Уникално астрологично събитие, което ще има отражение върху начина, по който се чувстваме и възприемаме света чак до края на 2019-а, ще се случи във вторник, 12 ноември, точно в 15:37 часа. Луната в Телец е в екзалтация и се чувства силна. Сега е моментът да работите здраво по завършването на вече започнати проекти далеч в миналото. Да, всяко едно пълнолуние ни подтиква към това, но този път успехът ни е гарантиран, защото на небето се формира една ангелска конфигурация, която превръща мечтите ни в реалност. Най-точният аспект в този ден ще бъде секстилът на Сатурн и Нептун. Нептун символизира най-съкровените ни желания, а Сатурн придава материя и форма на нашите мисли. А двете планети в комбинация гарантират чудото, което ще се случи в живота ни.

Пълнолунието в Телец ще активира темите за дома, семейството и интимните партньорства. Ще чувствате засилено вътрешно напрежение от противопоставянето на работата с домашните задължения и сякаш трудно ще постигате баланса между това, което искате, и това, от което наистина имате нужда. Емоциите и първичните инстинкти биват хиперболизирани като с увеличително огледало по време на всяко едно пълнолуние. Използвайте този ефект, за да се доверите на засилената си интуиция и действайте по решаването на проблемите в отношенията със себе си и с околните.

Тъй като Слънцето и Меркурий се намират в непосредствена близост, Луната ще бъде в опозиция и на владетеля на интелекта и комуникацията, който се намира в своята ретроградна фаза. Тази позиция ще отприщи сериозни проблеми по каналите за общуване, но въпреки всичко няма да помрачи позитивната енергия, която ни носи това пълнолуние. Хармоничните аспекти на Нептун със Слънцето и Меркурий, както и тригонът между Луната и Плутон поддържат положителните вибрации на високо ниво, което трудно може да бъде свалено, пише woman.bg.

Пред какви предизвикателства ще ни изправи пълнолунието в Телец?

Периодът ще се характеризира с повишена тревожност, противоречиви мисли и емоции, както и недоразумения в комуникациите. Благодарение на силно подкрепящите небесни конфигурации обаче, с лекота ще обръщаме негативните влияния в позитиви. Ето, например, това пълнолуние е идеалният момент да останете насаме със себе си, да размишлявате, да четете философски книги или просто да си побъбрите с някой приятел на различни духовни теми. Не е изключена изненадваща среща или разговор в социалните мрежи с човек от миналото, на когото много държите

Как ще се отрази пълнолунието на отделните зодии?

Освен че ще повлияе на Телците, небесното явление ще засегне в голяма степен и хората, родени под знаците Скорпион, Водолей и Лъв, както и на тези с такъв асцендент. Те ще се лутат между това, което Слънцето ги кара да правят и онова, което иска сърцето (под въздействието на Луната).

За Девите и Козирозите се очертава благоприятен период за намирането на подходящ партньор. Те не бива обаче да пренебрегват заръките на астролозите и да действат импулсивно. Въпреки романтиката, която ще витае около тях, не бива да бързат с действията.

Родените под знаците Везни и Близнаци ще имат финансови проблеми. Нестабилността, започнала преди пълнолунието, ще им донесе известни главоболия, ето защо трябва да внимават с харчовете. Телците и Овните пък ще се занимават с имотни сделки и недовършени семейни въпроси, които трябва да разрешат, за да продължат напред.

Докато за Раците и Рибите, пълнолунието ще разбърка чувствата и мислите им така, че ще загубят почва под краката си. За да се справят по-лесно с объркаността, се нуждаят от релакс.