Холивудският актьор Брад Пит с емоционално признание за личния си живот. Изданието "Interview" публикува разговор между Бит и Антъни Хопкинс, в който двамата актьори стигат до извода, че хората стават по-уязвими с възрастта. 

"Не съм плакал от около 20 години, но сега станах по-емоционален. Разстройвам се от деца, приятели, новини. Мисля, че това е добър знак", твърди русокосият секссимвол.

Хопкинс, който се снима с Пит във филма "Легенди за страстта" (1994) и "Да срещнеш Джо Блек" (1998), добави, че такива сълзи не се проливат от тъга.

"Когато остарееш, откриваш, че понякога просто искаш да плачеш. Не става въпрос за мъка. Става въпрос за величието на живота", коментира носителят на" Оскар " Антъни Хопкинс.

Според Пит пък хората не трябва да бъдат съдени за грешките си, а за това как хората реагират на тях и каква поука си изваждат. 

"Живеем във време, в което всички съдят твърде строго за грешките. Ние придаваме твърде голямо значение на това. Но винаги ще грешим. Много по-важно е да се види каква стъпка ще предприеме сгрешилия след случилото се", категоричен е актьорът.