Овен

Днес трябва да прекарате повече време с партньора си. Заедно трябва да планирате момент, в който да преживеете някои романтични часове един с друг. Ако сте възнамерявали да подновите старите си приятелства или да разрешите спор, но не знаете как да го направите, днес е най-доброто време да отхвърлите опасенията си и да продължите.  С финансите вероятно ще се справите добре, но за да се справите още по-добре, потърсете помощта на другите. Днешният ден е здравословно благоприятен. Вашето естествено хладнокръвие и здравословна диета ще ви помагат за подхранването на ума и тялото ви.

...Животът е двупосочен в своите решителност и нерешителност...

Телец

Уверете се, че не пренасяте личния си стрес или стреса от професионалния си живот на партньора си. Отидете на усамотено място и създайте споделен оазис на спокойствие. Днес вашият социален живот може да претърпи сътресения. Обърнете внимание на себе си - може би искате твърде много от близките си. В момента вашата кариера е изправена пред неочаквани препятствия, които не могат лесно да бъдат преодолени, бъдете бдителни. Ако получавате изкусителни предложения за това как да инвестирате изгодно, изчакайте по-подходящи дни. Търпението е добродетел и това е особено вярно за паричните кръговрати. Вашето тяло се нуждае от специално внимание и нервите ви са на ръба.

...Понякога животът е цветен до онзи момент преди да се събудим...

Близнаци

Независимо дали искате да влезете в дългосрочна връзка или да оцените живота какъвто е, вземете решение за вида на човека, с когото искате да бъдете и споделяте чувствата си.  Днес вашите колеги се удивляват, колко добре се справяте с трудни проекти и ги завършвате успешно. Когато това се случи, опитайте се малко да ограничите желанието си за самопризнаване. Ако обичате да си купувате нещо ново, направете го днес. Вашите финанси, може би ще ви позволят да направите малка инвестиция стига да вложите достатъчно разум, за да не прекалите. Не се претоварвайте с всякакви упражнения, не се поддавайте на никакви планирани физически дейности и оставете енергията на тялото ви да тече естествено.

...Вече знаеш, че другите не чувстват това, което чувстваш...

Рак

Днес евентуално във вашата връзка ще се появят гръмотевични бури. Може би просто трябва да изясните някои прости недоразумения. По-добре е да отложите важни дейности или решения, докато не се почувствате положително настроени. Използвайте чувството си за хумор, за да облекчите напрежението. Прекратете това взаимно чувство на разочарование, бъдете честни към себе си и помислете за компромис по някои въпроси. Избягвайте финансовите рискове и заложете на сигурното. Не влизайте в инвестиции или не приемайте сделки, за които се предполага, че са рискови. Не се принуждавайте да правите упражнения и не натоварвайте тялото си ненужно. Не си губете енергията, използвайте това, което сте изградили разумно.

... Понякога не знам, какво да мисля... утешава ме това, че все пак мисля...

Лъв

Не пренасяйте разочарованието си и лошото си настроение на другите, особено на партньора ви. Ако се нуждаете от начин да изпуснете парата, опитайте се с физически упражнения. Не позволявайте разочарованието ви да се намесва в работата, дори ако изглежда, че има някакво вълнение сред вашите колеги. Избягвайте сложните парични въпроси. В бъдеще ще има повече от достатъчно възможности за добри сделки. Днес не е най-добрият ден за това. Очаква ви един уморителен ден. Позволете си да отделите време за пълноценна почивка, дайте на ума и тялото си пълна релаксация и чист въздух.

... Едва ли има връщане назад по пътя изяден от ненаситни молци...

Дева

Който сее семената на гнева, ще събере бурята. Това се очертава днес в отношенията във вашето партньорство. Отново и отново сте склонни да отправяте невъзможни желания към своя любим, намалете оборотите. Днес, може би ще бъде трудно да взаимодействате с околните. Избягвайте да влизате в спор и дребнавости, ще се почувствате напълно неразбрани. Трябва да направите крачка назад, за да изчистите мислите си и да започнете да се занимавате с ангажиментите си по един по-спокоен начин. Очертава се лош ден за вашите финансови намерения. Избягвайте рисковите проекти, тъй като шансовете ви за печалба са минимални. Ако се впуснете днес в дългосрочни авантюри, може да понесете в дългосрочен план значителни загуби и ще съжалявате за днешните решения.

