Адриана Първанова става популярна със своите социални мрежи. Поддържа успешни профили в Instagram и TikTok, както и канал в YouTube.

Тя завършва „Предучилищна педагогика”, след което работи в детска градина. Бързо разбира, че истинското й призвание е да се занимава с по-големи деца и решава да стане учител в начално училище. Това лято финализира своето образование по програмата „Заедно в час” и на 15 септември прекрачва прага на класната стая като учител. Адриана работи в 202-ро ОУ „Христо Ботев” в село Долни Пасарел, а нейният клас е най-голям в училището.

„Страшно обичам деца и да се занимавам с тях”, споделя тя. „След различните професии, които смених последните десет години, в момента съм начален учител. Истината е, че още от малка - където съм била аз, там са били и децата. Винаги сме били като магнит едни за други. Страшно обичам деца и да се занимавам с тях”.

В началото е имала съмнения дали популярността й в социалните мрежи ще попречи на новата й професия, но родителите на децата я приемат много добре.

Преди да открие мечтаната професия, Адриана е работила като стюардеса в период от 5 години. След това се е занимавала с грим в телевизията. Работила е и в заведения.

Към днешна дата Първанова е майка на момиченце. Не иска нищо друго от живота, освен малко повече време за себе си.