Американец смени името си на като „буквално всеки", за да участва в изборите за президент на САЩ.

35-годишният Дъстин Еби е ветеран от американската армия, който сега работи като учител по математика в предградията на Далас. Неговото недоволство от кандидатите за преизидент на САЩ беше силно: „Триста милиона души биха могли да имат нещо по-добро. Наистина трябва да има място за хора като мен, на които им е писнало от тези две партии, които вземат властта, което не е от полза за обикновените хора. “ „

В това видео той се представя на американската публика:

Буквално всеки пише на На собствения си уебсайт, на който също събира дарения, и че името му не е име на човек, а по същество предизборен лозунг. „Не става дума за мен, а буквално за всеки като идея. Гласуването не позволява да се попълни „нито едно от двете“, а името ми вече изпълнява тази функция.“

Той не е сам в мнението си: Анкета на ABC News, проведена миналия месец, показа, че 86% от американците смятат, че Байдън е твърде стар, за да спечели втори мандат, а 62% смятат, че Тръмп, който е на 77 години, също е твърде стар.

Мъжът се нуждае от 113 000 подписа на хора от родния му щат Тексас, които искат да го подкрепят до края на май, за да влезе името му в бюлетината.

„Американците отдавна са били жертви на партии, които поставят партийната лоялност над доброто управление“, каза амбициозният политик. „Нека направим изявление заедно във Вашингтон и да кажем: Вие трябва да ни представлявате или ще бъдете заменени. Америка не трябва да избира между крал на дългове и 81-годишен старец“, заяви още Дъстин, който смени името си.