Кои бяха най-популярните цветове на церемонията на Оскари 2016? Синьо, черно и червено завладяха Оскарите тази година. Вижте най-популярните цветове на Оскари 2016

Цветове и мода от Оскари 2016 © Guliver/ Getty

Черното определено доминираше на Червения килим. Актрисата Дженифър Гарнър и Марая Кери избраха черни асиметрични рокли. Моделът на Дженифър Гарнър е с издължаващ фигурата шлейф и малко блясък на деколтето и е дело на Versace. Марая Кери пък избра семпъл модел на асиметрична рокля, но се отличи с купища диаманти, пише rozali.bg.

Марая Кери и Дженифър Гарнър на Оскари 2016

Съпругата на Мел Гибсън, топмоделът Дженифър Флавин, и Мелани Грифит избраха шикозни варианти на модерната тази пролет Slip рокля.

Мелани Грифит на оскари 2016

Дженифър Лорънс избра нежен модел с къдрички на Dior, докатоДжулиан Мур се довери на модна къща Chanel с дълбоко деколте с блясък и презрамки.

Дженифър Лорънс и Джулиан мур на оскари 2016

Актрисата Кери Уошингтън избра нестандартен модел на Versace - рокля с черен кожен корсет и бяла ефирна долна част с висока цепка.Хилъри Суонк внесе блясък на червения килим с рокля на Michael Kors с висока цепка. Ейми Полър пък се отличи от останалите с рокля на Andrew GN с избродирани цветя.

оскари 2016

Кейт Уинслет бе с черна рокля без презрамки на Ralph Lauren. Макар моделът да е много приятен на вид, не сме убедени доколко е подходящ за фигурата на актрисата.

Кейт Уинслет  на Оскари 2016

Друг модерен цвят за тази пролет/лято 2016, синьото, също властваше на червения килим. Актрисата Ейми Росъм определено бе с една от най-стилните звезди на Оскари 2016 с рокля на пайети на Armani Prive, докато София Вергара бе принцеса в синьо на Marchesa.

оскари 2016 синьо

Бри Ларсън (долу вляво) също бе обявена от модните критици за една от най-стилните звезди на вечерта с рокля на Gucci с къдрички. Бляскав колан добавяше женственост на тоалета и необходимия блясък. Анди Макдауел също изненада приятно с рокля на Versace и диамантени бижута.

синьо оскари 2016

Любимата ни червена рокля определено е на Криси Тайген. Топмоделката, която е бременна с първото си дете, избра рокля с основа в телесен цвят, обшита с бляскави червени цветя на модна къща Marchesa.

криси тайген оскари 2016

Дита фон Тийз (долу вляво) както винаги бе предизвикателна с червена рокля на Zac Posen, докато Чарлийз Терон ни изненада с червена рокля с дълбоко деколте и дълъг шлейф на Christian Dior. 

дита фон тийз и чарлийз терон на оскари 2016

Лучана Баросо, съпругата на Мат Деймън (вляво), избра червена рокля на Versace с висока цепка. Съпругата на комика Стив Карел, Нанси Карел, също избра червена прибрана рокля с дебели презрамки.

двойки червено оскари 2016

Актрисите Рийз Уидърспуун и Тина Фей се появиха със сходни рокли в лилаво. Роклята на Рийз Уидърспуун е на Oscar de la Renta, докато по-семплата и прилепнала по тялото лилава рокля на Тина Фей бе на Atelier Versace.

рийз уидърспуун и тина фей на оскари 2016

Много ни разочарова топмоделът Хайди Клум, която бе с лилава рокля на Marchesa с флорални 3D акценти.

хайди клум оскари 2016

Роклите в нюанси на бялото също не отсъстваха от червения килим. Лейди Гага бе със специално изработена за нея рокля с панталон на Barndon Maxwell. Рууни Мара отново бе с ексцентричен модел дантелена рокля на Givenchy. Оливия Уайлд избра рокля на Valentino с гол гръб и дълбоко деколте.

бяло оскари 2016

Рокли с метален блясък не видяхме много на Оскари 2016. Актрисата Марго Роби избра рокля в златисто на Tom Ford, докато актрисата Сара Хайланд заложи на сребристото със секси модел на Blumarine.

метален блясък оскари 2016

На сиво-зелено се спряха актрисите Софи Търнър от "Игра на тронове" и Кейт Балншет. Софи Търнър бе с рокля от рециклиран плат на Galvan, докато Кейт Бланшет избра модел с 3D акценти на Armani Prive.

синьо зелено оскари 2016

Алисия Викандер определено събра погледите на вечерта с жълтата си рокля на Louis Vuitton, обсипана с блясък. Нейната рокля ни е сред любимите за вечерта.

алисия викандер оскари 2016

Още новини четете ТУК

TNS.bg