днес се очертава да бъдете предприемчиви, уверени и търпеливи. Конкуренцията едва ли ще удържи на оборотите ви, вероятно ще се възпротивяват, но в крайна сметка ще се провалят. Затова днес най-вероятно парите ще се вливат в ръцете ви.

Козирог

Вероятно, днес интимният ви живот ще бъде изпъстрен с цветовете на дъгата и ще ви зарадва с невероятното си разнообразие. Опитайте се да не нарушавате предоставената ви палитра и преди всичко романтичното ви равновесие.

Възможно е да претърпите разочарование в работата си или в част от нея. Вероятно ще бъде епизодично, причинено от лошо настроение или други обстоятелства. Застанете над нещата, опитайте се по възможност да си възстановите настроението.

Благоприятен ден за значителни приходи, ала не и най-разумните парични разходи. Без паника! Както се казва - парите са предназначени да се харчат, иначе защо се опитваме да ги спечелим?

Водолей

Днес вероятно личните ви отношения ще бъдат леко разклатени. Не пренебрегвайте партньора си и споделете тревогите си и това, което ви притеснява. Може би заедно ще немерите решение на проблемите. Не бързайте, след няколко дни всичко лошо ще отмине.

Нямате основание да се оплаквате от професионалното си развитие. Звездите са ви подготвили работен ден изпълнен с хармония. Движите се в правилната посока и не е добре да се отпускате, отклонявайки се от пътя, по който сте поели.

Ако харчите всичките си налични пари през днешният ден и живеете ден за ден, то вероятно много скоро ще имате финансови затруднения. Не робувайте на максимата „Сега или никога!“.

Риби

Позицията на планетите днес, ви дава много добра възможност да подготвите съблазнителен сценарий за деня, който да прекарате с половинката си. Може би се чудите как да привлечете вниманието на партньора ви. Всичко, от което се нуждаете в момента, са правилните дрехи, секси парфюм и перфектната романтична атмосфера. Химията между вас ще свърши останалото!

Не е добра идея днес да бягате от отговорност и трудните задачи, които ви очакват в офиса. Стремете се да сте сред първите, които се заемат с нова дейност, тъй като ще имате възможност да натрупате неоценим опит и знания, които да предадете на колегите си.

Може би се страхувате да не изпаднете в трудни финансови ситуации на бедност, при които ще ви е трудно да си позволите най-необходимите неща. Ако днешният ден е такъв, вероятно ще се научите да цените нещата, които приемате за даденост и улесняват живота ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.