Голямата тайна падна! Певицата Алисия е една от най-зорко пазените участнички в шоуто "Маскираният певец".

Хитовата изпълнителка се крие зад образа на принцесата. Въпреки че не се вижда нито една част от тялото й, а гласът й е променен, продуцентите допуснаха една грешка, с която мистерията се разнищи, пише „България днес”.

"Родена съм на 20 минути по магистралата в посока Бургас”, каза във визитката си маскираната принцеса. Алисия напълно съвпада с това. Бившата на Валери Божинов е родом от Вакарел и е само на 20 минути от София.

Освен това певицата е на ръста на маскираната певица и има грациозни движения, като героинята от предаването.

Екранната принцеса показа и завидни умения с микрофон в ръка. Тя без никакво притеснение се появи пред публиката и без грешка изпя едно от най-хитовите парчета за годината.

Което наведе зрителите на мисълта, че не й е чужда сцената и има солиден опит в сферата на музиката. Участията на певицата рязко намаляха в последните седмици.
Това още повече засилва тезата, че именно тя се крие зад образа на принцесата.

Слухове се носят и за още един от участниците. Зрителите са убедени, че зад голямото пиле се крие Дивна. Певицата просто не може да сбъркана. Тя призна, че е била част от музикални формати и е открита от друга звезда.

"Един човек ми помогна да тръгна нагоре в кариерата”, казва пилето.

Дивна е едва на 11 години, когато печели музикалното предаване „Пей с мен”, заедно с Миро от „Каризма”. По-късно той я продуцира и я изстреля в друга орбита.

Иначе първия, който отпадна от състезанието се оказа Иван Звездев. Готвачът бе в образа на паун и плени зрителите с изпълнението си на песента "Летя" на италианеца Доменико Модуньо.

Двама от детективския панел — Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро, успяха да разпознаят кой се крие зад маската благодарение на жокерите.

След като свали маската и се разкри пред България, паунът призна, че е опазил трудно тайната си.

"Никой от семейството ми не знаеше. Дори кучето ми. Казах на близките си, че отивам на театър — на премиера на представлението на Рачков", каза Звездев, който е първият напуснал новото шоу.