21-годишната Диана Маринова от Велико Търгново е сред претендентките за сърцето на японския милиардер Юсаку Маезава, съобщава местният вестник "Борба". Младата търновка се включи в обявения от него конкурс за дама, с която да сподели живота си, както и първото туристическо пътуване през 2023-а със совалка до Луната, за което бизнесменът изкупил всички билети. Решила да кандидатства, защото обича предизвикателствата и смята, че едно такова нестандартно запознанство може да прерасне в истинска любов. Категорична е, че парите не са водещ мотив, а просто добър бонус към една сериозна връзка.

Само преди два дни красивата болярка забелязала публикацията на японския бизнесмен в Twitter и веднага решила да се включи. Попълнила онлайн бланката в официалния сайт на милиардера и по този начин била включена в селекцията за негова приятелка.

Твърди, че не притеснява от голямата възрастова разлика между нея и 44-годишния чужденец, защото светът е свидетел на много известни двойки, които са щастливи въпреки годините. Убедена е, че може да бъде неговата перфектна половинка, защото има разнородни интереси и макар да не знае японски, говори перфектно английски език.

Родителите й били шокирани от кандидатстването й и приемат стореното от нея като шега.

„Едно от изискванията е жената да бъде позитивна, а аз винаги съм усмихната и гледам на живота с розови очила. Готова съм веднага да започна да се подготвям за пътешествието до Луната и да се преместя в Япония. В публикацията на Юсаку той говори за постигане на световен мир и аз споделям негови възгледи“, коментира Диана.

Тя се хвали, че може да готви отлично и ако бъде избрана за половинка на бизнесмена, всеки ден ще го глези с вкусна храна. Една от идеите й е да му представи българската традиционна кухня, надявайки се, че това може да го провокира да инвестира у нас.

„Изцяло в съответствие с неговото желание за световен мир е и създаването на приюти за бездомни и болници за социално слаби хора. Смятам, че такива места в България липсват и той би финансирал изграждането и поддържането им“, допълва болярката.

Финалният кръг от селекцията на известия чужденец ще се извърши чрез риалити предаване по една от японските национални телевизии.

Крайният срок за кандидатстване в надпреварата за дама на сърцето на 44-годишния мъж е 17 януари.

Юсаку Маезава притежава богатство на стойност 3,6 млрд. долара. Той е собственик на музикална бизнес империя в родината си и фирма за електронна търговия на дрехи. Миналата година отново се прочу с ексцентричен конкурс, в рамките на който раздаде 1 млн. йени на 100 души. Лятото пък бе избран за първия търговски клиент, платил участие в туристически полет с космическия кораб Starship на SpaceX до Луната през 2023 година. Безпрецедентното събитие ще бъде увековечено с документален филм.

Милиардер от Япония си търси приятелка за полет до ЛунатаКандидатките трябва да са навършили 20 години