Ако планирате да изчистите тялото си от натрупани токсини, да получите повече енергия и да се чувствате по-добре, тази напитка е за вас.

Лимонадата е любима лятна напитка за мнозина, освежава и е много вкусна, но когато добавите активен въглен, ще получите перфектна напитка за прераждането на целия организъм. Благодарение на активния въглен тази отвара придобива черен цвят, докато вкусът остава непроменен.

Черната лимонада почиства тялото от токсини, почиства черния дроб и понижава холестерола. Помага при подуване, газове и аерофагия (несъзнателно поглъщане на въздух по време на хранене) и кожни проблеми. Той регулира работата на храносмилателния тракт и по този начин ускорява метаболизма, което води до загуба на тегло.

Активният въглен се получава чрез разрушителна дестилация на материала от различни билки и кора на кокосовия орех и има абсорбиращи свойства, така че отстранява вредните вещества и токсини от тялото.

Съставки:

- сок от половин лимон или лайм
- чаша минерална или кокосова вода
- половин чаена лъжичка активен въглен

Получаване:

Сложете лимонов сок и активен въглен на прах във вода. Разбъркайте добре и напитката е готова.

Пие се веднъж седмично, не по-често.

Забележка:

Тази лимонада може да намали ефекта на някои лекарства. Ето защо, ако приемате лекарства, трябва да се уверите, че има два часа интервал между приема на лекарството и пиенето на черна лимонада.