...Прекалената любознателност води до мащабиране на любопитството...

Везни

Ако вашият партньор е готов на всичко, ще става все по-добре и по-добре. Но много внимавайте да не го притискате. Днес ще имате възможност да разрешите старите конфликти в семейството. Проявете разум за това и ще укрепите връзките с близките си. Не прекалявайте с разхищаването на финанси, защото гордостта ви, ще ви отведе към пропадане и ще съсипете всичко, което сте постигнали.  Днес ще прекрачите границите на възможностите си, ще излезете от комфортната си зона и ще бъдете в състояние да се справяте с енергични дейности, където ще покажете изключителна издръжливост и сила.

...Пътят към единомислието е осеян с много себични последствия...

Скорпион

Днес вероятно ще реагирате доста прибързано, когато почувствате, че сте провокирани от партньора си. Това рано или късно ще доведе до мощна битка, бъдете внимателни. Очертава се да възникнат бурни ситуации в семейството, които изискват цялата ви енергия. Запазете спокойствие и се отървете от тази суматоха по спокоен начин. По време на бизнес сделки може да възникнат някои неочаквани проблеми. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте, или резултатите ще се обърнат, или ще загубите. Време е да се съсредоточите върху здравето си и да се научите да претегляте здравословния избор срещу потенциалните щети, причинени от преяждане, консумация на алкохол и пушене.

...Липсва половината "аз", защото ми липсва повече от половин живот...

Стрелец

Днес попадате в щастлива позиция на звездите за вашите взаимоотношения, за да си позволите мечтите да се превърнат в реалност.  Ден в който ще се справите добре с парите. Може да се появят още опции, които ще бъдат отворени за вас днес, така че създавайте нови контакти, защото те може да са изключително полезни за вас в бъдеще. Вашите здрави инстинкти ще ви предупредят в случай, че нещата се объркат. Не прекалявайте с режима на упражнения, това, което изглежда логично, не винаги съответства на енергийното ви ниво. Твърде натоварващите  упражнения могат да доведат до проблеми, затова поемете контрол, бъдете предпазливи и проявете твърда дисциплина.

...Целуна ме, без да иска разрешение… и отново си тръгна, без такова…

Козирог

Днес Съдбата ви подкрепя и ще ви поднесе всичко, което желаете. Трябва да се насладите на този вътрешен баланс и хармонията с близките си. Но все пак не бива да ставате мързеливи. Вашите съвети по финансови въпроси ще бъдат  много търсени, особено за проекти, които предприемате с други. Споделете знанията си, но не давайте всичко. Това отнема твърде много енергия и вие ще бъдете твърде изтощени, за да преследвате собствените си интереси. Забравете забързания свят навън, ще можете да постигнете по-голяма релаксация и да придобиете по-дълбоко прозрение след като изключите всякакви светски и работни контакти.

...Понякога животът ни се преобръща... с косите нагоре...

Водолей

Вашето добро настроение и увереността ви, ще ви донесе само ползи и ще ви направи център на вниманието. Днес е ден за нежност от ваша страна. Що се отнася до финансите, няма да ви е трудно да поддържате здрав баланс между приходите и разходите си. Ако искате да харчите пари, вървете напред, но го правите по обичайния си начин. Вашето тяло желае активност и се нуждае от известно внимание. Направете това макар и закъсняло посещение до фитнес залата.  Фитнесът и спортът са от особена важност днес,  не пропускайте възможността да завишите физическо си благополучие.

... Необходимостта понякога завършва с излишество...

Риби

Днес не е моментът да се самосъжалявате. Забравете мислите за минали любови и погледнете с нетърпение към бъдещето. Ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, днес е моментът да го направите. В случай, че обмисляте да инвестирате в нещо по-осезаемо, не се колебайте да помолите другите за съвет. Ако вземете под внимание дадените ви препоръки ще се предпазите неблагоприятни последствия. В добра форма сте, вашият ум и тяло са в хармония и се чувствате напълно ободрени. Днес може да се възползвате от това чувство, за да останете на върха на вашия фитнес режим. Просто действайте!

...По очите ще ги познаем... След всички изплакани сълзи...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е  Doctor Honoris Causa,  общественик, езотеричен писател, херменевтик  и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. Цитатите са от негови публикации.