Време ви е за сватба! Не се чудете и не премисляйте положението прекалено дълго. Истината е, че сте готови за следващата крачка и ви е нужна само малко смелост, за да я направите. Няколко са зодиите, които вече спокойно могат да кажат "Да!".

Овен

Времето минава бързо, когато човек е влюбен, спокоен и щастлив. Връзката ви се развива добре. Вярно е, че имате своите кризисни моменти, но в коя връзка ги няма. Чувствате се спокойни и уверени в човека до вас. Доверието ви на моменти е силно, друг път липсва, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви. Трябва да осъзнаете, че сте добри хора и сте напълно достатъчни за половинката до вас.

Очаква ви светло бъдеще, ако предприемете тази важна крачка още сега. В хороскопа ви за 2016 пише, че годината е много подходяща за големи промени в личния живот, а какво по-голямо от сключването на брак. Ако всичко върви по вода, догодина ви очаква още една изненада... Не се разколебавайте, защото човекът до вас е напълно готов и забавянето може да е сигнал за него, че вероятно не искате това да се случи. Бъдете смели.

Стрелец

Имате много още какво да учите един от друг. Връзката ви е истински любовен романс, в който понякога проблемите натежават. Всичко идва от това, че все още не сте напаснали характерите си до съвършенство, но трябва да признаете, че имате голям напредък. Любовта ви обаче е толкова силна, че може да премине през всичко. Верни сте един на друг, уважавате личността на другия и никога не бихте се наранили взаимно.

Връзката ви е достигнала етап, в който вече не търпи развитие, ако не преприемете по-голяма и сериозна крачка. Вътрешно изгаряте от желание да попитате дали другия си мисли за брак, но нещо ви спира. Не се страхувайте от реакцията на човека до вас. Може да се изненадате да разберете, че той е дори по-решен и от вас. Действайте!

Риби

Краят на 2016 г. ще е запомнящ се за вас. Не сте и подозирали, че това ще е годината, в която ще кажете заветното "Да!". Имате чудесна връзка, вярвате си един на друг и сте преживели толкова много, колкото за две или три двойки. Всичко, през което сте преминали, ви е направило по-силни и по-отдадени един на друг.

Цените човека до себе си в пъти повече, защото сте разбрали колко ценен е той за вас и че едва ли някога може да срещнете човек, с който да си пасвате така добре. Човекът до вас е сигурен в чувствата ви, не може да си представи да прекара живота си с друг, освен с вас. Тогава защо да чакате? Очаква ви вълнуващо пътешествие, през което ще преминете заедно. Бъдете сигурни, че човекът до вас няма да ви предаде.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg