Снимките от ранното ни детство могат да бъдат очарователни поради това колко непрофесионални, откровени и случайни са, но обикновено не са нещо, което хората биха искали да поставят в рамка.

В днешно време обаче фотографията на новородено е много по-креативна, отколкото просто да щракнете няколко снимки на плачещо бебе с камера и много фотографи се специализират в заснемането на първите седмици от живота на новородените по възможно най-красивия и сладък начин.

Не можете да поискате много от едно новородено бебе, но ако мислите нестандартно, резултатът може да бъде невероятен. Такъв е случаят на това креативно семейство.  Изкуството се е превърнало във вдъхновение за един татко от Бразилия, който решил да пренесе фотографията на бебето си на друго ниво.

Той пресъздал най-известните картини в историята, които са любими на него и неговата съпруга. Само на 18 дни Летисия се превърнала в очарователна мини версия на някои от най-емблематичните жени, рисувани някога - Мона Лиза, Момичето с перлена обица и Фрида Кало, които представляват различни художествени промени между барока, ренесанса и сюрреализма.

Вижте резултата: 

Зад кадър:

Зад кадър:

Зад кадър: