Овен

Денят ще има приятно начало. Някои от вас ще имат възможност да срещнат стар приятел - вероятно от бивша връзка, или просто приятел. Очите може палаво да затанцуват, а сърцето да усили своят ритъм. Бъдете внимателни, преди да се впуснете в нова авантюра,  помислете за последствията!

През този ден трябва да сте особено предпазливи, има опасност да бъдете въвлечени в конфликти или интриги. Не забравяйте, че на работното място няма приятели, а служебни отношения. По възможност избягвайте всеки опит за манипулации от страна на колегите си, последствията биха могли да се отразят неблагоприятно на кариерата ви.

Всеки неправилно похарчен лев може да предизвика сериозни трусове във финансов план. В случай, че сте съдържател на фирма, обърнете се към вашия счетоводител да провери седем пъти, ако трябва, всички необходими надлежни документи. Физическите лица могат да се окажат жертви на джебчии, или „случайно“ да загубят част, или цялата налична сума в себе си.

Телец

Може да изпитате копнеж към партньорът си, който е далеч от вас физически или емоционално. Физическото разстояние се преодолява трудно, но емоционалната дистанция може да бъде скъсена с лекота. Вероятно любимата ви половинка ще отвърне по същият начин, макар и от разстояние. За чувствата няма стени и прегради. Самотните и необвързаните да проникнат в същността на любовните си проблеми.

Вероятно ще изпитате дежавю през този ден. Ще преминават едни и същи картини на работното място. Трудности и неспокойствие в работната среда. Вместо да стоите на бюрото си като самотници на забравен остров, ще предпочетете бизнес пътувания, срещи и много активна комуникация с хора. Или обратно. Но работата не е атракция, или мост на въздишки и мечти, а усърдно действие - ежедневен трудов процес.

Очертава се ден на безразсъдни разходи. За да се избегне тази буря, трябва да бъдете изключително внимателни - парите лесно се харчат, но трудно се заработват! Рискови ситуации както следва: Всички планове свързани с пари, разходи и пазаруване, инвестиции и финансови операции.

Близнаци

През този ден ще се отнасяте към любовта като към игра. Ще бъдете оптимистично настроени, движени от желанието ви да обичате и да споделите чувствата си с партньора си. Очаквайте много разнообразие, нови впечатления и приятни изненади, разбира се. Купидон ви съветва да бъдете по-съблазнителни. На необвързаните ще им се наложи да направят повече компромиси, за да бъдат благословени от Афродита.

В професионален план денят за вас ще бъде буквално на колела. За повечето от вас, работните ангажименти ще са свързани с много движение, пътуване из страната и чужбина. В случай, че сте на ръководни длъжности, стегнете редиците - необходима е желязна дисциплина!

През този ден, не е препоръчително да се действа импулсивно - на случаен принцип. Всеки финансов въпрос, трябва да бъде внимателно обмислен. Трезви преценки в изчисленията - това трябва да доминира в поведението ви, ако искате да получите положителен резултат. На бизнесмените се препоръчва да се въздържат от инвестиции.

Рак

Вероятно днес може въздухът да бъде зареден с напрежение между вас и партньора ви, това ще се случи в началото на деня, но постепенно ще настъпи желаното спокойствие. Отървете се от досадните притеснения и комплекси, за да не изпадате за в бъдеще в подобни нажежени ситуации. Неблагоприятен ден за самотните и необвързаните в търсенето на подходящ партньор.

Днес е по-добре да се въздържате от бизнес пътувания и контакти. По пътя могат да възникнат неочаквани усложнения, свързани с повреда на автомобила или задръствания. Добър ден за тези, които са на ръководна длъжност, сутринта ще получите ценна вест. Може би, някой от вашите подчинени, ще ви предостави безценна информация за реалната ситуация във фирмата.

Вашите финансови възможности ще бъдат окуражаващи. По възможност се постарайте да намерите златната среда, тогава времето ще ви е предостатъчно. А и времето е пари, нали?

Лъв

В личен план, очакванията ви за повече обич и чувства в голяма степен ще имат шанс да се реализират днес, така както вие сте си мечтали. За необвързаните и самотните, денят е благосклонен за развитие на романтични връзки с партньор от друго населено място или от друга държава.

Днес кариерата ви вероятно ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи. Въпреки това обърнете внимание на здравето си, има вероятност от възникване на здравословен проблем, който няма да е сериозен. Вземете мерки още при първите  симптоми.

В случай, че имате съвместен бизнес, внимавайте с общите си финансови интереси или инвестиции. Като цяло през този ден бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за действия на база доверие или дадена дума - обещание.

Дева

В интимен план ще имате очаквани и неочаквани върхове и спадове, особено днес. Така е устроен живота, понякога нещата ще са непостоянни и променливи. Едва ли, вашият партньорът би ви изненадал с нещо в своите постъпки. Освен едно „случайно“ хрумване, да прекарате великденските празници в Гърция. Не е лошо като идея, нали?

Очакват ви добри новини на работното място и най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение. Накратко, звездите са ви подготвили един щастлив ден в работен план. Комуникацията с колегите ви ще върви добре. Бавно и постепенно се изкачвате към върха в кариерата си.

Дава ви се шанс да увеличите доходите си и да реализирате идеите си. Опитайте се да внесете промени в начина си на разпределение на бюджета ви и убедете близките си, че инвестициите ви ще се изплатят много скоро.

