Нова снимка на Никол Шерцингер в страницата й във Facebook предизвика поредна вълна от коментари от страна на българите. След снимката с целувката между американската певица и Григор Димитров, хиляди наши сънародници „атакуваха” профила на Шерцингер.

В понеделник певицата публикува снимка от наградите „Златен глобус”, на която е облечена в изкусителна черна рокля. В един от коментарите потребител пусна обява, че продава Голф 3 в „перфектно техническо състояние, като нов”. Друг е свързан с констатация по отношение на облеклото на Никол Шерцингер: "От Асеновград е купена роклята", пише Нова.

Валят и други коментари с цел продажба, например: "Продавам кисело зеле от Петърч", "Продавам самоковски картофи от Добрич", „Продавам златни зъби иманярска находка от лозето на #GoldenГришо”, „Продавам симсон”.

Трети пък призовават да се санира блока на Гришо, „че Никол да дойде възможно най-скоро в България”.

Разбира се не липсват и коментари, които упрекват простащината, която се лее от страна на българите: „Радвайте се, че тя не знае български, иначе излагацията щеше да е голяма. Не, че и без това не е...”

Още новини ТУК

TNS.bg