Във всяка страна жените имат свои собствени тайни рецепти за това как да задържат красотата си максимално дълго. Френските дами имат най-естествения чар в света, защото по някакъв начин успяват да изглеждат на 18, дори когато вече са прехвърлили 40-те. Ето кои са триковете, които им помагат да останат все така очарователни.

1. Не контурират лицето си

Французойките не обичат контурите, защото скриват естествените черти на лицето и изглеждат изкуствено. Това, което те наистина обичат, е хайлайтър или бронзант, за да изглеждат свежи и здрави

2. Предпочитат червено червило

Винаги можете да озарите външния си вид, използвайки червено червило. Специално парижанките са напълно убедени, че няма значение какъв е вашият стил на обличане, защото може да носите скъсани дънки и тениска и пак да изглеждате зашеметяващо с малко цвят върху устните, пише Iwoman.bg.

3. Всъщност, нямат френски маникюр

Може би е парадокс, но повечето средностатистически французойки не ходят на маникюристка и рядко лакират ноктите си. Просто цените на тези услуги са доста високи, а пък и времето им е наистина скъпо.

4. Имат тайна за оформяне на косата

Не е тайна за никого, че френските жени използват предимно скъпи продукти (не случайно всички хубави марки са "родом" оттам). Никога не пропускат балсама и грижата след отминаване, но истинската тайна е, че след измиване оставят косата си да изсъхне сама, а на следващия ден, когато тя "слегне", я оформят със сешоар.

5. Имат лесна бюти рутина

Ако има нещо, от което френската жена наистина се нуждае, то е добър почистващ продукт за лице, хидратиращ крем и слънцезащитен крем. Всичко останало е "бонус", но в крайна сметка почти всички се придържат към максимата, че "по-малкото е повече".

6. Вярват в естествените вежди

Никога няма да видите истинска французойка, която има перфектно изрисувани вежди неестествено тъмен цвят. Процедури като микроблейдинг също не са никак популярни.