50-годишната жена роди дете и избяга от болницата в Сандански. Снежана Аргирова родила в четвъртък вечерта в двора на къщата си в село Лешница. Тя отказала да вика лекари, които да прегледат новороденото, съобщава Струма. Няколко часа по-късно през нощта състоянието му започнало да се влошава и бебето започнало да посинява.

Едно от децата в семейството изтичало до близката хлебопекарна, а от там се обадили на 112 и пристигнала линейка.След лекарската намеса родилката и новороденото са хоспитализирани в болницата в Сандански. В събота около 15 часа родилката обаче напуснала болницата, като оставила там детето си. Лекарите веднага подали сигнал в полицията, а малко по-късно униформените открили жената на автогарата. 

Съпругът на родилката Кирил е овчар, а семейството живее в една стая. Едно от децата им е настанено в дом в Първомай. Имат две дъщери – едната е семейна, а другата – на 21 години, живее при тях. Новороденото е кръстено Бойко. Детето обаче още не е вписано в документите на болницата, защото майката не носела в себе си личната си карта.

OЩЕ НОВИНИ ОТ ДНЕС ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg