Тя е само на 25 г. Бори се с всички сили с коварния рак, но болестта вече е в тежък стадий.  Ангелина Кукова от гр. Сливен преди една година постъпва в болница за операция по премахване на киста. Скоро след това отново постъпва там по спешност и става ясно, че се развива злокачествено образувание.

Следват няколко операции, в най-тежката от които ѝ отстраняват стомаха. Подложена е и на химиотерапия, от които няма особен положителен резултат. Затова тя решава да търси лечение в чужбина. В Турция получава оферта за лечение с химиотерапии, разпределени в няколко цикъла.

До месец след направените в Турция изследвания Ани трябва да започне лечението си, защото иначе от турското лечебно заведение няма да ѝ признаят изследванията. Ани изпитва голяма нужда от помощ, понеже не разполага с цялата сума за лечението си. За 3 месеца лечение тя се нуждае от 41 676 лв.

Открити са дарителски сметки: 
IBAN BG84FINV91502016422877
IBAN BG14PIRB73384601728392
Ангелина Желязкова Кукова

Чрез SMS също могат да правят дарения - DMS Angelina на номер 17 777 за всички български мобилни оператори. Струва само 1 левче.

Кампанията за набиране на средства стартира в социалната мрежа Фейсбук преди броени дни. 

В подкрепа на Ани се обявиха и някои от най-известните български изпълнители: Сани Алекса, група Хоризонт, Донна Бонгьозова, Весела Бонева, DeepZone, Рафи Богохосян, победителят от Х-фактор Момчил Степанов, Емил Христов, Liter Jack babyyy, Мойсей Стойчев, Ивайло Стойков-Топси. 

Всички те ще пеят за Ани на 7 юли в лятно кино "Орфей" от 20 ч. Концертът е с мото "Да се обединим всички за Ани. Заедно можем повече!"

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg