Един от братята на скандалния участник в "Биг Брадър" Кристиян Стойков влиза в затвор за малолетни, пише "България Днес". Това е осмокласникът Кирил, който е едно от петте деца на бащата на Кристиян - Валентин, от връзката му с жена на име Калинка. Многолюдната фамилия живее в крайна бедност в никополското село Черковица.

Кристиян и сестра му са от първия брак на баща му. Кирил е осъден за серия грабежи, извършени в Черковица и Муселиево, откъдето произлиза родът на Кристиян. Така той също като известния си брат ще има възможността да попадне в "Биг Брадър", но в кошмарната му версия. По-големият брат на Кирил - Борислав, също е бил в изправително заведение, но наскоро е бил освободен.

Според хората в селото престоят му там е имал изненадващо възпитателен ефект върху него, тъй като след излизането си вече не се занимавал с кражби, а започнал работа в животновъдството и местната зърнена база. Той даже се карал на родителите си Валентин и Калинка за начина им на живот и им натяквал, че така те не са полезни и на себе си.

Самият Кристиян е бил много добро и послушно дете и хората, които го познават от малък, са изненадани от скандалния имидж, който си създаде още с влизането "Биг Брадър".

Тогава Кристиян си навлече гнева на футболния национал Валери Божинов, като обяви, че е спал с него. След заплахата за съдебно гонене той се отрече от думите си, като уточни, че е спал с друго лице, което се казва Валери Божинов. "Моят Божинов не е футболист, а пластичен хирург"- оправда се Кристиян след излизането си от къщата.

Съселяните на Стойков го определят като спокойно и работливо момче. След излизането си от шоуто Стойков всячески се опитва да насочи вниманието към себе си. В личния му профил в социалната мрежа е пълно с хапливи коментари по адрес на останалите участници в предаването и предизвикателни коментари.

TrafficNews.bg