Овен

Самотните да не се предават в търсенето на истинската любов. Подгответе се психически докато чакате този момент, тъй като скоро може да намерите това, което търсите. Днес никой няма да се интересува от това как се чувствате, а просто от вас ще се изисква да работите усърдно, без значение дали сте здрави или болни. Ако вие не споделите, че има нещо притеснително, не очаквайте загриженост. Денят е подходящ за равносметка. Ако си имате списък, в който водите приходи и разходи, би било полезно да си направите задълбочен отчет. Така ще имате добра представа по паричните въпроси в близкото бъдеще.

 

Телец

Ще имате подкрепата на партньора ви да се справите по-лесно с цялото освежаване на дома ви. Ако сте необвързани, днес няма да имате особен успех в любовта, тъй като гледате твърде сериозно на всичко. Трудно ще се фокусирате върху работата си днес, въпреки че знаете какво се изисква от вас и какъв е графикът ви. Успехът е точно до вас, така че не позволявайте да си отиде, заради една ваша погрешна стъпка. Във финансов аспект едва ли нещата ще бъдат с розов оттенък. Липсата на достатъчно средства, би могла да ви извади от равновесие и да посегнете към различни хазартни игри, от които може да затънете от заем в заем.

 

Близнаци

Не обръщайте внимание на хорските приказки и не споделяйте много лична информация дори с най-близките си. Не позволявайте другите да направляват, какво да се случва с връзката ви. Денят ви вероятно ще бъде изпълнен с много забавления и неочаквани изненади на работното място. Дръжте по възможност курс към златната среда и повече практичност, отколкото емоции. Във финансов план, ситуациите могат да се окажат доста ползотворни през този ден. Трябва да сте готови, за да посрещнете евентуален прилив от паричен поток.

 

Рак

Необвързаните имат благословията на планетите, така че да се подготвят за страстни срещи. Ако днес се наложи да поемете някакъв риск, то наистина трябва истински да вярвате в това, което правите. Останете верни на себе си и не нарушавайте принципите си за съвместно съжителство.  Много е вероятно някои от вашите колеги да имат трудности на работното място. Със сигурност ще разчитат на вашите съвети и рутина. Опитайте се да ги насърчите, за да осигурите стабилна екипна ефективност. Финансовата облага се е устремила към самите вас и ще бъде само във ваша полза. Внимавайте с неизплатените данъци, защото няма да можете да добавите повече пари към сметката си в най-близко бъдеще.

 

Лъв

Възможно е да бъдете склонни прескачайки някои свои принципи и правила по отношение на личните отношения. Не си позволявайте изневяра под каквато и да е форма, дори да е само мисловна. Не се надявайте да постигнете добри резултати в комуникациите на работното си място днес. В резултат на това, работната ефективност ще спадне и последствията няма да ви харесат. Избягвайте мащабни инвестиции и покупки, защото ще претърпите загуби. Очаквайте застой на продажбите, ако сте представител на автокъща за автомобили втора употреба.

 

Дева

Звездите повеляват, че днес е подходящият момент да разрешите всички предизвикващи смут неща с партньора си. В противен случай, трудностите ще ви притискат безкрайно. За онези, които работят в офиси, да очакват много динамични промени.  Ако работите в сферата на услугите, ще бъдете изключително ангажирани през целият ден. За безработните - Огненият Марс вероятно ще доведе до изключително много харчене на пари. За онези от вас със собствен бизнес, ще им се предостави добра възможност да вложат средствата си в различни инвестиционни проекти и сделки.

 

Везни

Ако сте във връзка, насърчете половинката си,  вдъхнете повече свежест. За онези от вас, които са все още самотни,  днес е времето да поднесете своите чувства при среща с евентуално потенциален партньор. Пригответе се за един ползотворен работен ден. Само бъдете бдителни преди започването на работния процес, както и след излизане от работното ви място, има опасност от инциденти. Във финансово отношение, този ден ще бъде в полза на онези от вас, които работят в сферата на услугите. Само внимавайте, когато обявявате цена, защото има вероятност от разминаване.

 

Скорпион

Би следвало да сте особено чувствителни към всички желания и настроения на любимият човек. Опитайте се да предугадите променливите събитията, които могат да предизвикат признание от страна на страстта. Препоръчително е да не се опитвате да се справите с повече от една задача, така само ще предизвикате неуспехът. За някои от вас, този ден ще остане завинаги в спомените ви, било за добро или за зло. Очаква ви успешен ден в сектор финанси. Това време е благоприятно за продаване и купуване на недвижими имоти. Много е вероятно да се появи сериозен клиент, за да извършите чудесна сделка. Като цяло очаквайте добри печалби.

 

Стрелец

Романтичното пътуване може да се ви зареди с необходимата енергия бликаща от Венера, така ще се насладите на приятно уединение.  Влюбените и семейните да се готвят за пътешествие, което ще ги обедини един към друг. Ден, през който ще вдъхвате респект и ще получите такъв. Ще имате необходимата увереност и харизматично влияние да насърчавате колеги или подчинени. Меркурий ще ви даде да бъдете финансово независими. Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов просперитет, така че без притеснения смело напред за инвестиции и важни, необходими покупки.

 

Козирог

Планетите ви дават тласък, за да постигнете грандиозен успех в личен план. Въпреки това, не е изключено да имате малки спорове с половинката си, породени от различия в мненията ви. Възползвайте се от тази лунна позиция, за да бъдете сигурни, че ще се справите чудесно с поставените ви работни задачи. Вероятно, вашите способности ще са завишени и ще се представите както следва. Днес се очакват външни пречки, които биха могли да осуетят всеки ваш финансов план. Много е вероятно това да се дължи на временната ви невъзможност да се мобилизирате достатъчно. Опитайте да не си създавате допълнителни парични несгоди.

 

Водолей

Колкото и опит да имате и да си мислите, че познавате добре човека до вас, настроението на половинката ви може да е необяснимо лошо и плановете ви да пропаднат с гръм и трясък. На работното място не се очакват особени катаклизми, така или иначе дрязгите с някои от колегите ви, вероятно ще продължат. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция. Въпреки задаващите се напрежения, ще прескочите благополучно всяко едно препятствие.  Покупко-продажбите на недвижими имоти се очертават да бъдат относително добри.

 

Риби

Ако сте необвързани, днес може да разчетете погрешно някои знаци и жестове на противоположния пол, правейки си прибързани заключения. Нещата няма да се развият по очаквания от вас начин в този ден. Възможно е някои ситуации на работното място да ви смутят. Това определено ще създаде хаос в мислите и много от плановете ви може да се объркат. Бъдете в кондиция, защото почти всяко вземане на решение ще се окаже проблематично. Денят се очертава да бъде добър за разширяването на вашите бизнес контакти, които ще ви подсигурят просперитет в близко бъдеще. Звездите са настроени благоприятно в сектор финанси и има вероятност печалбите да скочат изненадващо за вас.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.