Брадли Купър и Ирина Шейк сложиха край на връзката си. Списание "People" потвърди, че звездната двойка официално се е разделила и в момента се опитват да се разберат за попечителството на дъщеря им Леа де Сен.

Двамата започнаха да се срещат през 2015 г., макар появите им заедно на червения килим да бяха редки. По-често бяха забелязвани на публични изяви едва след като излезе филмът "Роди се звезда", в който Купър си партнира с Лейди Гага. По същото време се появиха и слуховете, че актьорът и певицата имат интимни отношения, които той отрече, пише dir.bg.

Преди време, в интервю за списание "Glamour", Шейк каза, че потайността им е съвсем умишлена и са положили много усилия личният им живот да остане извън обсега на медиите. Тогава тя отбеляза, че докато за много звездни семейства е нормално да показват взаимоотношенията си под светлините на прожекторите, тя самата не желае да поставя връзката си "на първи ред".

"Имам много приятели, които правят интимния си живот публично достояние и го разгласяват в социалните мрежи. Възхищавам им се и мисля, че е страхотно, но също така е въпрос на личен избор. И понеже професията ми изисква самата аз да се излагам на показ, реших, че поне мога да запазя личния си живот за мен... То затова се нарича „личен“, защото е нещо, което касае само теб и твоето семейство", сподели супермоделът.

През месец март 2017 г. двамата станаха родители - нещо, за което Купър каза, че го е променило изцяло. След успеха на режисьорския му дебют той направи всичко възможно да измести целия си фокус върху съпругата и детето си.