Тя е само на 11 години, а вече печели милиони. Невероятно интелигентно 11‐годишно момиче от Тексас току‐що сключи договор с 55 магазини на Whole Foods на стойност 11 милиона долара за продажба на нейната марка лимонада. Лимонадата BeeSweet на Микаила Улмер ще се продава в Тексас, Оклахома, Арканзас и Луизиана.

Микаила получи 60 000 долара инвестиция за начална фаза, когато се появи в риалити шоуто Shark Tank на Ей Би Си, където се конкурират повече новатори с идеите си, за да получат инвестиции.

След шоуто тя сервира лимонада на Барак Обама, като част от кампанията на Google, "Dare to be Digital" и получи множество награди за предприемачество, пише "За жената".

Своята лимонада прави по рецепта с мента, ленено семе и мед, която наследява от своята прабаба и част от своите печалби дари на фондации, които предпазват пчелите.

Микаила получила идеята за BeeSweet, когато е била само 4 години след като два пъти я ужилила пчела. "Наистина ме болеше и много се страхувах от пчелите", казва Микаила. Но след това започнала да ге изучава и се е случило нещо странно ‐ била възхитена от тях. Тогава започнала да прави план да използва рецептата за лимонада от прабаба й, за да събере пари, за да помогне на пчелите.

Още новини ТУК

TNS.bg