Скорпионът е противоречива и загадъчна зодия. Хората, родени от 24 октомври до 22 ноември, се отличават с естествен магнетизъм. Те притежават мощна воля, способни са да пазят тайни и да оценят лоялността. Повечето представители на зодиакалния знак посвещават живота си на постоянно саморазвитие и се опитват да подобрят света.

Няколко факта за жените Скорпион:

1.Те са невероятно секси. Те са най-освободени в сравнение с представители на други зодии.Сексът за тях заема важно място в живота. Следователно при избора на партньор на първо място те гледат на сексуалната съвместимост. И ако в интимните отношения няма взаимно разбирателство, тогава връзката ще се разпадне.

2.Предпочитат да контролират всичко. Тази черта на характера може да бъде както полезна, така и неприятна. Притежавайки властен характер, Скорпионите могат да проявяват прекомерна загриженост по отношение на близките си. Или могат да станат тирани, като определят правила в къщата и контролират всички подред.

3.Те са любопитни. Жената Скорпион е готова да прояви любопитство навсякъде и по всяко време. Но това не се проявява в клюки. Представителите на знака търсят нови хобита, разбират нови знания и често сменят работата си. Те се интересуват от всичко.

4.Те обичат всичко, свързано с мистиката. Жените вярват, че магията съществува. Затова те обичат да гледат различни мистични телевизионни предавания и да четат страшни книги.

5.Те обичат черния хумор. Сардонски шеги, сарказъм, ирония - всичко това е често срещано за жената Скорпион. Тя обича да се смее на недостатъците си. Но в същото време той знае кога да спре. Ако човек не обича да се шегува с него, той няма да може да се сприятели със Скорпион.