Замисляли ли сте се колко пъти печелите раздялата в една връзка? Сещате се, онзи красив момент, когато имуществото се подели и всеки започва да търси нов покрив под главата си. С лицемерна усмивка в обувките на "възрастните хора", се опитвате да задържите откровената истина за цялостната ситуация.

Поставянето на победа в общата загуба е присъщо на женската логика. Симулацията на емоционално страдание и агония по дълготрайната половинка е нещо, което всеки мъж прави - понякога не е много удобно да си тръгваме с танцова стъпка и оркестъра на Горан Брегович. Във времето за близането на раните, пренастройването на рутината и оплюването на реномето пред всички жени от компанията на бившата, новият ерген започва да усеща първите глътки на свобода.

М-да, трагедията около раздялата може да бъде силно преувеличена, виж защо в следващите редове!

1. Няма да намеря друга като теб ... защото изобщо не търся!

Дълготрайната връзка е като математическо уравнение - плюсовете и минусите винаги се балансират. Ситуацията се влошава с постоянното повдигане на отрицателна степен, подготвяйки и двамата за самия край или абсолютната нула в отношенията. Една връзка приключва, когато и сексът спре да носи емоция. В този момент се раждат прекрасни твърдения като горното. Защо? Всяка жена се чувства употребена, използвана и отхвърлена, осъзнавайки, че вие не искате да бъдете белия рицар на нейния замък. Може да сте намерили по-красив приключение или вече наистина да усещате, че ситуацията ухае на непочистена тоалетна в пътнически влак, важното е, че никога няма да намерите друга подобна истерия.

2. Вече не съм пречка в живота ти, но сякаш не те забелязвам във Forbes 

Обожаваме жените, които поставят кариерата си на първо място и обвиняват своите мъже за собствените си провали. Съдбата винаги ще сервира една такава красавица, чието най-голямо предизвикателство е да покаже колко високо ще се издигне в световната йерархия. Партньорите на амбициозните бизнес дами запазват час за индилугенция и се надяват харпията да се прибере в добро настроение. Раздялата е по-делова и от подновяването на договор. Един ден ще се срещнете и ще осъзнаете, че все още не е станала съдийка във ВСС. Милата дори не е успяла да си намери работа някъде другаде, освен във фирмата на тате, а настоящият й адрес продължава да е детската стая с барбита. В такива моменти може да е редно да напомниш, че се справяш добре, самостоятелен си и женската компания около теб не те гледа като дърт прилеп седнал върху кактус. Къде са твоите успехи, за които ми говори?

3. Няма да повярваш, мръсните ми вицове са забавни ... в твоето скопено чувство за хумор се крият всички проблеми. 

Оказва се, че някои хора не се раждат с бастун в задника и предпочитат да се усмихват повече, отколкото да се правят на сериозни. Сега си повтаряй отново, че това не може да те разсмее и прекарай още една вечер при родата, докато гледаш "Комиците", забила поглед в телефона с надеждата, че някой ще се обърка да ти пише за поне едно кафе. Сбирката на хумористи като Къци е едва другата седмица, гарантираме, че ще счупиш ребрата от смях!

4. Очевидно проблемът не е в мен, след като скоро ще влезеш в графата "Стара мома" 

Надяваме се, че си щастлива, когато ходиш по сватби сама и се опитваш да се усмихваш, осъзнавайки, че всички стават семейни и скоро ще изчезнат изцяло от личния живот. В природата само плюещата кобра вирее сама и не сме злопаметни, но какво стана с "Още утре мога да намеря 100 като теб!"? При липсата на всякакво внимание към комплексната особа, не е ли добре поне да има един човек за обирането на паяжините? А да, твърде горда си, за да признаеш, че сама се застреля в крака. Няма нищо, Ъпсурт отдавна са го изпели "Много като тебе вече плакаха!". Погледнато от оптимистичната страна, турските сериали ще стават все по-добри и ще имаш шансове да запълниш огромната празнина, която наричаш "свободно време".

5. Как съм аз Alive and kickiiiing! 

Освен това станах независим, издържам се сам, инвестирам в бъдещето си и се радвам на достатъчно женско внимание до такава степен, че успешно се разписах в ангелската тройка. Мога да си плащам собственото питие и превърнах бившата ни квартира в истинска мъжка крепост - с конзоли, телевизор със спортен пакет и красива билярдна маса! Спомняш ли си онези твои приятелки, които винаги се чувстват употребени на сутринта? Много като мен помагат за тези чувства и наистина е приятно! Дали те помня? Имам няколко голи снимки, които ми изпращаше, след като се разделихме с надеждата да се върнеш обратно, ама това е всичко. И още нещо - станала си дебела!

Още новини ТУК

TNS.bg