Везни

Може да бъдете водещият партньор днес, стига да сте достатъчно толерантни и обективни. Но ако твърде много се налагате над половинката си, това ще ви изиграе лоша шега. Стремете се да поддържате баланс в отношенията си. Бъдете бдителни, възможно е да имате трудни разговори с родителите.

Относително добър работен ден, ще се придвижвате напред в  кариерата, независимо от препятствията, които вероятно ще се изпречват на пътя ви. Научете се да гледате на нещата възможно по-философски и избягвайте неконтролируемите емоционални реакции.

Позицията на планетите ви дава добра възможност за прилив на средства във финансовият ви сектор. Имате още малко време да помислите в какво да инвестирате, преди да изхарчите излишъкът, с който разполагате. Твърде многото тъпчене на една място, няма да ви отведе до желаната цел. Мислете активно и гъвкаво!

Скорпион

През този ден може да си спомните за романтичните моменти с любимият ви човек, които сте изживели в миналото. Вероятно ще разпалят страстите във вас. Овладейте ги, защото подобни емоции могат да поканят неприятности в интимната ви връзка.

Днес шансът вероятно ще е на ваша страна, имате възможността да постигнете максимални резултати с минимални усилия на работното си място. Неприятности могат да възникнат от ваши колеги, с които работите от дълго време. Безработните да бъдат внимателни, селектирайки предлаганите им свободни работни позиции.

Звездите ви дават знак, че ще имате шанса да увеличите своите доходи. Проявете мъдрост и проницателност! Вероятно звездите ви предоставят идеи да развиете ваш семеен бизнес или съвместен такъв с ваши близки. Този ден е благоприятен да помислите и върху такива идейни планове.  

Стрелец

Може би ще сте влюбени до уши мислейки си, че знаете всичко за любовта, но съдбата може да ви изненада много през този ден. Особено тези от вас, които правят първи стъпки в търсене на любовна връзка. Днес може да очаквате всякакви изненади, преживявания и бурни изяви на страстта. Дори е възможно някои напълно да загубят умът си от така познатата до болка – „Любов от пръв поглед“.

Постарайте се да се отърсите от променливото си настроение днес и внимавайте, какво говорите на работното ви място. В противен случай, може да си навлечете неприятности от вашите колеги. Оставете някой друг да бъде звездата на деня.

Във финансов план може да се окажете в ролята на „безпаричният джоб“ - временно затишие. Може би, ще се наложи да потърсите заем или кредит. Това не означава, че няма излизане от този порочен кръг. Не се отчайвайте! Много скоро ще спечелите или можете да получите известие за нова, много по-платена работа.

Козирог

Звездите ви съветват да не се тревожите за развитието на романтичната си връзка, дори и да има най-малката причина за това. Нещата вероятно ще протекат в обичайното си романтично русло. Може би ще разберете, че освен физическа близост между вас има и друг вид привличане или необходимост да сте заедно.

В случай, че възникне нещо неочаквано на работното ви място, постарайте се да не взимате прибързани решения. Въоръжете се със спокойствие и търпение, за да се концентрирате върху най-наложителните задачи днес. Вероятно ще действате по нестандартен начин с иновативен подход.

Днес ще се наложи да проявите разум спрямо харченето на пари. Може да се възползвате от изгодните оферти за нещата от първа необходимост, които пазарувате. Бъдете особено практични с боравенето на парични средства, спазвайки финансова дисциплина, разбира се.

Водолей

Днес вашата деликатност, добронамереност и чувство за хумор ще се окажат най-доброто оръжие срещу раздразнителността на партньора ви. Разбира се, ако проявите необходимата търпимост. Опитайте се с приповдигнато настроение да влеете във връзката ви повече радост и положителни емоции.

Този ден вероятно ще ви обърка със своята непредсказуемост. Може би, съдбата ще нанесе съответните корекции във вашите работни планове. Така или иначе ще се наложи да се примирите с нарушаването на работния си график. Не бързайте да си правите крайни заключения, денят може и да се окаже изненадващо успешен за вас.

Финансовата ситуация ще бъде относително стабилна през този ден. Но вероятно ще ви отнеме доста време да оформите счетоводните си документи. Може да си позволите да похарчете средства за няколко малки ваши слабости, но е препоръчително да изчакате малко с големите покупки.

Риби

Днес вероятно ще се уморите да обяснявате на любимият си човек, че не трябва да се отчайва. Но това е ваш дълг, да го подкрепите в трудни моменти. Много е важно да го правите възможно най-тактично. Някои от самотните и необвързаните ще получат своят звезден миг в любовно начинание през този ден.

Звездите ви дават знак днес, да не срутвате амбициите на по-младите си колеги. Поддържайте интересни разговори с тях, говорите им, че са обещаващи кадри, дайте им насърчения от вашата опитност. Вероятно трудно ще асимилират напътствията ви, но за сметка на това ще ви повярват искрено. Бъдете търпеливи с тях!

През този ден много от финансовите въпроси могат да бъдат решени по най-благоприятен за вас начин. Стига да стоите по-далеч от примамливите магазини. Резултатите от закупените придобивки може да се окажат отчайващи.  За сметка на това, покупките от по-неизвестните магазини, ще бъдат много успешни и най-вече с много добри отстъпки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.