Адел се завръща на живо след 5 години прекъсване. Британската музикална звезда обяви в „Туитър“, че на 1 и 2 юли 2022 г. ще има два концерта в лондонския Хайд парк. Минути след като новината бе разпространена от британските медии, сайтът на изпълнителката блокира от наплива на желаещи да си резервират билети.

Преди 4 години тя отмени последните два разпродадени концерта на "Уембли", след като лекари я предупредиха, че е наранила гласните си струни. През 2011 г. тя получи кръвоизлив на гласните струни и се подложи на рискована микрохирургична намеса. Неотдавна по повод предстоящия ѝ албум тя сподели в първото си от години интервю, че след травмата вече много внимателно подбира участията си на живо, припомнят от 24chasa.bg. Двата спектакъла догодина ще са част от фестивал, в който ще има концерти и на Елтън Джон, "Дюран Дюран" и "Пърл Джем".

Британски медии съобщиха, че фенове недоволстват, че повече от два часа не успяват да влязат в сайта на Адел за предварително записване за билети и че е едва ли не по-лесно да спечелиш от лотарията, отколкото да се добереш до билети. Опитите за регистриране масово е било последвано от появяващ се надпис:

"В момента не е достъпно, моля опитайте по-късно".