Българинът и талантлив дизайнер Живомир Домусчиев облича в свой тоалети световноизвестни звезди. За последния си видеоклип към песента Medicine, на неговите сръчни ръце се довери Дженифър Лопес. 

Специално за мега звездата, родният дизайнер е изработил фантастична бяла рокля от пластмаса, която допълнително подчертава екзотичните форми на певицата. 

След излизане на видеото на екран, именно тази визия събра куп похвали и положителни коментари.

Освен Джей Ло, на Живомир Домусчиев са се доверявали и още знаменитости. Кристина Агилера се появи облечена с негов тоалет в новогодишната нощ, а Ники Минаж също се появи с пластмасов тоалет преди време.

От родните звезди, одежди на дизайнера е носила единствено дивата Гери-Никол. 

Живомир Домусчиев започва модната си кариера като завършва Лондонския колеж по мода. Кариерата си продължава като моден стилист и креативен директор , Живомир е работил като моден директор в Centerfold, A Magazine, Touch and Wig и понастоящем като моден редактор на Infringe Magazine.

Дизайнът е това, което държи сърцето му, а постоянното му желание да твори е безгранично. 

С голяма почит към женската форма, Домусчиев е непрекъснато вдъхновен от многото различия в индивидуалността и движението на всяка жена, в зависимост от нейната личност, житейски опит и вътрешна душа.

Работейки с PVC и други скулптурни тъкани и реализирани в поп-арт палитра, в неговото творчество има проникващ елемент на фантазията. 

В своята колекция, Живомир е взел любимите си елементи от сегашната си колекция и е проектирал желани, събираеми, съществени и поразителни аксесоари, които се вписват и изпъкват, допълвайки едновременно съобразено, небрежно и еклектично съвременен личен стил и представят сексуално освобождение.

Тоалетите са създадени за жената, не се страхува да изпъкне и да бъде забелязана ... Тя наистина въплъщава градската модерност.