За избирането на подходящи дрехи често трябва да се съобразяваме с теглото, фигурата и височината ни, а това си е доста уморително. За да намалим чуденето и за да ти дадем няколко идеи, подбрахме 12 модни артикула, които отиват на абсолютно всяка жена.

Ако някой от тях липсва в гардероба ти, може би е време да отидеш на пазар.

Рокля по тялото

Добре, знаем, че звучи невероятно, но роклите по тялото отиват на всяка жена. Само трябва да вземеш предвид следното – най-слабите дами могат да носят най-прилепналите варианти, докато по-едрите момичета трябва да изберат рокли от по-дебели материи.

Ако искаш да подчертаеш фигурата си, избери рокля от две контрастни части.

Права рокля

Правата рокля може да подчертае нежната ти фигура или да прикрие някои недостатъци. Избягвай роклите, които са прекалено широки, това, че роклята е свободна и права, не означава, че трябва да стои като чувал – избери правилния размер.

Къс топ

Да, точно така, не си прочела грешно. Късият топ отива на всяка жена, но с една уговорка – пъпът ти не трябва да се вижда. Целта ти е да подчертаеш талията си и визуално да увеличиш дължината на краката. Избери топ, който е се спуска малко под талията. Комбинирай го с дънки, панталони или пола с висока талия.

Пола тип молив

Полата молив подчертава сексапила на всяка жена, независимо от фигурата ѝ. А най-хубавото е, че можеш да я съчетаеш с безброй блузи и обувки. Ако искаш да подчертаеш дупето – заложи на прилепнала пола от дебел плат. Ако искаш да скриеш някои несъвършенства – избери по-прав и свободен модел. Този вид пола е идеален за всички момичета, които не са много високи. Идеята на полата е да е малко под коленете ти и по този начин да направи краката оптически по-дълги.

„Мъжки” дънки

Свободните, леко провиснали дънки са подходящи за всички, независимо дори от пола на човек. Те стоят страхотно и освен това са много удобни.

Класически панталони

Класическите панталони трябва да са част от всеки гардероб. Тези с висока талия ще направят краката ти по-дълги и ще прикрият несъвършенствата около корема.

Обувки с деколте

Така наречените обувки с деколте правят чудеса. Те издължават всеки крак. Но трябва да внимаваш върхът им да не е прекалено дълъг и остър, иначе ще постигнеш обратния ефект.

Кожено яке

Коженото яке отива на почти всички тоалети, но определено стои добре на всички жени. Най-добре е да избереш модел, който стига малко под талията.

Маратонки

Да, може би звучи малко странно да включим и маратонките в този списък, но няма как – те наистина отиват на абсолютно всеки и са задължителни. Освен че са удобни, в момента е модерно да се носят с всякакви облекла.

Бяла риза

Ако на света има жена, на която не ѝ отива бяла риза – ние определено не я познаваме. Бялата риза ще ти придаде един свеж и спретнат вид. Освен това тя е неутрален артикул, който може да се комбинира с най-различни стилове.

Право сако

Правото сако подхожда на всяка фигура. То може да се носи с панталони до коленете или с ефирна рокля - всичко зависи от стила ти.

Източник: zajenata.bg

Още новини ТУК

TrafficNews.bg